UTLANDSKONFERENS

För närvarande erbjuder vi inga konferenser utomlands.

Utlandskonferens i världens alla hörn

Vi erbjuder för närvarande inga konferenser utomlands.

Att åka på en utlandskonferens med företagsgruppen är ett minne för livet och få aktiviteter stärker sammanhållningen på samma sätt som en händelserik konferensresa till en ny destination. Bo centralt för en konferensresa med stadspuls eller välj ett hotell i vildmarken eller varför inte nära stranden och havet? Schemat lägger ni upp som det passar er bäst – fyll delar av dagen med konfererande och teambuildingaktiviteter för att sedan ta ett dopp i havet eller tillsammans utforska stadens alla hörn och avsluta med kvällen på restaurang.

Case: Vinterkonferens i Köpenhamn

Läkemedelsföretaget Otsuka Pharma Scandinavia klarade detta konststycke och mer än så: under en företagskonferens i Köpenhamn lyckades de förmedla hur meningsfullt deras arbete är.

– Vi gör skillnad! Det var en häftig insikt att ta med sig hem, säger Emelie Henriksson, Executive assistent på Otsuka Pharma Scandinavia.
Det ligger alltid mycket arbete bakom en lyckad konferens. Ingenting får lämnas åt slumpen. Otsukas vintermöte varade bara två dagar men hade föregåtts av mer än ett halvårs förberedelser. Huvudansvaret för planeringen låg på Emelies bord och för att säkerställa kvaliteten och minska arbetsbördan tog hon hjälp av Marika Brämhagen, projektledare på BokningsBolaget. Läs mer...

TA KONTAKT MED OSS

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Missa inga erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.