Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioåtta med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Sommarfest med Tekniska på Djurgården
Tekniska museet

Hos de flesta företag är årets sommarfest en viktig tillställning och vi på Tekniska är självklara platsen för dig som vill ha idyllisk natur, roliga aktiviteter för hela teamet, samhällsaktuella utställningar och god sommarmeny.

Läs mer
Vårerbjudande på Gullmarsstrand
Gullmarsstrand Fiskebäckskil

Upplev Gullmarsstrand i Fiskebäckskil på Skaftö i Bohuslän. Peppa teamet och få det kompletta paketet för en lyckad konferens, event eller kickoff. Med unika spaavdelningar på pålar i havet som inkluderar varma infinity pooler, bastudelar och kallbad kan er grupp boka egen tid med möjlighet till eget loungeområde och musik eller varför inte låta hotellet ordna er egen After Beach på bryggan?

Läs mer
Vårkonferens med New York-känsla
Blique by Nobis

Boka er konferens på Blique by Nobis, en mötesdestination med det där lilla extra. Här konfererar ni i en trendig New York-inspirerad miljö fylld med möjligheter för lyckade konferenser. Under mars och april månad får ni 30% rabatt på lokalhyran!

Läs mer
Vårkonferens på Hotel J
Hotel J Nacka Strand

Boka er konferens på Hotel J, en modern skärgårdsupplevelse bara 25 minuter med båt från Nybroplan, här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker. Få 30% rabatt på lokalhyran under mars och april!

Läs mer
Vår- och sommarkickoff på Golfbaren
Swing by Golfbaren

Boka sommarfesten på Golfbaren och tillåt dig vara social i somriga miljöer utomhus runt om i Stockholm. Våren 2023 är äntligen här och Golfbaren är inne på sitt tionde år och därmed mer laddad än någonsin på att få bjuda in våra gäster till tidernas främsta sommaraktivitet. Lagom till april smyger vi igång för säsongen och du välkomnas till utmanande minigolf på specialdesignade banor i tematiserade miljöer.

Läs mer
BBQ & BALLS på Knistad Herrgård
Knistad Herrgård

En konferens på Knistad Herrgård är en paus från vardagen, en plats för inspiration, kreativitet och njutning. Med stor erfarenhet och fantastiska möjligheter för både stora och små event hjälps vi åt att planera sommarens kickoff – precis så som ni vill ha det fast med en Knistad twist.

Läs mer
Konferera i bohusläns innerskärgård
Slussens Pensionat Orust

Avrunda en intensiv dag av möten med en avkopplande stund i vår äkta finska vedeldade bastu. Kanske vågar någon sig på ett uppfriskande salt dopp? Vid bokning av konferens som sker före den 5:e juni 2023 bjuder vi på vedeldad bastu till er konferens.

Läs mer
Möt våren på Grå Gåsen
Grå Gåsen

När ljuset kommer åter så öppnar Gotland upp. April och maj är en härlig tid på Gotland med en spirande grönska och gott om sköna evenemang att besöka. Våren och försommaren är primörernas tid med till exempel sparris, ramslök, kaiplök, vitlök och rabarber. Det är också en härlig tid att ta ditt team för ett avbrott i vardagen. Vi har därför satt ihop ett vårpaket för dig och ditt team.

Läs mer
Möt våren i hjärtat av Skåne
Bjärsjölagårds Slott

Boka ett nytt möte som genomförs innan den 30 april 2023 så bjuder vi på konferensaktiviteten ”Slottets Quiz”, en lärorik frågesport som kan utföras individuellt eller i lag, utan extra kostnad.

Läs mer
Njut av våren i kreativ & unik Herrgårdsmiljö
Dömle Herrgård Spa & Resort

En konferens eller kickoff på Dömle Herrgård bjuder inte bara på vackert boende och bra variation av konferenslokaler, utan här kan du även ta ett break i Herrgårdens härliga Spa.

Läs mer
Mötesdag med spa
Elite Palace Hotel

Vi har tagit fram ett framgångsrikt recept för ett lyckat möte! Nu kan ni kombinera en effektiv konferens med god mat och en avkopplande spaupplevelse under samma tak. Samla energi efter en produktiv förmiddag med ett härligt träningspass följt av ett lyxigt besök i vårt fantastiska VANA Spa. Vi ser fram emot att välkomna er hit!

Läs mer
Marserbjudande
Fabrikören

Vi har blivit utsedda till Årets Mötesplats 2023 i Nacka! Detta vill vi gärna fira med att ge er 50% rabatt på lokalhyran när ni bokar konferens hos oss under hela mars månad.

Läs mer
En kväll i Miss T-bone – grillstugan med magisk stämning
Såstaholm Hotell & Konferens

I Såstaholms grillstuga Miss T-bone avrundas herrgårdskonferensen och magkrampsskratt tar vid – under en smakrik middag med vacker sjöutsikt över Vallentunasjön, strax norr om Stockholm.

Läs mer
Lyxig heldag i skärgården
Viking Line

Upplev den moderna konferensen ombord på nya Viking Glory. Tänk dig ett flytande femstjärnigt hotell där allt är förberett för att maxa mötesdagen. Välkommen ombord!

Läs mer
Matlagning över öppen eld hos Isaberg Höganloft
Isaberg Höganloft Hestra

Krydda er konferens eller kickoff med matlagning i matstudion under vägledning av duktiga kockar på Isaberg Höganloft, 6 mil söder om Jönköping. Ett roligt sätt att lära känna kunder och kollegor på. Låt lägerelden bli er verkstad och Smålandsluften ett verktyg för energi och nya idéer.

