Nya Lundsbrunn Resort & Spa - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Nya Lundsbrunn Resort & Spa

Västergötland

Från mikroskopiskt möte till storkonferens!

Lundsbrunns kurorts historia sträcker sig tillbaka till brunnsdrickningen på 1700-talet. Redan då förstod människor värdet av att samlas på en plats undan från vardagens stress. Det gäller idag också. För precis då som nu är Lundsbrunn en klorofyllrik oas, men med den moderna tidens önskemål om tillgänglighet uppfylld. Närheten till naturen och tillgången till ny teknik ger er möjlighet att lägga fokus på det ni vill åstadkomma under er konferens.
Lundsbrunn ligger i Götene kommun, en treminuters avstickare från E20. Tillräckligt långt borta för att vara i fred och ändå inom rimligt avstånd från allmänna kommunikationer.

HOTELL
Den anrika brunnsmiljön är fortfarande levande här hos oss. Det är lätt att föreställa sig 1700-talets kurortsgäster komma med uppspända parasoller för att skydda sig mot solen på den dagliga brunnsvandringen, medan några andra står utanför Brunnskyrkan och resonerar över herr von Linnés senaste upptäckter. Våra hotellrum ligger belägna i tre olika byggnader, var och en med sin egen karaktär.

Sörbodal
Nere i Brunnsparken ligger Sörbodal, den äldsta byggnaden på Lundsbrunns kurort. Här bodde kurortens gäster, på nära avstånd till själva brunnen där det skulle promeneras och drickas av det bruna, men nyttiga vattnet.
Idag är här nyrenoverat i lugna färger. På väggarna har vi valt en tapet med lagerkransar – en hommage till vetenskapen! Här finns 25 dubbelrum, 14 enkelrum och elva rum med grandlit som passar bra både för paret som vill sova tätt eller för dig som vill sova generöst på egen hand. Dessutom har vi här ett par familjerum, som består av två rum med dörr emellan. Ena rummet har en dubbelsäng och det andra en bäddsoffa. En bra lösning för barnfamiljen eller varför inte vännerna som vill umgås så mycket som möjligt under sin vistelse hos oss.
I glasverandans vita korgmöbler kan du sitta och njuta av stillhet och ta vara på dagens sista solstrålar utanför.
Hedvigsdal SPAhotellet
I samma byggnad som vårt SPA ligger finns det 25 dubbelrum och fyra familjerum. Här bjuder vi in till en lite lyxigare atmosfär där det moderna möter det klassiska. Med inspiration från den gustavianska tiden har vi möblerat rummen och i en del rum kan du vila tryggt och ombonat under en sänghimmel.

Dessutom har vi här en svit, som verkligen är kronan på verket. Sviten ligger i västerläge och sängen har vi placerat framför det stora fönstret, så de stora träden utanför blir en del av rummet. Det perfekta rummet för det nygifta paret, 50-årsfiraren – eller för dig som vill fira livet lite extra utan någon särskild anledning.

Konferenshotellet
Konferenshotellet ligger en liten promenad från huvudbyggnaden. Här andas rummen business med en känsla av tweed. Vi har låtit oss inspireras av tågens förstaklasskupéer, så som de kunde se ut på den tiden den smalspåriga järnvägen transporterade gäster hit till kurorten.
Konferenshotellets dubbelrum har så kallade twinbeds, det vill säga sängar som är placerade var för sig, för dig som vill ha lite enskildhet även om du delar rum med kollegan.
I Konferenshotellet har vi 50 twinbedrum, sex familjerum med fyra sängplatser i varje rum samt 32 enkelrum.
Här finns också konferenslokaler för er som är högst 15 personer och önskar lite avskildhet.

