SKICKA


Ett viktigt budskap ska kommuniceras, ett jubileum firas, en produkt lanseras. Vi bygger era företagsevent, allt från idé till genomförande, i linje med syfte och budget. BokningsBolaget skapar events värda att minnas.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN
BokningsBolaget hjälper er med förslag.

Företagsevent - vi är din eventbyrå

Det gäller inte bara att hitta en lämplig miljö för ert företagsevent och evenemang, du skall också komma upp med ett varierande, roligt program innehållande detaljer om allt från teambuilding och artister till tidtabeller och menykort.

Vi videofilmar era events, vi fixar sånghäften och ordnar rekvisitan. Vi ordnar transporten, den personliga inbjudan och presenten på hotellrummet. Events kräver ljus, ljud, dekor, musik, underhållning, mat, dryck och personal. Och det viktigaste av allt, det ska fungera ihop i tid och logistik och skapa en helhet.

Vi har ett brett urval av aktiviteter och hjälper dig med allt ifrån idé till genomförande inom:

Låt oss hjälpa er att skapa upplevelser utöver det vanliga!

Som eventbolag bidrar vi med kompetens, idéer och personella resurser. Vi tar hjälp av våra stora kunskapsbank med konferensanläggningar, konferenslokaler och udda miljöer för events. Självklart finns vi på plats under genomförandet och ser till att ert företagsevent ska bli lyckat.

Internationell sommarfester, kundarrangemang, kick-off, incentiveresa – vid alla typer av möten då du behöver hjälp med lite mer – då finns vi där för att hjälpa dig. Våra erfarna projektledare håller i hela processen från idé till genomförande. Föreläsare, underhållning, teambuildande aktiviteter, val av plats eller destination, logistik, profilmaterial… Vi sätter kommunikationen på plats och bygger eventet utifrån ert syfte.

Vår metod

Behovsanalysen är alltid utgångspunkten i vårt arbete. Hela planeringen av ett projekt utgår från syfte och mål med eventet. Med event menar vi alla former av möten och företagsresor som har ett budskap att förmedla till deltagarna

Det kan röra sig om kundevents som en del i marknadsföringen, för att stärka varumärket eller lansera en ny produkt eller tjänst. Det kan också vara interna arrangemang för den egna personalen med syfte att stärka teamkänslan, uppmuntra eller belöna.

En styrgrupp skapas utifrån projektets behov och storlek. Ofta behövs många kompetenser: innehåll, kommunikation, design, logistik, administration, underhållning, bokning av lokaler, hotell, resa och aktivitetsprogram.

Gruppen i fokus

En bensträckare eller ett äventyr på flera dagar? På kontoret eller andra sidan jordklotet? Vi hittar rätt aktivitet utefter era önskemål och behov.

Nästan alla konferenser har någon aktivitet på programmet. Ibland är det till och med aktiviteten som är själva syftet med mötet.
Ofta har övningen något inslag av teambuilding. Då är syftet att lära känna varandra, lösa konflikter och få samman gruppen. Vid ett tillfälle räcker det med en klurig femkamp vid ett annat krävs konsulter som hjälper gruppen att hitta lösningar.

Transporten

Alla måste ta sig till och från mötesplatsen. Buss, flyg, tåg, båt eller limousin? Vi fixar det!

Ska ni ut i skärgården är RIB-båt ett fartigt sätt, har ni inte så långt att förflytta er kan Segway vara ett kul alternativ. Hundspann eller skoter i fjällen, häst och vagn eller för er som verkligen vill kosta på – värstingsportbilar. Det absolut vanligaste är dock att vi hjälper er med flyget. Vi har egen IATA och tillgång till världens alla avgångar.

Vill du veta mer?

Kontakta BokningsBolaget för mer information. Skicka en förfrågan eller ring 08-506 285 00 så hjälper dig med planering, konferensanläggningar, och aktiviteter. BokningsBolaget har över 30 års erfarenheter av företagsevent och kommunikation.

BokningsBolaget är Sveriges ledande konferensbyrå sedan 1984 med alla konferens- och kommunikationstjänster under ett tak. Vi förmedlar, skräddarsyr och administrerar möten, konferensresor, events och kongresser i Sverige och i övriga världen.