Alviks Strand Konferens

Gustavslundsvägen 141
Bromma - Stockholm

Välkommen till Alviks Strand Konferens. Anläggningen ligger fantastiskt vackert belägen vid Mälarens strand mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Konferensen öppnar sig mot den luftiga ljusgården. Här samlas ni naturligt i pauser, om ni inte väljer att gå ut. I ljusgården dricker ni med fördel ert kaffe och sätter er en stund i den inbjudande böljande trappan av trä med mjuka kuddar. Lunchen avnjuter ni på Restaurang Sjöpaviljongen, där ni också har platser intill vattnet.

Det är lätt att ta sig hit med buss, tunnelbana eller tvärbana. För den bilburne finns gott om p-platser. Alviks Strand Konferens – som en fin kursgård men utan den långa resan dit.

Konferens

I konferenslokalerna har vi satsat på starka färger för att öka kreativiteten och varje rum har fått sin egen färg. Textilgolv, fondväggar och tunna textilier för avskärmning bidrar till en ombonad känsla.

PC-projektor ingår i de större lokalerna, från 12 personer och uppåt.

I lokalhyran för samtliga konferenslokaler ingår trådlöst Internet, whiteboard, blädderblock och skrivmaterial.

Utbud

Tillsammans med våra partners inom Events tar vi fram förslag på olika aktiviteter. Locka fram nya smaker på en vin- eller chokladprovning, kittla nerverna ordentligt med en RIB-tur eller upplev mental avslappning med poweryoga! Våra aktiviteter ger energi till din konferensdag och tillsammans hittar vi och tillgodoser just din grupps behov.

Kommunikation

Tunnelbana Grön linje: Hässelby Strand – Hagsätra / Farsta Strand / Skarpnäck. Stig av vid stationen Alvik. Från Alvik kan du antingen gå (ca 6 min) eller ta tvärbanan en station för att gå av vid Alvik Strand.

Röd linje: Norsborg / Fruängen – Mörby Centrum / Roppsten. Stig av vid Liljeholmen och där byter du till tvärbanan som går mot Alvik. Stig av vid Alviks Strand.

Tvärbana

Sickla udde – Solna Centrum. Stig av vid stationen Alviks Strand.

Pendeltåg

Närmsta pendeltågstation är Årstaberg samt Sundbybergs station. Både i Årstaberg och Sundbyberg byter du till tvärbanan som går till Alvik. Stig av vid stationen Alviks Strand.

Buss

Flera bussar trafikerar Alviks Torg.

Bil

Alviks Strand ligger i Bromma, precis vid brofästet av Tranebersbron. Följ Drottningholmsvägen, samt skyltning mot Alvik

Parkering

Det finns både garage och P-område. I området finns allmän, avgiftsbelagd parkering.

Båt

Sommartid kan du med fördel ta båten till oss. M/S Movitz trafikerar sträckan Alviks Strand – Gamla Stan (Klara Mälarstrand).

Buss: Alviks torg 5 min
Tåg: Centralen 15 min
Flyg: Bromma flygplats 5 min

Övrigt

Coor Konferens skänker pengar till ett miljö- och humanprojekt i Guanda genom företaget Tricorona. Genom projektet Gyapa får familjer i utvecklingsländer energieffektiva spisar som framför allt motverkar koldioxidförgiftning vilket är en alltför vanlig dödsorsak. Ingen ska behöva bli allvarligt sjuk av sin egen matlagning. Läs mer här: https://www.tricorona.se/projekt/gyapa/

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat
  • Allergisanerat

Konferenslokaler

  • 6 lokaler
  • 4 grupprum
  • 70 platser i största lokalen

Tillval

  • ISO 14001-certifierade (Miljöledning)
  • ISO 9001-certifierade (Kvalitetsledning)
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.