KONFERENSRESOR UTOMLANDS

Här kan du söka bland hotell och destinationer som BokningsBolaget har valt ut. Självklart arbetar vi med fler hotell och destinationer.

Företag- och konferensresor i världens alla hörn
Inga landsgränser sätter stopp för oss. Det är en av våra styrkor.

Dags att börja planera för konferensresan utomlands? BokningsBolaget har ett stort antal färdiga konferensresor runt om i världen att välja mellan och hämta inspiration från. Att åka på en konferensresa med företagsgruppen är ett minne för livet och få aktiviteter stärker sammanhållningen på samma sätt som en händelserik konferensresa till en ny destination. Bo centralt för en konferensresa med stadspuls eller välj ett hotell i vildmarken eller varför inte nära stranden och havet? Schemat lägger ni upp som det passar er bäst – fyll delar av dagen med konfererande och teambuildingaktiviteter för att sedan ta ett dopp i havet eller tillsammans utforska stadens alla hörn och avsluta med kvällen på restaurang. Tillsammans sätter vi ihop en konferensresa för att den ska bli så personlig som möjligt och öka effektiviteten väl tillbaka på arbetsplatsen.

SKICKA FÖRFRÅGAN

BokningsBolaget besöker de destinationer som vi rekommenderar. Vi känner till hotellen och vet hur lokalerna ser ut. Vi kan hjälpa er med allt från resa och hotell till logistik och hela programupplägg.

Om du redan har en idé om vart du vill resa kan du enkelt skicka in en förfrågan här!

Skicka förfrågan

POPULÄRA SÖKNINGAR

"Tillsammans lyckades vi verkligen sätta ihop en toppenkonferens och vi uppnådde det resultat vi ville med konferensen"

Emelie Henriksson, Executive assistent på Otsuka Pharma Scandinavia.
Läs mer

Case: Vinterkonferens i Köpenhamn

Läkemedelsföretaget Otsuka Pharma Scandinavia klarade detta konststycke och mer än så: under en företagskonferens i Köpenhamn lyckades de förmedla hur meningsfullt deras arbete är.

– Vi gör skillnad! Det var en häftig insikt att ta med sig hem, säger Emelie Henriksson, Executive assistent på Otsuka Pharma Scandinavia.
Det ligger alltid mycket arbete bakom en lyckad konferens. Ingenting får lämnas åt slumpen. Otsukas vintermöte varade bara två dagar men hade föregåtts av mer än ett halvårs förberedelser. Huvudansvaret för planeringen låg på Emelies bord och för att säkerställa kvaliteten och minska arbetsbördan tog hon hjälp av Marika Brämhagen, projektledare på BokningsBolaget. Läs mer...

TA KONTAKT MED OSS

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Missa inga erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.