Konferens i Göteborg? Utbudet av konferensanläggningar och hotell i Göteborg är stort och Sveriges framsida lockar ständigt till olika företagsevents och konferenser. Vilket syfte och mål ni än har med konferens i Göteborg, finns det ni behöver i staden.

Här finns alla förutsättningar för en lyckat konferens och möte. Göteborg lämpar sig perfekt för olika typer av företagsevent och konferenser, vare sig det gäller små möten, stora kongresser, teambuilding eller en företagsresa. Planera in en kick off på Ullevi med sport på agendan, bo på Gothia Towers där allt ni kan tänkas behöva finns under samma tak eller välj att hålla er konferens i en vacker och anrik miljö vid havet. Boka konferens i Göteborg med BokningsBolaget.

Närheten till Landvetter, havet och turistattraktioner som Liseberg och Universeum gör att Göteborg är en perfekt plats för konferenser och företagsevents. Många av konferensanläggningarna i staden ligger centralt och det korta avståndet till den berömda avenyn gör att det efter avslutade möten finns ett stort utbud av restauranger och aktiviteter att välja emellan. Här kommer ni inte att gå sysslolösa. Vi ser till att ni får en fantastisk konferens i Göteborg som lever upp till era förväntningar och blir en minnesvärd upplevelse.

Hitta bästa pris med PrisPressaren

Med vårt verktyg PrisPressaren låter du anläggningarna göra jobbet åt dig. Lägg till några anläggningar du gillar och se hur de budar mot varandra om att ge dig det absolut bästa priset

Till PrisPressaren

SNABBT, KOSTNADSFRITT OCH ENKELT - ALLTID TILL BÄSTA PRIS

Sök, välj och sedan skicka din förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll eller använd vårt unika verktyg PrisPressaren.

Skicka din förfrågan

Konferensanläggningar nära Göteborg