Park Inn by Radisson Malmö

Malmö - Malmö

Malmös mest spännande mötessamarbete mellan Park Inn by Radisson Malmö och HSB Turning Torso Meetings erbjuder en konferensupplevelse utöver det vanliga i stans trendigaste stadsdel, Västra Hamnen. Kombinera övernattning på Park Inn by Radisson Malmö med möte i Skandinaviens coolaste möteslokaler, belägna på 53:e & 54:e våningen, högst upp i Turning Torso-skrapan. Mötesvåningarna i Turning Torso tar upp till 120 gäster samtidigt, är otroligt flexibla, utrustade med den senaste tekniken och inredda i lyxig design. För gäster som föredrar konferensrum på markplan så erbjuder Park Inn by Radisson Malmö sju flexibla och ljusa lokaler med plats för strax över 50 gäster i den största lokalen. Kombinera gärna en konferens i Västra Hamnen med aktiviteter såsom RIB-båt, Segway eller segling. Anläggningarna ligger inom ett par minuters promenad från varandra och kan självklart även bokas separat. Möjligheterna är oändliga!

Konferenslokaler

Konferenslokaler på Park Inn by Radisson Malmö kännetecknas av sina stora fönster från golv till tak; vilka ger ett härligt naturligt dagsljus. Lugna, harmoniska färger har använts i inredningen och all standard utrustning, såsom Wi-Fi, DVD, projektor och duk är inbyggt i alla lokaler.

Aktiviteter

Vi samarbetar med lite olika eventbyråer här i Malmö och kan därför erbjuda allt från RIB-båt, Segway, segling och diverse mat- & dryckesprovningar. Vi har även nära till havsbad och kallbadhus med bastubad.

Logi

Hotellet erbjuder 231 moderna hotellrum, alla dubbelrum som passar både för affärs- och fritidsresenären. Rummen är mellan 23-25 kvm stora varav 17 av rummen är handikappanpassade och med ett connecting rum. Rummen erbjuder bekvämligheter som fritt trådlöst internet, hårtork, värdeskåp och platt-TV. Våra Business Friendly rum erbjuder även en vacker utsikt över Öresundsregionen med bland annat landmärkena Turning Torso och Öresundsbron. Alla rum är rökfria och samtliga rumspriser inkluderar vår stora frukostbuffé.

Festvåning

Det perfekta läget för ett företagsevent.

Kommunikationer

Precis utanför hotellet så stannar en av lokalbussarnas ringlinjer och med den så tar det ca 4-5 minuter att åka ner till Malmö Centralstation. Därifrån kan man antingen ta en promend i stan eller ta tåget norrut mot Stockholm/Göteborg alternativt över sundet till Köpenhamn. Vi säljer i receptionen Skånetrafikens biljetter till lokalbussar och Öresundstågen mot Kastrup/Köpenhamn.

Antal rum och bäddar

231 rum
371 bäddar
231 dubbelrum
231 rum med wc & dusch
231 rum med TV & telefon
Handikappanpassat
Allergisanerat

Konferenslokaler

7 lokaler
2 grupprum
56 platser i största lokalen
140 platser totalt restaurang

Festvåning

6 festvåningslokaler
75 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Propellergatan 0 m
Tåg: Malmö Centralstation 2 km
Flyg: Copenhagen Airport 30 km

Avstånd

Stockholm: 614 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 274 km
Jönköping: 293 km
Sundsvall: 944 km

Övrigt

- Porrfritt
- Green Key

Utbud

Bar
Boule
Dryckesprovning
Gym
Matlagning
Motionsspår
Ribbåtar

Bokning: 08-506 285 00