Filmstaden Göta

Götaplatsen 9
Göteborg - Göteborg

Den nyligen renoverade biografen Göta ligger precis intill Götaplatsen mitt i Göteborgs kulturdistrikt. Med fyra biosalonger och en charmig foajé kan du här hålla korta frukostmöten, seminarium och föreläsningar. Eller varför inte bjuda in till ett filmevent på kvällstid? Då kan du mingla med kunder eller kollegor, hålla en kort presentation i biosalongen och låta dina gäster njuta av en trevlig filmupplevelse.

Biosalongerna har plats för mellan 21 till 108 personer.

Konferens

Biograf Göta har 4 biosalonger med storlekar från 21 till 108 platser. Mingla med dina gäster i foajén innan du håller en presentation eller ett möte i biosalongen.

Kommunikation

Precis intill Götaplatsen centralt i Göteborg.

Tåg: Göteborg Central stationen 1.6 km

Övrigt

Passa på att visa en bioaktuell film vid ditt möte eller event. Det är ett uppskattat sätt att locka och intressera både kunder och kollegor.

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat

Konferenslokaler

  • 4 lokaler
  • 108 platser i största lokalen
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.