SKICKA
SKICKA EN FÖRFRÅGAN
BokningsBolaget hjälper er med förslag.

Firmafest - skräddarsydda företagsfester

Vi skräddarsyr företagsfesten efter ert syfte och budget. Allt från festlokal till artister. Julfest, sommarfest eller jubileumsfest. Fest för kunder, fest för leverantörer eller fest för personalen. Nästan alla företag har fest någon gång och det är alltid mycket arbete för den som håller i arrangemanget. Vi ordnar den fina middagen med menyer, underhållning och konferencier. Eller den enklare firmafesten med logdans, tjo och tjim.

Vi bollar idéer tillsammans och sedan tar vi över ansvaret och tänker igenom alla detaljerna. Självklart är vi med på plats så att du kan slappna av och delta i företagsfesten.

Vi gör inbjudningar,banderoller, placeringskort och sånghäften. Ljud, ljus, blomsteruppsättningar, musik, underhållning, mat, dryck och personal. Ett arrangemang av det här slaget kräver logistik så att alla detaljer skapar en helhet och den perfekta företags- eller firmafesten.

Vi hittar rätt festlokal till er företagsfest

Blå hallen i Stadshuset eller en skum källarlokal? Loge eller trendhak? Olika fester kräver olika miljöer. Valet av lokal är inte oväsentligt för den känsla eller det budskap ni vill förmedla.
I vårt register har vi en uppsjö av festlokaler, konferensanläggningar och udda miljöer som kan passa för företagsevent. Vi vet hur de ser ut och hur de fungerar.

Om du ringer 08-506 285 00 eller skickar ett bokningsformulär så hjälper vi dig att hitta rätt festlokal till företagsfesten.

Case