Internationella Pressklubben

Vasagatan 50
Stockholm - Stockholm

Kombinationen av fullt utrustade konferenslokaler och det centrala läget gör Pressklubben till den givna mötesplatsen i Stockholm. Lokalerna, som är inhysta i Pressklubben, ligger i Journalistförbundets hus på Vasagatan.

Vår köksmästare har komponerat en smakfull meny med säsongens råvaror i modern tappning. Passa på att prova hans tvårätterslunch tillagad på förstklassiga råvaror, eller boka in en ölprovning som underhållande inslag efter konferensen.

Konferens

Stora valvet – Här kan ni konferera upp till 30 personer i privat miljö i en lokal med anor från 1800-talet Tillgång till projektor, whiteboardtavla samt WiFi.

Lilla valvet – Denna lokal, som även går att boka som grupprum till stora valvet, inrymmer upp till 10 personer. Skrivtavla och WiFi.

Vinterträdgården – Vår största lokal har en kapacitet på 40 personer. Här finns tillgång till projektor, whiteboardtavla och WiFi.

Utbud

Hos oss på Pressklubben finns det ett stort utbud från den fantastiska och smakrika belgiska ölkulturen. Följ med på en varierande och ovanlig resa till en värld av malt och humle där endast fantasin sätter gränser. Öppna era sinnen och låt er upplysas av historierna, fascineras av myterna och framför allt njuta av de välsmakande brygderna.

Vi erbjuder er tre olika ölprovningar med smakrika tillbehör.

’Petit 5.1’

En modern klassiker som många gäster har upplevt under årens lopp. En perfekt introduktion där det bjuds fem olika öl och belgisk chokladtryffel.

Pris: 450:-/pers (minimum 5 pers eller 2 250:-)

Tid: 40-60 min

* * * * * * * *

’Standard 8.2’

En ny uppfräschad variant för de som vill vidga vyerna ytterligare en aning och som är nyfiken på vad livet har att erbjuda! Här serveras åtta öl, belgisk chokladtryffel och Chimayost.

Pris: 550:-/pers (minimum 5 pers eller 2 750:-)

Tid: 60-80 min

* * * * * * * *

’Grande 10.2’

Crème de la crème, provningen för er som tänker utanför boxen och som gärna njuter av livets goda. En vältäckande provning med hela tio smakprov, belgisk chokladtryffel och Chimayost.

Pris: 650:-/pers (minimum 5 pers eller 3 250:-)

Tid: 70-90 min

Fest

Vinterträdgården och Stora valvet går att abonnera till privata tillställningar och företagsevent. Konferens, middag, ölprovningar eller after work mingel. Givetvis kan vi skräddarsy er kväll efter specifika behov och förfrågningar.

Kommunikation

Till Pressklubben hittar du enklast genom att ta tunnelbanan till T-Centralen. Uppgången heter Vasagatan.

Buss: T-centralen 200 m
Tåg: T-centralen 200 m
Flyg: Arlanda 38 km

Konferenslokaler

  • 2 lokaler
  • 1 grupprum
  • 40 platser i största lokalen
  • 190 platser totalt i restaurang

Festvåning

  • 4 festvåningslokaler
  • 56 platser i största lokalen

Utbud

  • Bar
  • Dryckesprovning
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.