12 anledningar att välja BokningsBolaget

28 februari 2018

Engagerade medarbetare
Personlighet är ett av våra ledord. Vårt arbete bygger på goda relationer med både kunder och leverantörer. Vi lyssnar på dina behov och levererar med känsla.

Kunskap om hela världen
Tillsammans har vi över 700 års samlad erfarenhet från konferens-, rese och eventbranschen. Den får du ta del av!

Kreativa idéer
Vi hjälper dig med inspirerande förslag – vi är ditt bollplans och lägger en röd tråd genom hela eventet.

Kvalitet ger trygghet
Vi bygger våra rekommendationer på kvalitet utifrån era behov. Det kan vi göra för att vi är en oberoende arrangör utan bindningar eller ägarintressen. Vi besöker dessutom alla konferensanläggningar och destinationer vi arbetar med och efter varje genomförd konferens gör vi en utvärdering. Vår långa och solida historia är din trygghet. Både kunder och leverantörer kan lugnt anförtro sig till oss – både kompetensmässigt och ekonomiskt.

Bästa priset
Vår volym gör att vi kan vara din prisförhandlare oavsett typ av möte, konferensresa eller event. Du får alltid en tydlig prislapp att ta ställning till. Men den allra största vinsten är de besparingar du gör genom att undvika dyra misstag.

Enkelt
Du har alltid en kontaktperson även om vi är många som arbetar för dig. Eftersom vi är en totalleverantör av alla konferenstjänster kan du få hjälp inom flera kompetensområden. En offert, en faktura.

Tidsbesparing
Att boka och arrangera konferenser är tidskrävande. Vi ser snabbt vad som kan passa er och vad som är ledigt. Är mötet komplext har du ännu mer tid att spara. En projektledare blir din förlängda arm och tar hand om allt från planering och administration till genomförande och uppföljning.

Styrning & kontroll
Allt fler företag väljer att teckna ett samarbetsavtal med oss. När alla bokningar går via oss kan vi leverera uppföljning, statistik och ekonomihantering. För många företag är samlingsfakturor med alla konferenser redovisade från en leverantör en ovärderlig hjälp. Vi kan också se till att styra bokningarna mot företags policys om pris, kvalitet och miljö.

Socialt ansvar
Vår vision är att verka för en bättre värld genom att skänka pengar till välgörande ändamål. Varje år går 0,3 procent av omsättningen på alla de konferenser, events och utlandsresor som bokas genom oss till Rädda Barnen, Röda Korset och Världsnaturfonden. Det handlar om allt från 25 till 50% av vår vinst vilket förmodligen gör oss till ett av de företag i Sverige som skänker mest i förhållande till vinsten.

Ansvar för miljön
BokningsBolaget är ett Klimatneutralt Företag enligt Respect. Det innebär att våra utsläpp beräknas och minskas systematiskt. För de utsläpp som trots allt sker kompenserar vi ett internationellt klimatprojekt som följer Kyotoprotokollets intentioner.
Tillsammans med Respect kan vi hjälpa er att genomföra klimatneutrala möten. Då ser vi över allt från pappret i inbjudan till transporten till och från konferensen eller eventet.

Hög soliditet
BokningsBolaget startade redan 1984. Vår långa historia och vårt idoga arbete har lett till en god soliditet som ger våra kunder trygghet. Vid alla typer av events är det viktigt med en pålitlig leverantör.

Många nöjda kunder
Närmare 1400 unika kunder anlitade oss under 2016. Skulle du vilja komma i kontakt med några av dem innan du anförtror dina konferensresor och events till oss? Ring 08 506 285 00 för kundreferenser.