Konferens Malmö

Sveriges tredje största stad, den lilla storstaden Malmö, är en populär plats för konferenser och företagsevents. Nu är det dags att boka konferens i Malmö. Havet, de mysiga kvarteren och närheten till Danmark och Europa gör att det finns alla möjligheter för lyckade möten i södra Sveriges hjärta. Boka konferens i Malmö genom att välja konferensanläggning nedan.

Hitta konferenslokaler i Malmö

I Malmö kan ni välja bland en mängd olika typer av konferensanläggningar, hotell och aktiviteter. Staden passar lika bra för stora kongresser och företagsevents som mindre möten och teambuilding. Närheten till Köpenhamn gör att valmöjligheterna är många och här finns något för alla. Bo alldeles vid den långa stranden Ribersborg vid foten av Turning Torso och besök det berömda kallbadhuset som lockar besökare sommar som vinter. Eller välj en modern konferensanläggning i centrum och avrunda dagens möte på en uteservering på Lilla torg. För den historieintresserade finns det även anrika sekelskiftslokaler i Malmö som är idealiska för möten i en minnesvärd miljö. De korta avstånden gör att det är enkelt att ta sig runt och hinna med mycket under de dagar som konferensen pågår.

I Malmö finns en stor mängd aktiviteter att välja bland. Ta med era konferensdeltagare på spa, stadsvandring, vinprovning eller på en föreställning efter dagens möte och toppa med en god middag på någon av Malmös alla restauranger.

Ring oss för personlig service så hjälper vi er att sy ihop ett konferenspaket som passar era mål och syften. Ni kan även skicka en förfrågan eller boka er konferens direkt i vårt bokningsformulär.

Filter:

Regioner

Anläggningsegenskaper

Logi

Antal personer

Antal enkelrum

Antal dubbelrum

Konferenslokaler

Antal platser

Antal grupprum

Extra tillval

Utbud

Miljö

Pris per person

Ange min & max
Regioner

Visar