KONFERENS & GRUPPRESOR TILL USA

Välkommen till USA – mötesindustrins föregångsland. Här finns enorma kongressanläggningar med den senaste tekniken. Men här finns naturligtvis allt för alla typer av grupper – små som stora. Många intressanta städer som erbjuder helt olika upplevelser för besökarna.

Konferens i Chicago

Chicago ligger i Illinois och har närmare 10 miljoner invånare. Lake Michigan sträcker ut sig längs Chicagos östra sida. Vinden från sjön präglar staden och har gett Chicago beskrivningen som vindig. Skyskrapor sträcker sig oändligt mot höjden och lägre tegelhus på bredden. I denna enorma stad hittar du något att göra dygnet runt. Besök den ”svenska” stadsdelen Andersonville. Här hittar ni svensk mat och en tidning på svenska. Shoppa endera på superbilliga out-lets eller i exklusive modecenter.

Konferens i Florida

Det är lätt att känna sig liten i Miami. Stränderna är långa. Husen är höga och vägarna breda. Portionerna är gigantiska och drinkarna generösa. Utbudet av shopping är sanslöst. I Florida finns också kanske världens största och mest utvecklade mötesanläggningar för kongresser och events.
Bo i art-deco kvarteren i södra delen av Miami. De pastellfärgade husen utmed stranden är fyllda av kändistäta inneställen. Menyerna på restaurangerna har sitt ursprung från hela världen – spännande och annorlunda.
Djuphavsfiska i Key West och besök alligatorerna i Evergaldes. Har ni tid åker ni till Orlando och leker.

Konferens i New York

Ett besök i New York är en inspirationskälla. Upplevelserna är oändliga och allt finns att göra i och utanför New York. Shopping, nattliv och sevärdheter slåss om din uppmärksamhet. BokningsBolaget syr ihop ett program där vi varvar mötet med det bästa av New York.

Las Vegas

Las Vegas är en populär konferensdestination. Här handlar allt om underhållning. Strunta i att det mesta är oäkta och smaklöst. Lek och ha kul. Njut av att leva i en overklig värld. Se bara till att inte ruinera dig. Det är lätt att hitta i Las Vegas. Det mesta kretsar kring Las Vegas Boulevard South, kallad The Strip.

Och när det är mörkt navigerar ni efter ljusstrålen från Luxos pyramiden. Kasinon, showscener och restauranger. Utbudet är megastort. Många kändiskrögare har öppnat kopior av sina berömda restauranger här.
Gör en utflykt med helikopter till Grand Canyon

Skicka en förfrågan!

Om du är intresserad av en konferensresa till USA - tveka inte att kontakta oss!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.