Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Danderyd

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Boka en heldagskonferens, få 20% rabatt!
Quick Office Östermalm

Boka en heldagskonferens hos oss och få 20% rabatt på lokalhyran. Bokar du en halvdagskonferens får du 10% rabatt på lokalen.

Läs mer
Avsluta våren och inled sommaren med en grillfest
Hotell Hehrne

Nu är det inte långt kvar, sommar, sol, semester och bad. Vad vi längtar! Avsluta våren och inled er sommar hos oss, boka en konferens med grillfest och övernattning hos oss. Perfekt för företaget, arbetslaget, och kollegor! Specialpris under Maj - Juli.

Läs mer
Sommarfest på Björk Bar & Grill
Courtyard by Marriott Kungsholmen

Kom och njut av härliga sommarkvällar på Courtyard by Marriott Stockholm med grillbuffé på Björk Bar & Grill. Vår gröna terrass intill Rålambshovsparken har plats för upp till 200 personer och är ett solklart alternativ för årets sommarkick-off.

Läs mer
Kick-On på Lumafabriken
Lumafabriken

Dags att planera företagets kick-on eller kick-off! Oavsett vad ni vill kalla det är det i alla fall dags att träffas, fira, festa och ha kul tillsammans igen efter mer än två år av digitala möten och inställda events.

Läs mer
Sommarerbjudande
Filadelfia Convention Center

Filadelfia Convention Center är en helt nyrenoverad (2021), modern mötesarena vid Sankt Eriksplan, i centrala Stockholm. Boka konferens för minst 50 000 kr exkl. moms och få 20% rabatt på lokalhyran. Erbjudandet gäller fram till midsommar för bokningar med genomförande 2022.

Läs mer
Sommarfest eller kräftskiva på Kajen
Fabrikören

Kajen – Nacka Strand, en av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön.

Läs mer
AW och teamworkpaket
Tekniska museet

Kom till Tekniska där du kan utmana kollegorna i en rolig teambuildning aktivitet som Kodjakten, uppleva spännande utställningar och njuta av god dryck och mat. Allt detta på vackra Djurgården där Kodjakten låter er uppleva museet på ett helt nytt sätt inklusive den nya utställningen Zero City.

Läs mer
Konferens som knyter ihop dåtid & framtid
1909 Sigtuna Stadshotell

Välkommen till Sveriges första stad och minsta femstjärniga konferenshotell. Vi har mer än 110 års erfarenhet av bra möten, hos oss är upplevelser, njutning och fokus prioriterat. Med våra 27 hotellrum och fyra lokaler är även det lilla mötet stort med vår fulla prioritet.

Läs mer
Konferenserbjudande
Blommenhof Hotell

Boka in ett möte utanför den vanliga vardagen på Blommenhof Hotell i Nyköping. Välj mellan dagkonferens eller konferens med helpension.

Läs mer
Herrgårdskonferens med spabad och bastu
Thoresta Herrgård

Välkommen på herrgårdskonferens i avskilt läge enbart 30 minuter från Stockholm City. När konferensdagen avslutats kopplar ni av i vår relax Ören innan middagen. Här finns utomhusjacuzzi, vedeldad bryggbastu med bad i Mälaren samt härliga umgängesytor. Vi erbjuder 50% rabatt på relax Ören (ord. pris 8 900kr) när ni bokar konferens hos oss under juni.

Läs mer
Grillpaket på privat takterrass
7A Odenplan

Boka 7A Odenplans härliga takterrass och bjud in kollegorna eller kunderna till en fest uppe bland takåsarna! På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka under tiden som en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör tillagade av 7As duktiga kockar.

Läs mer
Konferera naturnära i Järvsö
Camp Järvsö Hotell & Konferens

Kombinera träning, inspiration och aktiva upplevelser med vila och god mat på Camp Järvsö Hotell & Konferens. Här erbjuds oändligt med aktiviteter, frisk luft och skön samvaro i naturen. Här bor ni i mysiga rum och konfererar i fräscha lokaler. När ni återvänder till kontoret är det med ökad sammanhållning i gruppen och med förnyad energi.

Läs mer
Vårerbjudande på Gullmarsstrand
Gullmarsstrand Fiskebäckskil

Upplev Gullmarsstrand i Fiskebäckskil på Skaftö i Bohuslän. Peppa teamet och få det kompletta paketet för en lyckad konferens, event eller kickoff. Med unika spaavdelningar på pålar i havet som inkluderar varma infinity pooler, bastudelar och kallbad kan er grupp boka egen tid med möjlighet till eget loungeområde och musik eller varför inte låta oss ordna er egen After Beach på bryggan? Just nu. Vi bjuder på en digital WALKABOUT och 20% på er möteslokal.

