KONFERENS TYSKLAND

Konferens i Berlin, Hamburg, München eller Frankfurt? Vi hjälper er med konferensresan vart ni än ska i Tyskland.

Konferens Berlin

Gör som Bowie och Lou Reed. Upptäck Berlin! Mycket görs för att återställa Berlin och för att sudda ut de gamla gränserna. Men fortfarande finns två tydliga stadsdelar. I östra delen renoveras de fallfärdiga husen till konstgallerier, krogar och mysiga barer. I väst hittar man de breda boulevarderna, de glassiga nya kontorsbyggnaderna och de exklusiva butikerna. Berlin har alltid varit en stad rik på kultur. Idag finns tre operahus, tre symfoniorkestrar och två nationalmuseer.

Konferens Hamburg

Hamburg är en fascinerande stad full av kontraster. Ruffa hamnkvarter och höga skyskrapor, lugna oaser och vilda partygator, hansapalats och ultramodern arkitektur. Det finns många skäl till varför Hamburg lockar allt fler konferenser och events.Hamburg – überflott & rebelliskt!

Konferens München

München är inte bara ölfester och läderbyxor. Här hittar ni femstjärniga krogar, fashionabla butiker och ett stort kulturutbud. Men självklart måste ni besöka ett av stadens gamla rustika ölhus eller någon mysig biergarten (ölträdgård). Många av dem ligger i Schwabing som är ett av stadens charmigaste områden. Vackra jugendhus och ett rikt uteliv med massor av barer och restauranger.

Konferens Frankfurt

Frankfurts historia som ekonomisk motor börjar redan för tusen år sedan. Idag har flera hundra banker sina huvudkontor här och branschmässorna drar miljontals människor varje år. De gamla kvarteren har efter andra världskrigets massiva bombningar återfått sitt originalutseende med förnyad glans.
Konferera i kloster ifrån 1100-talet. Bara en dryg halvtimme från Frankfurt ligger flera kloster som idag tar emot konferensgrupper.

Skicka en förfrågan!

Kontakta oss om du är intresserad av att boka en konferens i Tyskland.

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.