Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiofem med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Drömjulbord på Strana
Hotel Strana

I slutet av november förvandlas Hotel Strana på de bohuslänska klipporna vid Hälleviksstrand till en juldröm. Boka en upplevelse utöver det vanliga med Stranas klassiska julbord som innehåller allt man kan önska sig och lite till.

Läs mer
Konferenserbjudande
Grand Hotel Alingsås

Bara tre timmars tågfärd från Stockholm och 40 min från Göteborg ligger mysiga Kaféstaden Alingsås. I hjärtat av stadskärnan med gamla trähus och kullerstenslagda gator, ligger anrika Grand Hotel. Här konfererar du i några av Västsveriges vackraste konferensvåningar där våra medarbetare gör sitt yttersta för att hjälpa dig skapa trevliga och framgångsrika konferenser.

Läs mer
Boule- och shuffleboarderbjudande
Landvetter Airport Hotel

När ni bokar er kickoff, möte eller konferens hos oss före 1 november så bjuder vi er på boulespel eller shuffleboard med välkomstdrink och tilltugg. Kanske vill ni även avsluta med en skön bastu i vår relaxavdelning?

Läs mer
Skördetid i Halland
Hotel Mårtenson Halmstad

Skördetiden är en fantastisk tid på året då råvarorna smakar som allra bäst. Här i Halland finns ett härligt utbud av godsaker och det händer mycket kring mat och dryck varje dag. Halland är ett självklart resmål för dig som vill upptäcka mat, dryck och mathantverk.

Läs mer
Boule inomhus eller utomhus
Skåvsjöholm konferens & möten

Öka lagkänslan i gruppen med vårt bouleerbjudande!
När ni bokar er kickoff, möte eller konferens hos oss före 30 september så bjuder vi er på boulespel med tilltugg. Ni väljer själva om ni vill hålla till inomhus på de banor som Boulebar har hjälpt oss att göra i ordning eller utomhus på banan vid vattnet! Kanske vill ni även avsluta med en skön bastu?

Läs mer
En värmande vinterkonferens
Skogshem & Wijk

Boka in er vinterkonferens redan nu för att i lugn och ro kunna planera den. På Skogshem & Wijk behöver ni inte tänka på kylan fast det är vinter. Testa vår nya hot tub och ångbastu eller ta ett värmande dopp i vår uppvärmda utomhuspool som alltid håller sina 35 grader. Som vanligt är alla dessa mervärden gratis när du är gäst hos oss.

Läs mer
Konferens centralt i Stockholm
Bonnier Fastigheter Konferens Torsgatan

Bonnier Fastigheter konferens ligger vid St. Eriksplan med bekvämt gångavstånd till Centralstationen. Boka Hörsalen för 70 - 250 personer under augusti - oktober för 26 900 kr exkl. moms/dag.

Läs mer
Konferens med kräftfiske på Ullinge
Hotel Ullinge

Upplev sensommarens bästa aktivitet här hos oss på Ullinge och fiska kräftor på småländskt vis tillsammans med kollegorna på konferensen. Ta chansen och boka in höstens första möte på Ullinge och krydda upplevelsen lite extra med en spännande kräftfiske-aktivitet!

Läs mer
20% rabatt på din bokning och en liten överraskning
Dospace Konfen

Vi är nya på Konferensguiden, rabatt till dig som inte besökt oss innan! 20% rabatt på din bokning och en liten överraskning under dagen.

Läs mer
We Love Mondays
Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott erbjuder konferenspaketet We Love Mondays med helpension inklusive två mervärden.

Läs mer
The Dandelion deal
Hotel Statt Hässleholm

När du väljer The Dandelion Deal ger du tillbaka till vårt eget välgörenhetsarbete i Sydafrika. Organisationen är grundad av hotellets ägare, Kjell och Karin Jakobsson och därför kan vi garantera att 100% av intäkterna går direkt till barnen. Organisationen ger barn utan föräldrar i utsatta delar av Sydafrika möjligheten till ett bättre liv genom pengar som går oavkortat till mat, hälsa, utbildning och vuxenstöd. Du bidrar helt enkelt till en bättre framtid för ett barn i en annan del av världen. Detta gör verkligen gör skillnad och lever med oss dagligen genom Statts fadderbarn, Smangele.