Läs mer
Vårerbjudande på Kämpasten – Extra förmånligt pris
Kämpasten

På Kämpasten möts ni av en varm och välkomnande känsla i en miljö som är speciellt utformad för effektiva och kreativa möten. Under våren bokar ni heldagskonferens med övernattning till ett extra förmånligt pris.

Läs mer
Konferens med Afterwork
Scandic Laholmen

Avsluta konferensen med en trevlig Afterwork i vår lounge! Det är dags att chilla efter en lång dag med jobb, vi dukar fram smaskiga snacks och i baren serverar vi er dryck. Vi fokuserar på att ni får en skön stämning med härlig musik och tillsammans med den fantastiska utsikten över Kosterhavet blir er AW unik!

Läs mer
Dagskonferens ett stenkast från Stureplan
Brunnsgatan 8 Möten & Konferens

Brunnsgatan 8 erbjuder en modern konferensmiljö för det avslappnade mötet nära Stureplan och mitt i City. I lokaler med industrikänsla erbjuds möjligheter för stora och små möten, från 4 till 50 personer. Just nu erbjuder man ett fint konferenspaket med 3-rättersmiddag.

Läs mer
Vårkonferens på Värmdö
Vision Vindö

Bo i designade villor med underbar ”hemma hos”-miljö på Värmdö. Här erbjuds det bästa utav två världar. Endast 45 minuter ifrån Stockholm City, men med stora ytor som möjliggör för både exklusivitet och aktivitet. Möteslokaler, spelhall, bilgalleri, padelbanor, aktiviteter och prisbelönt glass ifrån Glassvillan - i vår lekfulla miljö sätter bara fantasin gränser på vad som är möjligt. Just nu erbjuds ett fint konferenspaket med aktiviteten Matlagningsboxen.

Läs mer
Naturnära konferens i Bergslagen
First Camp Ånnaboda

First Camp Ånnaboda, mitt i Bergslagens fantastiska natur erbjuder konferens med möjlighet till aktiviteter året runt. Här finns lokaler för mindre och riktigt stora sällskap med direkt närhet till grönytor, vilket alltid möjliggör bensträckare, fikapauser och aktiviteter utomhus. Just nu erbjuder man fler fina konferenspaketet inför vårens och sommarens möten.

Läs mer
Möt naturupplevelsen - och hotellmyset - på Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell Sandviken

Två upplevelserika dygn på Högbo Brukshotell. Först bland skog och sjö avskilt ute på Digerön – med egen kock, skogsmiddag och bastu – för att sedan uppleva en annan typ av lyx på hotellet dagen därpå.

Läs mer
Sommaravslutning mitt i Sverige, trubadur & quiz bjuder vi på!
Elmia Kongress & Konsert

Samla kollegorna för en sommaravslutning i Jönköping. Starta med lunch och sedan konferens i Elmia Kongress & Konserthus nyrenoverade och fräscha lokaler. En god fördrink i vår nya champagnebar till trevliga trubbadur-toner avrundar jobbdagen. Lägg till ett roligt quiz som stärker gruppen. Avsluta med 2-rätters middag eller grillbuffé på innergården.

Läs mer
Kickoff på Landvetter Airport Hotel
Landvetter Airport Hotel

Boka er kickoff på Landvetter Airport Hotel under mars-april så får ni 30% rabatt på lokalkostnaden!

Läs mer
Majkonferens
Hotell & Konferens Klövsjöfjäll

Boka in er majkonferens hos oss senast den 1 april så bjuder vi på hyra av konferenslokal samt entré till spa.

Läs mer
1910 Event - en vinnande mötesplats
1910 Event / MFF Event

1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål.

Läs mer
20% rabatt på konferenspaket
Djurönäset konferens & hotell

Nytt år och nya möjligheter! Ljuset har vänt och är på väg tillbaka och inte nog med det. Det är tankens och andningens dag i februari. Var är inte bättre än att fira detta med en konferens i naturens och skärgårdens lugn. För att göra det lite extra festligt ger vi dig 20% rabatt på konferenspaket som bokas och genomförs måndagar och tisdagar fram till 31 mars.

Läs mer
Måndagsklippet!
Rånäs Slott

Låt måndagen bli den bästa arbetsdagen i veckan! Under perioden januari-juni 2023 – erbjuder vi er konferensmöjligheter till bästa pris!

Läs mer
Rethink & Relax
NOFO Hotel & Winebar

En förändring i vardagen kan vara allt du behöver för att fatta ett svårt beslut, stärka ett utmattat team eller slutföra en briljant idé.

Läs mer
Återhämtning på Hotell Bellevue
Hotell Bellevue - Hjo

Är det dags att hämta andan? Vi ger er möjlighet till teambuilding med en inspirerande föreläsning och gruppaktiviteter som stärker banden mellan er så som glassprovning.

Läs mer
Konferenslokal ingår vid bokning av julbord
Riddersviks Herrgård

Är ni en grupp på över 15 personer? Bokar ni konferens med julbord så bjuder vi på lokalen ifall ni är över 15 personer. (I mån av plats).

Läs mer
Konferenserbjudande
Cirkeln Konferens & Servering

Vi är din nya folkliga mötesplats på Sveavägen 41. Vi vill ge dig möjligheten att testa våra lösningar för din konferens, från oktober fram till sista mars 2023 erbjuder vi dig 40% på bokningen av konferenslokal.

Läs mer