Avalon Hotel

Kungstorget 9
Göteborg - Göteborg

Avalon Hotel I hjärtat av Göteborg är en oas av inspiration, det centrala läget utgör en perfekt utgångspunkt och träffyta för shopping, kultur, nöjen, nattliv och ett brusande folkliv. Vårt hotell med sina 101 rum och 202 bäddar är fundamentet i vårt erbjudande.

Här finns mycket av det som skapar upplevelsen av Avalon. Arkitekturen och adressen präglar atmosfären i hög grad. Vi är ett feng shui-certifierat hotell där inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Att god mat och dryck är en del av en bra hotellverklighet ser vi som en självklarhet.

Avalons roll är att göra hela vistelsen minnesvärd. Hotellet, med sitt läge och 101 rum med 202 bäddar,
är själva fundamentet för vår verksamhet och våra gästers besök. Arkitekturen och adressen påverkar atmosfären i hög grad. Det centrala lägets möjligheter och inredningens komfort färgar av sig. Det är lätt att både göra ingenting och vad du vill. Från sjätte våningen och uppåt ingår himlen i priset. En utpräglad stadskänsla blir en storslagen naturupplevelse. Som hotellgäst har du tillgång till vår terrass mellan kl. 12.00-18.00 under perioden maj- september (med reservation för när terrassen är abonnerad).

Konferens

Våra mötesrum är inga idrottshallar utan passar bäst för mindre, mer avspända möten.

De stimulerar till samtal och utbyten. Det finns tillfällen då man måste träffas av flera olika skäl. Avalon finns på nära håll och för alla tänkbara tillfällen. Vi har spännande lokaler för lyxiga konferenser, kreativa möten och unika events. I våra inspirerande lokaler ryms allt från 2 till 40 personer. Naturligtvis finner du all tänkbar modern teknik tillgänglig. Här precis som på hela Avalon är det funktionell arkitektur och personlig inredning. Servicen den är precis som vanligt, något utöver det vanliga.

Våra mötesrum heter MEET&EAT 1+2

Om man vill satsa lite extra på kreativa mötesrum rekommenderar vi vår Penthousesvit eller Svit Kungstorget. Här erbjuds du och dina gäster en unik miljö med fantastisk utsikt över Göteborg.

Logi

24 rum har eget open bath och tre rum ett eget minigym. Alla rum håller samma höga kvalitet, det är storleken på rummen som avgör vilken av våra sex rumskategorier rummet tillhör. Våra härliga sängar är bäddade med lakan av egyptisk bomull, på vår bäddmeny väljer du själv just den kudde du längtar efter. Ta en stund och bläddra i vårt bildgalleri här ser du ett axplock av våra olika rum, funktionell arkitektur och personliga inredning.

Kommunikation

Antal rum och bäddar

  • 101 rum
  • 202 bäddar

Konferenslokaler

  • 2 lokaler
  • 40 platser i största lokalen
  • 76 platser totalt i restaurang
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.