Skidkonferens – vandring och fjällkonferens

SÖK BLAND SKIDANLÄGGNINGAR

Det är inte många orter i Alperna eller i svenska fjällen som inte BokningsBolagets personal har testat lutningen på. För skidkonferensen gäller det att hitta det unika som passar för gruppen och det hjälper vi till med. En konferens med skidåkning i fokus kan fortfarande vara varierad för att passa alla. Allt från längdåkning till jibb, beroende på deltagarnas önskemål. Behovsanalysen är viktig. För en del grupper är en skidresa till Alperna och orter som Val d’Isere eller Courmayeur idealisk då after ski, shopping och nattliv kan vara en förutsättning. Men för andra är vildmarken och ett lugnare tempo ett mycket bättre alternativ.

 

 Är närheten viktig så finns det många svenska skidanläggningar av välja emellan, vad sägs om till exempel en skidresa till Åre, Sälen eller Härjedalen? Runt Genèvesjön ligger fina konferenshotell med närhet till en rad olika skidorter. Kälktävling, vandring med snöskor och isklättring är bara några exempel på aktiviteter som går att ordna förutom skidåkning. Andra fantastiska orter för alpkonferensen är till exempel Engelberg och Diablerets. Självklart finns inga bergränsningar vad gäller skidort, anläggning eller aktiviteter – vi anpassar alltid skidkonferensen efter era önskemål och behov.När man åker på skidresa med företaget och är en större grupp uppe på fjället kan det vara värt att ha med sig en skidguide även när backarna är snälla. Att guidas av en expert gör att ni får ut så mycket som möjligt av skidkonferensen och får en fantastisk upplevelse tillsammans.

Men det är inte bara äventyret som påverkar deltagarna. Att kombinera skidåkningen med kultur och gastronomi höjer garanterat kvaliteten på skidkonferensen. Lokala råvaror, traktens historia eller ortens trubadur. Det finns enorma skatter att ta tillvara på. Engagemang, motivation och förmåga till beslut är några exempel på egenskaper som blir tydliga på fjället eller en alptopp.

Kontakt oss!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.