Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiofem med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Rivstarta efter sommaren!
Långholmen Hotell & Konferens

Är det läge att samla kollegorna innan hösten drar igång? På Långholmen Konferens ger vi er utmärkta förutsättningarna till en energirik träff efter sommarsemestern!

Läs mer
Konferenserbjudande med walk & talk på Vildriket
Bergshotellet i Järvsö

Konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, utöva en rolig aktivitet ihop, äta, dricka och skratta tillsammans! På Bergshotellet i Järvsö bor ni mitt bland alla aktiviteter – helt enkelt den perfekta platsen för er nästa aktiva konferens!

Läs mer
Sommarmiddag på Winterviken
Winterviken

Boka er sommarmiddag på charmiga Winterviken endast minuter från Stockholm city. Fri busstransport enkel väg till Winterviken från en adress inom tullarna.

Läs mer
Boule & Dine på Welcome Hotel
Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Boka Welcome Hotels nya koncept Boule & Dine för grupper om 8-32 personer. En perfekt sommaravslutning eller kick-off för hösten! Detta passar bra för dagkonferenser som vill ha en rolig avslutning eller utomstående grupper utan möte.

Läs mer
Vår- sommar- hösterbjudande
Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är så otroligt vackert denna tid med marinan, sandstranden, bokskogen – ett paradis omgivet av Mälarens glittrande vatten.

Det är också vår högsäsong, en hektisk tid med många gäster. Samtidigt kan ni fortfarande nyttja våra fina paketerbjudanden ”We Love Mondays” och ”Festlig Fredag”.

Helpensionspriserna varierar dag för dag. Om du är flexibel med dina datum kan vi ge förslag på rabatterade dagar.

Läs mer
Konferens i magisk bergslagsnatur
Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård har mycket att erbjuda för konferens, läger och kurser. Våra miljöer, den natursköna omgivningen, bra boende och god mat berikar och ger mervärden.

Läs mer
Sommarkonferens bland skyskrapor mitt i city!
Space Stockholm

Boka er konferens på SPACE Stockholm, om du är ute efter en eventlokal i Stockholm city som kan möta även dina mest specifika önskemål. En mötesplats som andas framtiden och den digitala generationen, med lokaler perfekta för fysiska eller hybrida möten med möjligheter till aktiviteter och festligheter. Få 25% rabatt på lokalhyran vid nya bokningar med genomförande fram till och med den 31 augusti 2023.

Läs mer
Konferera på Green Hotel i natursköna Tällberg
Green Hotel

Med milsvid utsikt, knutat timmer och ett genuint intresse för människor är Green Hotel i Tällberg en perfekt plats för inspirerande konferenser och möten. Värdskap, kvalitet och omsorg är viktigt för oss och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop en lösning som passar just dig och ditt möte. Just nu bjuder vi på lokalhyran!

Läs mer
Två dagars höstkonferens
Kämpasten

På Kämpasten möts ni av en varm och välkomnande känsla i en miljö som är speciellt utformad för effektiva och kreativa möten. Kämpasten är vackert beläget vid Mälaren, bara 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm. Just nu erbjuder man två dagars höstkonferens till ett extra förmånligt pris.

Läs mer
Sommarfest med Tekniska på Djurgården
Tekniska museet

Hos de flesta företag är årets sommarfest en viktig tillställning och vi på Tekniska är självklara platsen för dig som vill ha idyllisk natur, roliga aktiviteter för hela teamet, samhällsaktuella utställningar och god sommarmeny.

Läs mer
Vårerbjudande på Gullmarsstrand
Gullmarsstrand Fiskebäckskil

Upplev Gullmarsstrand i Fiskebäckskil på Skaftö i Bohuslän. Peppa teamet och få det kompletta paketet för en lyckad konferens, event eller kickoff. Med unika spaavdelningar på pålar i havet som inkluderar varma infinity pooler, bastudelar och kallbad kan er grupp boka egen tid med möjlighet till eget loungeområde och musik eller varför inte låta hotellet ordna er egen After Beach på bryggan?

Läs mer
BBQ & BALLS på Knistad Herrgård
Knistad Herrgård

En konferens på Knistad Herrgård är en paus från vardagen, en plats för inspiration, kreativitet och njutning. Med stor erfarenhet och fantastiska möjligheter för både stora och små event hjälps vi åt att planera sommarens kickoff – precis så som ni vill ha det fast med en Knistad twist.

