Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiofem med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden från konferensanläggningar runt om i Sverige

30% rabatt på alla konferensrum nu!
Uni3 by Geely

Välkomna att ha ert nästa möte på Uni3.com!

Läs mer
Trevlig och prisvärd lokal mitt i centrala Lund!
HumaNova

Letar du efter en lokal där ni sitter ostört och till ett bra pris så är du välkommen till oss på Klostergatan 9 i Lund.

Läs mer
Vårerbjudande
Cirkeln Konferens & Servering

Boka vårt heldagspaket med fika, lunch, fika och få 50% på lokalen! Mellan den 17 januari och den 31 mars erbjuder vi vårt heldagspaket där det ingår förmiddagsfika, en vällagad lunch, samt eftermiddagsfika. Just nu får du 50% rabatt på lokalen när detta paket bokas!

Läs mer
Konferenserbjudande - 10% rabatt
Hotell Bogesund

Vad det där lilla extra blir beror helt på vad som passar dig och dina arbetskamrater bäst. Från enklare teamövningar och musikquiz till matlagning och ölprovning för hela gänget, eller varför inte mer fysiska aktiviteter som äventyrsbanor, avkopplande boule eller fartfylld mountainbiking? För oss är ingen konferens omöjlig!

Läs mer
Välkomna till aktiva Kviberg Park – endast 15 min från Göteborg
Kviberg Park Hotel & Conference

Vi erbjuder vi en unik konferens med allt under samma tak. Ha en givande konferens och njut av god mat i vår restaurang Campo. Ta med kollegorna på skidskyttestafett i Skidome, eller utmana varandra i världens största beachvolleybollhall! Med våra 121 rum har ni möjlighet att stanna för en dygnskonferens. Här är allt möjligt.

Läs mer
Gratis inspirationsföreläsning vid bokning av konferens
Garveriet i Floda

Kom till oss på heldagskonferens i januari eller februari så bjuder vi på en gratis inspirationsföreläsning. Vi erbjuder föreläsningar med olika teman där hållbarhet ligger som grund. Ni får själva välja vilken föreläsning som passar er bäst och den bokas i samband med bokningen av konferensen. Föreläsningen är ca 30 min men kan anpassas efter önskemål.

Läs mer
Femkamp i vin med vingårdsmiddag
The Winery Hotel

Ta med vänner eller kollegor på en kick-off utan dess like. Bygg teamet starkare med en femkamp i vin! Tävla mot varandra med vinet i fokus! Ta poäng genom att sabrera, identifiera råvaror och prova vin i svarta glas. Det här är det ultimata upplägget för både kompisgänget och arbetsgruppen.

Läs mer
Den bästa starten på 2022
Skogshem & Wijk

Vi vill uppmuntra er att samla teamet och börja året med en riktigt bra kick-off, det där mötet som aldrig blev av eller konferensen där ni ska sätta era mål för framtiden.

Läs mer
Vintermöte på Rånäs Slott
Rånäs Slott

Vi vill ge er den perfekta konferensvistelsen på vårt historiska slott! I en säker och enskild miljö kan ni konferera med närheten till naturen – endast en timme från Stockholm. Under januari-mars 2022, bjuder vi även på lokalhyran (värde upp till 7000 kr/dag).

Läs mer
Konferens på längdskidor
Högbo Brukshotell Sandviken

Högbo är känt som ett skidparadis och utsett till officiellt Vasaloppscenter. Här kan du kombinera er konferens med en skön tur i längdskidspåret, njut av Högbo Bruks fantastiska omgivningar.

Läs mer
Kickoff med aktiviteter i fjällvärlden
Stöten i Sälen

När det gäller att ”sparka i gång” företaget och fylla medarbetarna med energi inför ett nytt år, en ny produktlansering eller för att fira ett uppnått mål så är Stöten och dess möjligheter ett av de absolut bästa alternativen. Här kommer ett paket som ger deltagarna det där lilla extra det behöver för att känna sig uppskattade och återkomma hem med ny energi på kontoret.

Läs mer
Naturliga möten på Camp Järvsö
Camp Järvsö

Vi har skapat möjligheten att styra ihop en naturnära och hållbar sammankomst där vi tillsammans skräddarsyr innehållet utefter ert önskemål. Kombinera mötet med boende, aktivieter och härliga måltider.

Läs mer
Konferens i skärgården
Utö Värdshus Hotell & Konferens

Hämta inspiration och idéer vid havet med paus för goda måltider. Här presenterar Utö Värdshus 2022 års konferenspaket och erbjudanden!

Läs mer
Vinterkonferens på Dannegården
Hotell Dannegården & Restaurang Strandgatan 32

Boka din vinterkonferens på anrika Hotell Dannegården med utsikt över Trelleborgs hamn. Vi erbjuder följande konferenspaket med ankomst mellan 15 januari och 15 mars 2022.

Läs mer
Spakonferens i solstaden
Elite Stadshotellet Karlstad

Boka vårt unika konferenspaket där ni får möjlighet att lära känna Karlstad samt njuta av vårt nyöppnade Vana Spa.

Läs mer