Hotell Erikslund

Ängelholm - Skåne

Vi kan erbjuda den perfekta konferensmiljön genom välutrustade konferens- och grupprum. Hotell Erikslund är den perfekta knutpunkten för både små som stora konferenser. Hos oss finns idag 5 konferenslokaler samt 8 grupprum. Vår största lokal kan ta upp till 150 personer och kan även användas till utställningar och mässor. Personlig inredning, bekväma stolar och personal som finns tillgänglig för er under vistelsen samt modern teknik kännetecknar ett möte på Hotell Erikslund. Möjlighet finns även att kombinera Spa och konferens. Vid bokning av helpension har ni under hela vistelsen tillgång till SPA-avdelning och mötesrum.

Konferenslokaler

Alla lokaler är utrustade med Tv/video, OH, telefon, whiteboard, blädderblock och fritt trådlöst internet. Konferensvärdinna finns tillgänglig kostnadsfritt. Ingen fast möblering i lokalerna. Ni som kund bestämmer. Vi har även utrymme som lämpar sig till utställningar, visningar och mindre mässor.

Aktiviteter

Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och två välutrustade gym. Hos oss är möjligheterna och kombinationerna många – allt för att ni ska kunna skapa kreativa möten och få en minnesvärd upplevelse med hem. Stor aktivitetsmeny för våra konferensgäster med träning, behandlingar i vårt SPA, relaxavdelning, massageskola etc. Hos oss finns bara möjligheter!

Logi

Hotell Erikslund är ett trivsamt och fräscht hotell. Vi är måna om att våra gäster skall bo och må gott under sin vistelse i Skåne Nordväst. Hotellet har 129 rum. Hela hotellet är rökfritt, en del rum är handikappanpassade och några är för allergiker. Samtliga rum har fritt trådlöst internet (The Cloud), radio, TV, telefon, dusch och WC. Våren 2013 renoverade vi alla rum på en hel våning. Dessa rum är alltid utrustade med badrock & tofflor, hårfön samt vattenkokare till kaffe och te.

Kommunikationer

Intill E6 vid avfart 33 strax söder om Ängelholm, trafikplats Norra Varalöv. Flygbuss från Ängelholm/Helsingborg går inom hotellet.

Övrigt

Öppet dygnet runt. Intill E6, nära E4, 15 minuter norr om Helsingborg.

Antal rum och bäddar

129 rum
211 bäddar
47 enkelrum
82 dubbelrum
12 kombirum
129 rum med wc & dusch
129 rum med TV & telefon
Handikappanpassat
Allergisanerat

Konferenslokaler

5 lokaler
8 grupprum
150 platser i största lokalen
180 platser totalt restaurang

Festvåning

180 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Varalöv 0 m
Tåg: Ängelholm 7 km
Flyg: Ängelholm 10 km

Avstånd

Stockholm: 540 km
Malmö: 80 km
Göteborg: 200 km
Jönköping: 200 km
Sundsvall: 860 km

Miljö

Landet

Övrigt

- Spa *
- Porrfritt
*) För att få kalla sig SPA-hotell
skall anläggningen kunna erbjuda:
1. Motion.
2. Gourmetmat med färre kalorier.
3. Kropps- och ansiktsbehandlingar.
4. Avspänningsprogram.

Utbud

Bar
Bastu
Dryckesprovning
Fiske
Friskvård
Gym
Matlagning
Motoraktiviteter
Spa

Bokning: 08-506 285 00