Elite Hotel Residens

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Elite Hotel Residens har ett idealt läge mittemot Centralstationen och nära Stortorget. Här bor du mitt i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport med restider på cirka 25 minuter respektive 40 minuter. Hotellet har en mysig och lugn atmosfär med personlig och genuin service.

På hotellet finns konferenslokalen Biblioteket som ligger i direkt anslutning till frukostmatsalen. Här kan ni konferera i en klassisk miljö. Förfriskningar kan köpas i hotellets lobbybar. På systerhotellet Elite Hotel Savoy finns två fina restaurangalternativ i form av Savoy Grill och The Bishops Arms. Varmt välkomna!

Konferens

Elite Hotel Residens erbjuder lättillgängliga konferensmöjligheter i en klassisk miljö mitt i centrala Malmö. Hotellet har en lokal på 67kvm. Lokalen är utrustad med blädderblock, whiteboard, fritt Wifi och projektor - headset med mygga kan hyras in externt mot en extra kostnad. Lokalhyran inkluderar frukt, vatten, block och pennor till alla deltagare.

Utbud

Elite Hotel Residens har en ångbastu med relaxavdelning som är öppen för alla hotellgäster. Om ni är sugna på att lära er mer om dryck så är ett hett tips att ta sig in till vår engelska pub The Bishops Arms som har Malmös bredaste utbud av öl och whisky. Pubens erfarna personal anordnar även privata dryckesprovningar som kan skräddarsys efter era önskemål.

Logi

Våra 73 rum är klassiskt inredda och erbjuder komfort i en lugn miljö. Rummen är utrustade med platt-TV, strykbräda, hårtork och minibar. Alla rum har fritt Wifi.

Fest

Matsalen och Biblioteket är stilfulla lokaler för fest- och högtidstillfällen. Särskilt Biblioteket med sina vackra detaljer skapar en varm inramning för ett festarrangemang. Mat och dryck serveras från Savoy Grill som ägs av krögareliten i Malmö.

Kommunikation

Elite Hotel Residens är centralt beläget mittemot Centralstationen där alla förbindelser till resten av Sverige samt Köpenhamn avgår. Utanför hotellet ligger även en stor busshållplats där större delen av stadsbussarna sam flygbussarna passerar.

Antal rum och bäddar

73 rum
145 bäddar
1 enkelrum
72 dubbelrum
73 rum med wc & dusch
73 rum med TV & telefon

Konferenslokaler

1 lokaler
45 platser i största lokalen
100 platser totalt i restaurang

Festvåning

1 festvåningslokaler
100 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Central Stationen 0 m
Tåg: Central Stationen 0 m
Flyg: Sturup 35 km

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 270 km
Jönköping 300 km
Sundsvall: 930 km

Miljö

City

Utbud

Bar
Cyklar
Dryckesprovning