Elite Hotel Residens

Malmö - Malmö

Mitt emot Central Stationen i Malmö ligger Elite Hotel Residens. Närheten till tåg och busstationen gör att du enkelt tar dig till och från hotellet. På gångavstånd finns även shopping, kultur och nöjen. Elite Hotel Residens är elegant inrett och tankarna går till engelsk klubbmiljö. Biblioteket med bekväma möbler inbjuder till både affärsmöten och privata samtal. I alla våra konferenslokaler ingår givetvis fritt trådlöst Internet. Gör ett besök i vår lobby- bar - en naturlig mötesplats där gäster trivs och återkommer. I den intilliggande receptionen finns vår flerspråkiga personal till din hjälp, dygnet om.

Nyheter

Vår nyrenoverade konferenslokal Biblioteket är nu färdig för att ta emot just din konferens. Varför inte även prova en av våra populära öl- eller whiskey provningar på The Bishop Arm´s.

Konferenslokaler

Elite Hotel Residens arrangerar din konferens personligt och professionellt. Alla konferensrum är utrustade med modern teknik - alla är fullt IT-anpassade. För det informella mötet rekommenderas det vackra Biblioteket. Pausförtäring serveras i vår matsal eller i den mysiga lobbybaren. Ett avbrott i konferensen höjer humöret och inspirationen! Vi genomför aktiviteter efter önskemål; matlagning, whisky- eller ölprovning på närliggande Bishop's Arms. Kontakta BokningsBolaget för fler ideér.

Aktiviteter

Varje morgon dukas en generös frukostbuffé upp i matsalen. Här finns allt man behöver för en bra start på dagen! I lobbybaren serveras förfriskningar och smårätter under dagen såväl som kvällen. Konferensmåltider serveras i samarbete med Café Rasoir i hotellets matsal.

Logi

Hotellets 69 rum och sviter är komfortabelt inredda med dusch/badkar, hårtork, strykjärn/bräda och Kabel-TV. Många rum är rökfria och uppfyller dagens krav på allergi- anpassade material. Här arbetar och vilar man ostört i en behaglig miljö. I alla rum finns gratis trådlöst Internet.

Festvåning

Matsalen och Biblioteket är stilfulla lokaler för fest- och högtidstillfällen. Särskilt Biblioteket med sina vackra detaljer skapar en varm inramning för ett festarrangemang. Restaurant Sturehof med Anders Hylin som källarmästare erbjuder ett mångfald av rätter från sitt prisbelönta kök.

Kommunikationer

Elite Hotel Residens är centralt beläget mitt emot Centralstationen, i nära anslutning till tåg- och bussterminalen. Runt hörnet finner du Malmös shoppinggator och ett rikt utbud av nöjes- och kulturliv. Kommer du med bil via E6 norrifrån, följ skyltning mot centrum. Kommer du med bil via E4 söderifrån, följ skyltning mot centrum. Välkommen

Övrigt

Weekend- och sommarpriser. Bröllops- och festarrangemang. Julbord samt gåsmiddag. Fråga gärna efter våra weekendpaket

Antal rum och bäddar

69 rum
112 bäddar
38 enkelrum
31 dubbelrum
5 kombirum
69 rum med wc & dusch
69 rum med TV & telefon

Konferenslokaler

3 lokaler
2 grupprum
45 platser i största lokalen
100 platser totalt restaurang

Festvåning

1 festvåningslokaler
100 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Central Stationen 0 m
Tåg: Central Stationen 0 m
Flyg: Sturup 35 km

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 270 km
Jönköping: 300 km
Sundsvall: 930 km

Miljö

City

Övrigt

- Porrfritt

Utbud

Bar
Bastu
Bowling
Dryckesprovning
Friskvård
Matlagning
Minigolf
Motionsspår

Bokning: 08-506 285 00