Tips för konferensen i Åre – 3 hotell och 3 aktiviteter för vinterns underbara möten och events

Hotell

1. FJÄLLGÅRDEN

Charmigt skidåkarhotell i klassisk modern fjällstil från 1910. Ski in – ski out! Hotellet ligger vackert ovanför Åre by ed Bergbana utanför knuten. Hotellet har Åres mest populära after-ski. Fjällgården här en inspirerande miljö för kick-offer och konferenser upp till 100 personer.

2. COPPERKILL MOUNTAIN LODGE

På 730 meters höjd, ovanför Björnen, ligger detta designhotell med 112 hotellrum och sviter, konferenslokaler för 450 personer, restauranger, barer och skiduthyrning och ett samiskt inspirerat spa. det avskilda läget erbjuder effektiva och säkra konferenser och den harmoniska fjällmiljön bidrar till arbetsro.

3. TOTT HOTELL ÅRE

På Tott bor du granne med både backen och byn, perfekt för grupper som vill vara effektiva och ha nära til allt. Största möteslokalen rymmer upp till 220 personer och har utsikt över Åredalen. I restaurangen får stora grupper på upp till 500 personer plats för middagar med underhållning och hög stämning.

Aktiviteter

1. KÄLKBYGGE

I skenet av brinnande eldar och marschaller konstruerar deltagarna fullt fungerande kälkar under en timme. Sedan är det dags för ett rafflande kälkrace i en av Åres backar! Vilka kälkar håller för backens G-krafter och vilken kommer först i mål. En fartfylld teambuilding.

2. ISSKULPTERING

Ni samlas nere vid Årestrand för denna fantastiska upplevelse! Fruset vatten är helt unikt att arbeta med. Lagen följer ett tema – kanske er vision eller ert varumärke…
Det gäller att lägga upp en plan, släppa kreativiteten lös och låta verktygen arbeta. En jury bedömer vilket lag som lyckats bäst. En kreativ teambuilding.

3. ITEAMWORK

Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads runt om i Åre. Roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag och konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. När tävlingen är slut får ni höra alla roliga anekdoter från tävlingen innan vinnaren koras. En lika rolig som tidspressad teambuilding.

BokningsBolagets åreexperter hjälper er att plocka ihop det perfekta upplägget utifrån ert syfte. Alltifrån resor och transporter till föreläsare och guider, boende, lokaler, restauranger, skidutrustning, liftkort….

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.