Playhouse Teater

Drottninggatan 71A
Stockholm - Stockholm

Playhouse Teater ligger centralt mitt på Drottninggatan och invigdes den 9 september 2015.
Lokalerna har byggts om och totalrenoverats. Den nya teatern inrymmer en stor scen och en salong med ca 200 platser, samt en teaterbistro. Bekvämt, trevligt – och intimt!

Teaterns scenrum har gjorts om från grunden och och stor hänsyn har tagits till akustiken – närheten till publiken är central.

De nya bekväma salongsstolarna är av klassiskt teatersnitt, skräddarsydda för nya Playhouse. Ventilation och luftkonditionering är i toppklass, och vi erbjuder Stockholms bästa teaterluft – frisk och rätt tempererad!

Playhouse Bistro
Playhouse inrymmer en mysig teaterbistro där du dels kan äta en god middag och även fika eller äta lunch. Restaurangen har kapacitet att ta emot ca 70 sittande matgäster och upp till 200 minglande gäster och vi erbjuder mängder med förfriskningsmöjligheter.

Varmt välkomna till Playhouse – din billigaste New York-konferens – i Stockholm!

Konferens

Playhouse har en fantastisk salong med biosittning med underbar känsla. Här sitter du bekvämt och ser och hör perfekt. All teknisk utrustning finns tillgänglig och möjlighet att anpassa ljus och ljud för att talare eller presentatörer skall komma till sin rätt.

Kommunikation

Det är lätt att hitta till Playhouse. Teatern ligger på Drottninggatan 71. En kort promenad från centralstationen och T-Centralen eller ännu närmare ligger tunnelbanestationen Hötorget.
Här ligger också Norra Latins parkeringsgarage som har öppet alla dagar 6:30 – 24:00.

Antal rum och bäddar

  • Handikappanpassat

Konferenslokaler

  • 1 lokaler
  • 200 platser i största lokalen
  • 70 platser totalt i restaurang

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.