Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugotre med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Villa Källhagen

Stockholm city

I samma stund som du kliver in på promenadvägen som leder från Strandvägen till Villa Källhagen känner du skillnaden trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid.
Strax därefter står du i vår lummiga trädgård. Slå dig ner på uteserveringen och njut av en bit mat och något svalkande med Nordiska Museet speglandes i Djurgårdskanalen.

Förutom vår restaurang och uteservering kan vi även erbjuda övernattning i något av våra 36 hotellrum. Här bor du i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till vår trädgård.
I de eleganta badrummen strömmar dagsljuset in från runda takfönster.

För dig som vill hålla möten i lugn och ro, men fortfarande ha staden runt knuten, kan vi erbjuda unika och inspirerande konferenslokaler: Röda Stugan, byggd redan på artonhundratalet, har plats för de mindre konferenserna, i rustika Vinkällaren kan ni vara fler och är ni många passar Eken bäst.

Så vare sig det är en kväll på uteserveringen, en långhelg med övernattning eller ett givande möte du söker, är det på Villa Källhagen du finner det.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittio med siffror i fältet här

Konferens

Några kommer med båt och lägger till vid bryggan utanför. Några unnar sig en promenad längs Strandvägen när de ska på konferens på Villa Källhagen.

Möjligheterna begränsas bara av vår fantasi. Här kan vi göra så mycket tillsammans. För även om alla konferenser handlar om att mötas och samtala i avskildhet, har varje grupp sina specifika önskemål.

Och vi vet även att de små detaljerna är viktiga för en lyckad konferens.

Utbud

Förutom de natursköna omgivningarna med vackra promenadvägar och joggingspår kan vi på Villa Källhagen, i samarbete med olika eventbolag, erbjuda ett antal olika aktiviteter.
Varför inte avsluta konferensen med att paddla kajak genom delar av Ekoparken, världens första Nationalstadspark. Upplev varvsmiljöerna kring Djurgården, Beckholmen, Kastellholmen från kajaken! Välkommen på kvällspaddling i Nordens Venedig. En världsunik upplevelse.

Logi

Det första vi vill att våra gäster ska känna när de checkar ut från Villa Källhagen är: Här vill jag snart bo igen. På Villa Källhagen sätter vi gästen i första rummet, och det i kombination med det unika läget, våra härliga rum och restaurangen gör att vi har många goda ambassadörer ute i världen.

De 36 ombonade rummen är utrustade med flatscreen-tv, trådlös uppkoppling och en minibar med kalla drycker. De stora fönsterna i rummen ger härligt ljus, och i badrummen strålar dagsljuset in från de runda takfönsterna. Här är det lätt att koppla av och samla energi inför morgondagen. Alla våra hotellgäster har dessutom tillgång till den bokningsbara relaxavdelning i källaren. Här finner du bastu, dusch och sköna stolar att slappna av i.

När dag går mot kväll erbjuder vår restaurang en smakfull och genomtänkt meny att njuta av inomhus eller, när vädret tillåter, ute på vår uteservering med en svårslagen utsikt över vattnet.

Välkomna till Villa Källhagen

Fest

Vigsel på terrassen, privat julbord, vernissage eller stor fest med sittande gäster och dans är bara ett axplock av de olika fester vi har arrangerat här i Villa Källhagens festvåning. Vi ser inget som omöjligt och välkomnar nya idéer och uppslag på fester med öppna armar.

Vår lokal Eken har stora öppningsbara fönster som leder ut till terrassen. Här kan ni och era gäster avnjuta välkomstdrinken samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdskanalen och Nordiska Museet. Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er en oförglömlig fest.

I anslutning till Eken ligger vår egen vinkällare där viner från alla de stora vinländerna samsas om utrymmet på hyllorna. Låt oss guida er genom de snåriga vinrankorna och upptäcka en ny, smakrik värld en trappa ner i Villa Källhagen.

Kommunikation

Arlanda Express
Att resa med snabbtåg från Arlanda till Stockholm Central tar 20 minuter. Tåget avgår från Arlanda varje kvart. Taxi från Stockholm Central till Villa Källhagen tar ungefär 10 minuter.

Flygbussarna
Flygbussarna lämnar Arlanda respektive City terminalen ca var 10:e minut. Resan till/från Arlanda tar ca 35 minuter Taxi från Stockholm Central till hotellet tar ca 10 minuter.

