Park Inn by Radisson Malmö

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Adding colour to life!

Hotellet är idealiskt beläget i ett av Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdelar, Västra Hamnen med bl.a. havet, World Trade Centre och Turning Torso som nära grannar. Området är mest känt för sin spektakulära arkitektur, flertalet trevliga restauranger samt populära promenadstråk längs havet.

Park Inn by Radisson Malmö erbjuder 231 gästrum, varav 17 är handikappsanpassade, en populär restaurang och ett fitnessrum.

För alla våra mötesdeltagare så erbjuder vi vårt möteskoncept – Smart Meetings som innehåller flexibla lösningar kombinerat med den senaste tekniken, fritt internet och mat anpassad efter dina behov.

Gör dina möten så frächa och spännande som dina idéer!

Konferens

Konferenslokalerna på Park Inn by Radisson Malmö kännetecknas av sina stora fönster från golv till tak, vilket ger ett härligt naturligt dagsljus i alla lokaler. Lugna, harmoniska färger har använts i inredningen och all standard utrustning, såsom Wi-Fi, DVD, projektor och duk är inbyggt i alla lokaler.

Vår största lokal kan ta upp till 50 personer i biosittning och 40 i skolsittning.

Utbud

Vi samarbetar med olika eventbyråer här i Malmö och kan därför erbjuda allt från Segway till segling men även diverse mat- & dryckesprovningar.

Vi har även nära till havsbad och kallbadhus med bastubad.

Logi

Hotellet erbjuder 231 moderna hotellrum, alla dubbelrum som passar både för affärs- och fritidsresenären. Rummen är mellan 23-25 kvm och 17 av rummen är handikappanpassade med ett connecting rum. Rummen erbjuder bekvämligheter som fritt trådlöst internet, hårtork, värdeskåp och platt-TV.
Våra Business Friendly rum erbjuder även en vacker utsikt över Öresundsregionen med bland annat landmärkena Turning Torso och Öresundsbron.
Alla rum är rökfria och samtliga rumspriser inkluderar vår stora frukostbuffé.

Kommunikation

Precis utanför hotellet så stannar en av lokalbussarnas ringlinjer och med den så tar det ca 4-5 minuter att åka ner till Malmö Centralstation. Därifrån kan man antingen ta en promend i stan eller ta tåget norrut mot Stockholm/Göteborg alternativt över sundet till Köpenhamn.
Vi säljer i receptionen Skånetrafikens biljetter till lokalbussar och Öresundstågen mot Kastrup/Köpenhamn.

Antal rum och bäddar

231 rum
371 bäddar
231 dubbelrum
231 rum med wc & dusch
231 rum med TV & telefon
Handikapanpassat
Allergisanerat

Konferenslokaler

7 lokaler
2 grupprum
50 platser i största lokalen
140 platser totalt i restaurang

Kommunikationer

Buss: Propellergatan 0 m
Tåg: Malmö Centralstation 2 km
Flyg: Copenhagen Airport 30 km

Avstånd

Stockholm: 614 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 274 km
Jönköping 293 km
Sundsvall: 944 km

Övrigt

- Porrfritt
- Green Key

Utbud

Bar
Boule
Dryckesprovning
Gym
Matlagning
Motionsspår