SKICKA

Case - Konferens & Event

Vi vill inspirera dig till till att skapa konferenser och events som dina medarbetare aldrig kommer att glömma. Sådana stunder som för kollegor närmare varandra och som i slutändan skapar mervärde för hela företaget. Men det är inte alltid så lätt att veta vad man ska göra. Därför har vi skapat en mängd olika case där företag med hjälp av oss på BokningsBolaget skapade allt ifrån härliga små sommarfester till stora kongresser.

Se om du hittar något som inspirerar dig här nedanför så är du välkommen att kontakta oss sen om ni behöver bollplank, mer inspiration eller om ni är redo att börja planera.

Konferenser

Konferenser finns i alla storlekar och former. Vi har samlat några av våra favoriter genom åren för att inspirera dig till att tänka utanför boxen till nästa konferensbokning.

Utlandskonferenser

Ibland behöver man komma bort från sin hemmiljö, fylla på med inspiration och se något nytt med sina kollegor. Konferera med sol och bad, ha sighseeing i historiska städer eller stå på ett par skid på en bergstopp. Vi har samlat case från några av våra lyckade konferenser utomlands.

Kongresser & Events

Lokal, talare, underhållning och mat. Event och kongresser kräver oftast en stark projektledning och förmågan att hålla många bollar i luften. Då kan det vara skönt att ha erfarna personer med på plats. Här följer några av våra glittrande event och galanta kongresser som vi varit med och anordnat tillsammans med våra kunderna.