KONFERENS SPANIEN

Från Katalonien till Kanarieöarna. Spanien är stort och har en gammal tradition av värdsakp. Det gör att utbudet för konferensen är enormt. Sol och kultur, ävntyr och gastronomi. Spanien har allt för alla typer av konferenser. För konferensgrupper ordnas roliga aktiviteter. Smaka vin på vingårdar och besök tapasbarer. Intresserad av arkitektur? Vi skräddarsyr guideturer. Lär er laga paella under handledning. 40 minuter söder om Barcelona ligger El Vendrell, en stad från Romartiden. Här lever ni lyxigt strandliv och besöker omgivningens vingårdar. Ni befinner er nämligen i Cavans distrikt Penedès.

Konferens i Barcelona

Barcelonas popularitet avtar aldrig. Staden förnyar sig ständigt. Den gamla charmen blandas effektivt med nyskapande design som gör att du aldrig tröttnar på att uppleva denna härliga plats. Stränderna är under årets varma dagar ett populärt tillhåll för såväl besökare som Barcelonabor.

Konferens Madrid

Madrid är en pampig, mångsidig stad med puls och folkliv dygnet runt. Staden är rik på kultur och har många av Europas bästa konstmuseer däri bland Pradomuseet. Gör en utflykt till Aranjuez – eller bo där och gör en utflykt till Madrid. Aranjuez är känt för sitt kungliga 1500-tals slott och sina sparris och jordgubbsodlingar. Madrid har stort utbud av restauranger och barer för alla smaker och plånböcker. Madrilenos går sällan ut och äter middag före klockan tio på kvällen. Se en äkta flamenco eller skråla med publiken på en fotbollsmatch på den fullsatta Bernabeustadion som tar 80 000 åskådare.

Konferens på Mallorca

Mallorca går aldrig ur tiden som konferensresmål. Ön är så mycket mer än Magaluf och solsemester. Mallorca har fått en nytändning och erbjuder trendiga designhotell, läckra restauranger och barer inrymda i historiska palats. Man bor med fördel i Palma som är en mysig gammal stad som har fått ett lyft på senare år. Ger man sig uppåt bergen hittar man den ljuvliga lilla byn Deja, det charmiga Valldemossa och den vackra kustbyn Soller. Ön är perfekt för vandring, cykling och ridning.

Skicka en förfrågan!

Om du är intresserad av att anordna en konferens i Spanien, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.