Välkommen till Lundsbrunns KurortBokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiosex med siffror i fältet här

Konferens

Från mikroskopiskt möte till storkonferens

Kurortens konferensdel ligger i huvudbyggnaden, men lite avskilt från anläggningens övriga verksamhet. Här finns sju olika rum, alltifrån rum för mindre konferenser till den största salen som rymmer 230 personer i biosittning. Konferensrummen ligger i nära anslutning till varandra, något som kan vara praktiskt om ni vill ha workshops med på programmet eller kanske vill förlägga en mässa hos oss. Utanför rummen finns generösa ytor att mingla på.
Närheten till naturen och tillgången till ny teknik ger er möjlighet att lägga fokus på det ni vill åstadkomma under er konferens.
För er som vill kombinera konferensen med fysisk aktivitet kan vi rekommendera Lundsbrunns golfklubb med 18 hål i vacker parkbana med Kinnekulle i fonden, de utmanande cykellederna på Kinnekulle eller varför inte prova på den nya flugan padel hos Padel Lundsbrunn?
I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger ett 1,5 kilometers elljusspår och vill man vandra är det inte långt till Sankta Elins led som hänger ihop med Pilgrimsleden eller den kortare, men stundom nästan tropiskt vackra Sörboleden där ormbunksväxten träjon växer.

Varmt välkommen till en resultatrik konferens på Lundsbrunns Kurort

Utbud

Ett av Sveriges största SPA

Naturlig lyx i vardagen
Välkommen till vår spaavdelning!
Är man som vi placerade mitt i naturskön bygd, så är det självklart att vi vill ha naturen med oss här inne också. Därför har vi låtit det vara avgörande när vi har valt material i inredning och även i de produkter vi använder. Här ska du kunna hitta ro och avkoppling precis som forna tiders kurortsbesökare gjorde.
Vi rekommenderar ett inledande kurbad. Att sänka sig ned i ett av våra gjutjärnsbadkar från 1800-talet och i enskildhet omslutas av doften av tallbarr, citron och rosmarin – vår egen signaturdoft – får de spändaste axlar att sjunka ner.

Svep in dig i en badrock och slå dig ner en stund i vår relaxavdelning. Här finns frukt, juice och vatten för den som önskar. Kanske har du bokat en behandling hos en av våra duktiga terapeuter eller så föredrar du att bara vara och släntra runt mellan våra olika bastuversioner: aromabastu, aufguss, ångbastu och den infraröda bastun. Svalka dig mellan bastubaden i upplevelseduschen som bjuder på vattenfall, dimma och regnskog. Vi har även en badmiljö med pooler och en avdelning inspirerad av de turkiska baden, där du kan skrubba igång din blodcirkulation i det heta vattnet.
Samspelet mellan människa och natur går även igenom i de spaprodukter vi använder. Produktserien Kerstin Florian baseras på flertalet hållbara och naturliga källor med formuleringar som är rika på alger, mineralvatten, lera, örtextrakt, ekologiska oljor, antioxidanter, essentiella vitaminer och mineraler. Vår signaturdoft - tallbarr, citron och rosmarin - har tagits fram i samarbete med Madame Chic.
I anslutning till vårt spa finns 30 rum med lyxkänsla varav en svit.

Välkommen att boka in en stund med dig själv i fokus!

För er som vill kombinera konferensen med fysisk aktivitet kan vi rekommendera Lundsbrunns golfklubb med 18 hål i vacker parkbana med Kinnekulle i fonden, de utmanande cykellederna på Kinnekulle eller varför inte prova på den nya flugan padel hos Padel Lundsbrunn?
I direkt anslutning till konferensanläggningen ligger ett 1,5 kilometers elljusspår och vill man vandra är det inte långt till Sankta Elins led som hänger ihop med Pilgrimsleden eller den kortare, men stundom nästan tropiskt vackra Sörboleden där ormbunksväxten träjon växer. Ett varmt fotbad med avkok av träjonrötter uppges förresten vara bra mot såväl benkramp som skrivkramp. Vid dylika besvär rekommenderar vi kanske ändå hellre ett besök i vår spaavdelning, där både kropp och själ hittar ny energi.

