Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Kick-in eller kick-off!
Stora Brännbo Konferens och Hotell

Vill ni kicka igång något – eller fira lyckade framgångar?
Oavsett om det handlar om ett mindre ledningsgruppsmöte, ett hybridmöte som kräver tekniker på plats eller en större flerdagarskonferens så finns allt ni behöver för lyckade möten och energigivande dagar!

Läs mer
Boka höstens möten på Kämpasten
Kämpasten

Boka ert nästa möte på Kämpasten! Vi har åtta konferensrum som passar både större och mindre grupper, med kapacitet för 4-80 deltagare. I vår helt nya mötesbyggnad finns tre av våra konferenslokaler; Insikten, Utsikten och Visionen. Här finns även två matsalar som rymmer upp till 160 personer och generösa bar- och loungeområden för umgänge och nätverkande.

Läs mer
Skaldjurskvällar på Wiks slott!
Wiks Slott

Ta med kollegorna och avnjut en minnesvärd skaldjursbuffé i en historisk atmosfär!

Läs mer
Kurs, konferens, kickoff eller företagsfest!
Rönneberga Konferens

Boka in dig och kollegorna för en inspirerande mötesdag med goda smaker och naturskön utsikt. Citynära med endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv är du mitt i naturen ute på Elfviks vackraste udde med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss. Just nu erbjuder vi dig en förmånlig mötesupplevelse om du bokar in ert möte innan den sista oktober. Vi erbjuder er 20% rabatt på möteslokalen.

Läs mer
Boka hela slottet
Södertuna Slott

Boka Slottets klassiska helpension och ha slottet för er själva mellan kl. 16.00 ankomstdagen – kl. 08.00 avresedagen. Slottet har 67 rum – så möjligheten finns självklart till att vara fler, upp till 134 personer.

Läs mer
Patio-mingel
ProfilHotels Central

Boka vår innergård i sommar! Välkommen till en härlig, grön oas mitt i city, perfekt för att avsluta ett möte eller starta kvällen på rätt sätt. Ni har möjlighet att boka ett färdigt paket, Patio-mingel, eller skräddarsy enligt era önskemål.

Läs mer
Kick off special
Rånäs Slott

Ett perfekt erbjudande för er som skall kicka igång teamet för nya mål och visioner under hösten 2024! Bokar ni in vårt specialerbjudande för augusti – november, bjuder vi på Sjöbastun 1 timme + ett Fyspass med vår utbildade instruktör Annica. (värde totalt fr 6000:- )

Läs mer
Vår- & hösterbjudande
Strana Hotell & Restaurang

Boka och genomför er konferens mitt i den bohuslänska skärgårdsidyllen under maj/juni eller oktober/november så bjuder Hotel Strana på lokalhyran!

Läs mer
Konferenserbjudanden från Hotel Dannegården
Hotell Dannegården & Restaurang Strandgatan 32

Ta er konferens till en ny nivå hos oss i härlig och inspirerande miljö med tillgång till mysig innergård, spa (relaxpool, bastu & jacuzzi), boulebana med mera!

Läs mer
Vi bjuder på boule & bar i sommar
Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Boka in en sommarkonferens med boule och bar! Ni samlas i vår lummiga Tingshuspark intill Wärdshuset Lasse Maja. Under 1,5 timmar får ni kasta era bouleklot och tävla mot varandra i en atmosfär av skratt och tävlingsanda. Under spelets gång serveras snacks till skön musik. Vi bemannar vår utomhusbar och ser till att ni har en trevlig kväll.

Läs mer
Mötesplatsen vid vattnet
Hotel Riverton

Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi på Hotel Riverton en väldesignad och flexibel miljö för konferenser. Boka konferens hos oss under våren eller sommaren och få 10% rabatt på lokalhyran.

Läs mer
Lugnet, 10 minuter från Göteborg
Råda Rum

För oss är en bra konferens en kombination av flera upplevelser. I Råda Rum kan du promenera i naturskön omgivning, ta en powernap i en av våra hängmattor, kika på fåren i hagen, utmana dina kollegor i vår låghöjdsbana och äta och dricka gott i vår restaurang & bar. Du kan också kombinera din hel/halvdag med att gå på konsert, after work, teater, eller en föreställning.

Läs mer
Cykla mountainbike i Järvsö!
Bergshotellet i Järvsö

När du bokar konferens under perioden 17/5 till 30/9 bjuder vi er konferensgrupp på ledavgifterna om ni vill cykla mountainbike på Järvsös fina MTB-leder. Det finns leder för både nybörjare och den lite mer erfarna cyklisten och de flesta leder startar bara en bit från hotellet.

Läs mer
Vår-sommar-hösterbjudande
Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är så otroligt vackert denna tid med marinan, sandstranden, bokskogen – ett paradis omgivet av Mälarens glittrande vatten. Det är också vår högsäsong, en hektisk tid med många gäster. Helpensionspriserna varierar dag för dag. Om du är flexibel med dina datum kan vi ge förslag på rabatterade dagar.

Läs mer
Prova på rabatt!
Centralhuset Konferens

Känn dig välkommen till Göteborgs mest centrala mötesplats.

Läs mer
Vårkonferens på Grand Hotel i Kaféstaden Alingsås
Grand Hotel Alingsås

I hjärtat av Västra Götaland bland skog och sjöar ligger mysiga Kaféstaden Alingsås. Tåget mellan Göteborg och Stockholm stannar bara ett "bullkast" från stationen. Våra diplomerade mötesrådgivare hjälper dig att skapa ett effektfullt möte som hålls i några av Västsveriges vackraste konferensvåningar på familjeägda Grand Hotel.

Läs mer
Två- alternativt tredagars konferenspaket i Bergslagen
Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård är beläget 7 km från Nora i Bergslagens magiska natur där skogar, sjöar, höjder och dalar skapar upplevelser utöver det vanliga. Här erbjuds skräddarsydda konferenspaket där man under två eller tre dagar bor bra och äter gott, har tillgång till lokaler och miljöer. Anläggningen har stor kapacitet och kan ta upp till 150 boende och har lokaler för 2–400 personer. Aktiviteter finns som berikar.

Läs mer