Lokaltrafiken
Buss nummer 69 med slutstation Blockhusudden går till Villa Källhagen.
Buss Nr 69: min ( km)
Tåg Stockholm C: min (2 km)
Flygplats Arlanda: min (42 km)
Antal rum och bäddar
 • 36 rum
 • 72 bäddar
 • 36 dubbelrum
 • Allergisanerat
 • Handikapanpassat
Konferenslokaler
 • 9 lokaler
 • 5 grupprum
 • 80 platser i största lokalen
 • 135 platser totalt i restaurang
Festvåningar
 • 3 festvåningslokaler
 • 135 platser i största lokalen
Avstånd
 • Göteborg: 480 km
 • Malmö: 600 km
 • Sundsvall: 390 km
 • Jönköping: 350 km
Karaktär
 • Restaurang
 • Dagkonferensanläggning
 • Hotell
 • Konferensanläggning
 • Exklusivt (ett sällskap)
 • Festvåning/festlokal
Läge
 • Sjö/Vattendrag
 • Centralt
 • Avskilt
Logi/Restaurang
 • Fullständiga rättigheter
Lokaler/Utrustning
 • Projektor
 • Videokonferens
 • Internet
 • Fritt trådlöst Internet
Medlemskap/Märkning
 • Medlem i Visita (fd SHR)
 • Svanenmärkt
 • Safehotels Certificate Level
 • CovidClean™ certifiering
 • Övrig miljö/kvalitetsmärkning
Mat & Dryck
 • Dryckesprovning mm
 • Julbord
 • Vinkällare
Pool & Relax
 • Bastu
Sport & Fritid
 • Teambuilding
Hotellklassificering enligt Visita
 • ****

Lokalbeskrivningar

Djurgården

Djurgården

Djurgården är en lokal som stod färdig i början av maj 2011 och byggdes om i januari 2015 till en större lokal. Lokalen Har härliga takfönster där ljuset strålar in samt en glasvägg mot fantastisk utsikt över uteserveringen och Djurgårdsbrunnskanalen. Rummet är utrustat med projektor i wide-format 16:10, elektrisk filmduk, högtalare, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare

Biosittning: 40
Skolsittning: 30
Styrelsesittning: 20
U-bord: 20
Ö-sittning: 30
Yta: 60
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Nej

Eken

Eken

Eken är vår största lokal, där det finns många variations möjligheter. När väder och årstid tillåter finns det dessutom tillgång till vår terrass. Rummet är utrustat med projektor i wide-format 16:10, elektrisk filmduk i format 203cmx203cm, högtalare, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Biosittning: 80
Skolsittning: 50
Styrelsesittning: 20
U-bord: 20
Ö-sittning: 50
Yta: 78
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Nej

Kajutan

Kajutan

Kajutan är vår nyaste lokal och möblerad i ett styrelsebord för max 6 deltagare. Lokalen passar för den lilla intima konferensen. Rummet är utrustat med TV, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Styrelsesittning: 6
Yta: 14
Fönster: Nej
Grupprum i anslutning: Nej

Kanalen

Kanalen

Kanalen är vår näst största konferenslokal. Denna konferenslokal har långsmala fönster mot tak. Rummet är utrustat med LCD projektor i wide-format 16:10, elektrisk filmduk i format 213cmx213cm, högtalare, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Biosittning: 40
Skolsittning: 40
Styrelsesittning: 20
U-bord: 28
Ö-sittning: 30
Yta: 65
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Nej

Klubben

Klubben

I denna moderna lokal sitter ni på ett styrelsebord med all teknik inbyggd i bordet. Lokalen är lämpad för privata möten då det inte är någon insyn i lokalen som endast har fönster i takhöjd mot en annan lokal. Rummet är utrustat med TV, whiteboardtavla, blädderblock, trådlöst internet samt block och penna till alla deltagare.

Styrelsesittning: 8
Yta: 18
Fönster: Nej
Grupprum i anslutning: Nej

Röda Stugan 1 & 2

Röda Stugan 1 & 2

Vår "röda stuga" har anor från tidigt 1800-tal. Huset är bevarat i gammal stil med kakelugn och trägolv. Lokalen passar för den lilla intima konferensen. Röda Stugans första våning sittningsmöjligheter: Styrelsebord 12p Stolar i ring utan bord 14p Röda Stugans andra våning sittningsmöjligheter: Styrelsebord 10p Stolar i ring utan bord 12p OBS: ingen hiss går upp till lokalerna, endast trappa finns. Rummet är utrustat med projektor i wide-format 16:10, elektrisk filmduk i format 180cmx180cm, högtalare, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Biosittning: 12
Styrelsesittning: 12
Yta: 35
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Ja

Viken

Viken

Denna fräscha, moderna lokal är lämpad för privata möten då det inte är någon insyn i lokalen som endast har fönster i takhöjd mot en annan lokal. Rummet är utrustat med projektor i wide-format 16:10, elektrisk filmduk i format 180cmx180cm, högtalare, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Styrelsesittning: 8
Yta: 18
Fönster: Nej
Grupprum i anslutning: Nej

Vinkällaren

Vinkällaren

I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela världen. Lokalen passar lika bra för lättsamma vinprovningar som för en mer seriös konferens. Rummet är utrustat med en mobil 50-tums LED-tv, whiteboardtavla, blädderblock, kostnadsfri WIFI samt block och penna till alla deltagare.

Styrelsesittning: 15
Yta: 38
Fönster: Nej
Grupprum i anslutning: Nej

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiofem med siffror i fältet här