Logi

Den anrika brunnsmiljön är fortfarande levande här hos oss. Det är lätt att föreställa sig 1700-talets kurortsgäster komma med uppspända parasoller för att skydda sig mot solen på den dagliga brunnsvandringen, medan några andra står utanför Brunnskyrkan och resonerar över herr von Linnés senaste upptäckter. Våra hotellrum ligger belägna i flera av de olika byggnaderna, var och en med sin egen karaktär. Föredrar du kanske att bo i Sörbodal nere i Brunnsparken med de stora träden utanför, i de nyrenoverade rummen i Rosendal eller kanske i Hedvigsdal där vi har spabyggnadens lite lyxigare atmosfär?
Hotellen är av olika standard och håller alla hög klass. Väljer du hotellstandard bor du i fullt modernt utrustade hotellrum. Väljer du kurortsstandard bor du i något enklare rum med toalett, och med dusch och bastu i korridoren.

Fest

Hos oss finns vackra ljusa festlokaler som rymmer närmare 200 personer, men som också går att göra intima och ombonade för det mindre sällskapet.
I vår Brunnssalong belägen i vår grönskande brunnspark kan festligheter skapas i gamla anrika lokaler och skapa minnen lätta att bära med sig.

Kommunikation

Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene - i hjärtat av Västergötland - någon kilometer från E20. Vägen fram till kurorten är tydligt skyltad från både E20 och väg 44 mellan Lidköping och Götene. Från Göteborg tar det cirka en och en halv timme med bil och från Stockholm ca 4 timmar.
Tar du tåget stiger du av i Skövde och tar en buss eller taxi sista biten - om du inte låter oss hämta upp dig!
Väljer du flyget åker du till Malöga i Trollhättan (ca 45 min bil från oss) eller Landvetter (1,5 tim).
Buss Skövde: min ( km)
Tåg Skövde: min (35 km)
Flygplats Trollhättan: min (80 km)

Övrigt

Höst och vår arrangerar vi konserter i vår fina brunnsalong, under sommaren spelar brunnsmusikanterna varje kväll ute på terassen i solnedgång.
I våra vackra omgivningar är Lundsbrunn platsen där ni låter kroppen möta själen.
Antal rum och bäddar
 • 157 rum
 • 250 bäddar
 • 57 enkelrum
 • 100 dubbelrum
 • Allergisanerat
 • Handikapanpassat
Konferenslokaler
 • 12 lokaler
 • 10 grupprum
 • 230 platser i största lokalen
 • 300 platser totalt i restaurang
Festvåningar
 • 3 festvåningslokaler
 • 200 platser i största lokalen
Avstånd
 • Stockholm: 340 km
 • Göteborg: 135 km
 • Sundsvall: 590 km
 • Jönköping: 110 km
Karaktär
 • Kongresscenter
 • Kursgårdar
 • Mäss-/Utställningshall
 • Festvåning/festlokal
 • Dagkonferensanläggning
 • Spa/Hälsoanläggning
 • Hotell
 • Konferensanläggning
Läge
 • Vid Golfbana
 • Avskilt
Logi/Restaurang
 • Fullständiga rättigheter
 • Handikappanpassat
Lokaler/Utrustning
 • Ljus-och ljudanläggning
 • Projektor
 • Storbildsskärm
 • Fiberteknik
 • Utställningsyta >200 kvm
 • Fritt trådlöst Internet
 • Videokonferens
 • Internet
Medlemskap/Märkning
 • Medlem i Visita
 • Svanenmärkt
Hälsa & Skönhet
 • Massage
 • Spabehandlingar
 • Gym
Kultur & Nöjen
 • Musikunderhållning
Mat & Dryck
 • Dryckesprovning mm
 • Julbord
Pool & Relax
 • Bastu
 • Bubbelpool
 • Inomhuspool
 • Relaxavdelning
Sport & Fritid
 • Teambuilding
Hotellklassificering enligt Visita
 • ****

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiofem med siffror i fältet här