Läs mer
Njut av våren i kreativ & unik Herrgårdsmiljö
Dömle Herrgård Spa & Resort

En konferens eller kickoff på Dömle Herrgård bjuder inte bara på vackert boende och bra variation av konferenslokaler, utan här kan du även ta ett break i Herrgårdens härliga Spa.

Läs mer
Mötesdag med spa
Elite Palace Hotel

Vi har tagit fram ett framgångsrikt recept för ett lyckat möte! Nu kan ni kombinera en effektiv konferens med god mat och en avkopplande spaupplevelse under samma tak. Samla energi efter en produktiv förmiddag med ett härligt träningspass följt av ett lyxigt besök i vårt fantastiska VANA Spa. Vi ser fram emot att välkomna er hit!

Läs mer
En kväll i Miss T-bone – grillstugan med magisk stämning
Såstaholm Hotell & Konferens

I Såstaholms grillstuga Miss T-bone avrundas herrgårdskonferensen och magkrampsskratt tar vid – under en smakrik middag med vacker sjöutsikt över Vallentunasjön, strax norr om Stockholm.

Läs mer
Lyxig heldag i skärgården
Viking Line

Upplev den moderna konferensen ombord på nya Viking Glory. Tänk dig ett flytande femstjärnigt hotell där allt är förberett för att maxa mötesdagen. Välkommen ombord!

Läs mer
Matlagning över öppen eld hos Isaberg Höganloft
Isaberg Höganloft Hestra

Krydda er konferens eller kickoff med matlagning i matstudion under vägledning av duktiga kockar på Isaberg Höganloft, 6 mil söder om Jönköping. Ett roligt sätt att lära känna kunder och kollegor på. Låt lägerelden bli er verkstad och Smålandsluften ett verktyg för energi och nya idéer.

Läs mer
Dagkonferens ett stenkast från Stureplan
Brunnsgatan 8 Möten & Konferens

Brunnsgatan 8 erbjuder en modern konferensmiljö för det avslappnade mötet nära Stureplan och mitt i City. I lokaler med industrikänsla erbjuds möjligheter för stora och små möten, från 4 till 50 personer. Just nu erbjuder man ett fint konferenspaket med 3-rättersmiddag.

Läs mer
Vårkonferens på Värmdö
Vision Vindö

Bo i designade villor med underbar ”hemma hos”-miljö på Värmdö. Här erbjuds det bästa utav två världar. Endast 45 minuter ifrån Stockholm City, men med stora ytor som möjliggör för både exklusivitet och aktivitet. Möteslokaler, spelhall, bilgalleri, padelbanor, aktiviteter och prisbelönt glass ifrån Glassvillan - i vår lekfulla miljö sätter bara fantasin gränser på vad som är möjligt. Just nu erbjuds ett fint konferenspaket med aktiviteten Matlagningsboxen.

Läs mer
Naturnära konferens i Bergslagen
First Camp Ånnaboda

First Camp Ånnaboda, mitt i Bergslagens fantastiska natur erbjuder konferens med möjlighet till aktiviteter året runt. Här finns lokaler för mindre och riktigt stora sällskap med direkt närhet till grönytor, vilket alltid möjliggör bensträckare, fikapauser och aktiviteter utomhus. Just nu erbjuder man fler fina konferenspaketet inför vårens och sommarens möten.

Läs mer
Möt naturupplevelsen - och hotellmyset - på Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell Sandviken

Två upplevelserika dygn på Högbo Brukshotell. Först bland skog och sjö avskilt ute på Digerön – med egen kock, skogsmiddag och bastu – för att sedan uppleva en annan typ av lyx på hotellet dagen därpå.

Läs mer
1910 Event - en vinnande mötesplats
1910 Event / MFF Event

1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål.

Läs mer
Rethink & Relax
NOFO Hotel & Winebar

En förändring i vardagen kan vara allt du behöver för att fatta ett svårt beslut, stärka ett utmattat team eller slutföra en briljant idé.

Läs mer
Två fina konferenserbjudanden
Hotel Statt Hässleholm

Välj mellan två fina erbjudanden från Hotel Statt i Hässleholm. När du väljer The Dandelion Deal ger du tillbaka till vårt eget välgörenhetsarbete i Sydafrika. The "sheep" deal är lite billigare, men lika bra. Detta koncept är bokningsbart på helger och i lågsäsong. Kan även vara möjligt att boka med kort varsel när vi står med lediga lokaler.

Läs mer