Läs mer
50% rabatt i samband med er första bokning!
Quick Office Bromma Blocks

Vi erbjuder 50% rabatt i samband med er första bokning på Quick Office Bromma Blocks.

Läs mer
50% rabatt i samband med er första bokning!
Quick Office Mall of Scandinavia

Vi erbjuder 50% rabatt i samband med er första bokning på Quick Office Mall of Scandinavia.

Läs mer
Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Danderyd

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Östermalm

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Sommarfest på Björk Bar & Grill
Courtyard by Marriott Kungsholmen

Kom och njut av härliga sommarkvällar på Courtyard by Marriott Stockholm med grillbuffé på Björk Bar & Grill. Vår gröna terrass intill Rålambshovsparken har plats för upp till 200 personer och är ett solklart alternativ för årets sommarkick-off.

Läs mer
Kick-On på Lumafabriken
Lumafabriken

Dags att planera företagets kick-on eller kick-off! Oavsett vad ni vill kalla det är det i alla fall dags att träffas, fira, festa och ha kul tillsammans igen efter mer än två år av digitala möten och inställda events.

Läs mer
Kräftskiva eller oktoberfest på Kajen
Fabrikören

Kajen – Nacka Strand, en av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön. Kom förbi på kräftskiva eller oktoberfest!

Läs mer
Konferens som knyter ihop dåtid & framtid
1909 Sigtuna Stadshotell

Välkommen till Sveriges första stad och minsta femstjärniga konferenshotell. Vi har mer än 110 års erfarenhet av bra möten, hos oss är upplevelser, njutning och fokus prioriterat. Med våra 27 hotellrum och fyra lokaler är även det lilla mötet stort med vår fulla prioritet.

Läs mer
Konferenserbjudande
Blommenhof Hotell

Boka in ett möte utanför den vanliga vardagen på Blommenhof Hotell i Nyköping. Välj mellan dagkonferens eller konferens med helpension. Det går är fint att välja till julbord i din helpension under Er decemberkonferens.

Läs mer
Grillpaket på privat takterrass
7A Odenplan

Boka 7A Odenplans härliga takterrass och bjud in kollegorna eller kunderna till en fest uppe bland takåsarna! På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka under tiden som en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör tillagade av 7As duktiga kockar.

Läs mer
Alltid frukost på Elite Hotel Arcadia
Elite Hotel Arcadia

Starta mötet och dagen med en härlig hotellfrukost. I samband med ditt möte så bjuder vi på frukost i vår fina frukostrestaurang. Erbjudandet gäller för upp till 20 personer samma dag som konferensen är bokad.

Läs mer
Konferens eller kick-off med matlagning över öppen eld!
Isaberg Höganloft Hestra

Välkommen till Isaberg Höganloft, vi kan konferens med aktivitet! Närheten till storslagen natur gör oss till möjligheternas mötesplats. Krydda er konferens eller kick-off med matlagning i vår matstudio under vägledning från en av våra duktiga kockar. Ett roligt kreativt sätt att lära känna kunder och kollegor. Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för
energi och nya idéer!

Läs mer
Konferenspaket med helpension
Öijared Resort

När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att det bara är 35 minuter till Göteborg. Nära naturen, nära stan. Öijared Resort skräddarsyr konferenspaket som passar just dina önskemål. Här finns gott om möjligheter till en aktiv konferens med olika konferensaktiviteter. Perfekt för vårens eller sommarens kickoff. Oavsett om ni är ute efter aktiviteter med fysisk träning, avslappnande bad eller inspirerande föreläsningar så hittar ni det hos Öijared Resort.

Läs mer
Konferens i skärgården
Utö Värdshus Hotell & Konferens

Hämta inspiration och idéer vid havet med paus för goda måltider. Här presenterar Utö Värdshus 2022 års konferenspaket och erbjudanden!

Läs mer