KONFERENS PORTUGAL

Portugiserna är vänliga, hjälpsamma och måna om sina besökare. Det ger de bästa förutsättningar för konferensen. Atlantkusten är dramatisk och variationsrik. Portugals långa kuststräcka har mycket att erbjuda för konferensen. Jeepsafari och besök på ett portvinsinstitut är uppskattade konferensaktiviteter.

Konferens i Lissabon

Lissabons sju kullar bjuder sina besökare på hissnande vackra panoramautsikter. Det är en mångfacetterad stad med en välbevarad gammal stadsdel i kontrast till nya moderna tillskott. Lissabon är en behändig stad som gjord för att strosa runt i. Eller ta en spårvagn mellan kullarna och spana in de kaklade husfasaderna. Det är pendelavstånd till Atlantkusten. Optimalt är att bo i till exempel Cascais och göra utflykter till Lissabon.

Konferens på Madeira

Blommor, blommor och blommor. Madeira är en enda stor prunkande trädgård. Det varma och fuktiga klimatet skapar de bästa förutsättningarna. Även för konferensen. Här är temperaturen behaglig året runt. Funchal bjuder på en charmig atmosfär och kustens dramatiska klippor är sevärda. Men det verkligt häftiga med Madeira är bergen. Vandra utmed de gamla bevattningssystemen – levadorna – och få både spännande äventyr och starka naturupplevelser.
Valar och delfiner kan observeras året runt kring Madeira. Gör en båtutflykt med en biolog och studera djuren på nära håll. Kanske blir det en simtur med delfiner.

Skicka en förfrågan

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en konferens i Portugal!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.