Firmafest - vi skräddarsyr er företagsfest

Skicka din förfrågan

Vi skräddarsyr företagsfesten efter ert syfte och budget. Allt från festlokal till artister. Julfest, sommarfest eller jubileumsfest. Fest för kunder, fest för leverantörer eller fest för personalen. Nästan alla företag har fest någon gång och det är alltid mycket arbete för den som håller i arrangemanget. Vi ordnar den fina middagen med menyer, underhållning och konferencier. Eller den enklare firmafesten med logdans, tjo och tjim.

Vi hittar rätt festlokal till er företagsfest

Blå hallen i Stadshuset eller en skum källarlokal? Loge eller trendhak? Olika fester kräver olika miljöer. Valet av lokal är inte oväsentligt för den känsla eller det budskap ni vill förmedla.
I vårt register har vi en uppsjö av festlokaler, konferensanläggningar och udda miljöer som kan passa för företagsevent. Vi vet hur de ser ut och hur de fungerar.

Om du ringer 08-506 285 00 eller skickar ett bokningsformulär så hjälper vi dig att hitta rätt festlokal till företagsfesten.

Case: Prevas firar 30 år

Det är en solig septemberlördag. Tåg från Stockholm, Oslo och Malmö rullar in på Göteborgs centralstation och i hamnen lägger färjan från Fredrikshamn till. 300 medarbetare från Prevas sammanstrålar för att fira 30-års jubileum på Clarion Hotel Post. Läs mer...

Case: 70 tals fest

Om du hade kikat in genom fönstret på Happy Tammsvik under svensk Direktreklams 40 års jubileum hade du inte trott dina ögon. Där inne roade sig ett 90-tal personer som på 70-talet. Tuperat hår, utsvängda byxor och långa västar. Discoglitter och hippiefransar. Läs mer...