Läs mer
Ledningsgruppsmöte i oslagbar miljö
Grand Hotel Marstrand

Många ledningsgrupper väljer att komma till just Grand Hotel Marstrand. Ett ledningsgruppsmöte kräver fullt fokus och smidig service runt omkring. På Grand Hotel Marstrand har man alltid full koll och ser till att mötet flyter på smidigt samtidigt som gästerna får uppleva riktigt god mat, bra viner och service av hög klass.

Läs mer
Söker du lokal för konferens, yoga, utbildning eller fest?
HumaNova

HumaNova erbjuder stora och nyrenoverade lokaler i Stockholm, Göteborg och Lund för större och mindre evenemang. Boka innan 15 augusti och få 20% rabatt. Ordinarie pris mellan 300-800 kr/timme.

Läs mer
Naturnära och aktiv konferens på Hotel Statt i Hässleholm
Hotel Statt Hässleholm

Planera minst halva konferensen utomhus. Hotel Statt ligger mitt i city, 200 m från centralen och med en vandringsled som startar precis utanför entrén. Helt perfekt för en naturnära och aktiv konferens som består av walks and talks eller utomhusaktiviteter. Vill du krydda din konferens ytterligare tipsar vi gärna om höghöjdsparken MultiLeVel, ett besök i Tykarpsgrottan, Skogsbad eller Box-Off med proffsboxaren Klara Svensson.

Läs mer
Vårkonferens på Bjärsjölagårds Slott
Bjärsjölagårds Slott

Boka en vårinspirerad konferens för att boosta dig och dina kollegor med lite extra energi.

Läs mer
Grillfest med teamet!
Sigtunahöjden Hotell och Konferens

Oavsett om ni samlas för en avslutning, fest eller för att koppla av efter en mötesdag, vår grillmeny är perfekt för dig som vill skapa en mingelkänsla efter en hård arbetsdag. Vi erbjuder just nu ett grillpaket för dig som vill boka en rolig konferens hos.

Läs mer
Ta med ert team och möt våren hos oss!
Landvetter Airport Hotel

Vi erbjuder 10 modernt utrustade konferenslokaler och mötesrum med dagsljus i alla lokaler. Vår största lokal har kapacitet för upp till 140 personer. Hos oss finns även möjlighet till videokonferens som är kompatibelt med olika mötesplatsformar t.ex. teams.

Läs mer
Företagsfirande, vi bjuder på grillmiddag!
Rönneberga Konferens

Vi går mot varmare tider. Välkomna våren och sommaren med ett företagsfirande med grillmiddag på ljuva Lidingö. Inne i Restaurang Verandan eller ute på Segelterrassen om vädret tillåter, vi dukar upp en buffé med goda rätter direkt från grillen att njuta av efter er mötesdag på Rönneberga.

Läs mer
Charmigt erbjudande på Trosa Stadshotell & Spa
Trosa Stadshotell & SPA

Miljön i charmiga Trosa och på anrika Trosa Stadshotell & Spa bidrar till ett kreativt möte för dig och dina kollegor. Tag chansen att komma i vår och låt idyllen i en levande skärgårdsstad, 50 minuter från Stockholm, påverka i positiv riktning för en givande konferens. Trosa Stadshotell ger 15% rabatt på Baspaketet under våren tom 15 juni 2022.

Läs mer
Sommarkonferens eller företagsfest med matlagning
Siggesta Gård

Arrangera er sommarkonferens eller en företagsfest med matlagning över öppen eld på naturnära Siggesta Gård, som erbjuder 45 vackert inredda boutique dubbelrum (fr.om 1/ 7, 58 boutique hotellrum), samt konferenslokaler för upp till 300 personer.

Läs mer
Uppgradera er sommarkick-off kostnadsfritt på Rånäs Slott!
Rånäs Slott

Här kan ni välja mellan att antingen öka pulsen eller varva ner. Med ett fys-pass – kör ni olika övningar och allt är utefter egen förmåga. Vår friskvårdsinstruktör Annica - guidar och peppar er genom passet. En aktivitet som skapar glädje och energi. För er som önskar nedvarvning och hitta lugnet - finns även Yinyoga-pass.

Läs mer
Alltid frukost på Elite Hotel Arcadia
Elite Hotel Arcadia

Starta mötet och dagen med en härlig hotellfrukost. I samband med ditt möte så bjuder vi på frukost i vår fina frukostrestaurang. Erbjudandet gäller för upp till 20 personer samma dag som konferensen är bokad.

Läs mer
Hel- eller halvdagskonferens i Stockholm City
Westmanska Palatset

Arrangera din hel- eller halvdagskonferens i moderna och fräscha konferenslokaler i anrik miljö mitt i city! Passar för alla typer av möten, konferenser och event.

Läs mer
Konferens på Gärdet – 25% rabatt + pizzabuffé
Eatery Gärdet

Välkommen att testa Eaterys nya konferensanläggning på Gärdet! Välj mellan totalt 10 moderna och mysiga konferensrum i olika storlekar, självklart med den senaste tekniken. Just nu får du hela 25% rabatt på lokalhyran vid första bokningstillfället om du uppger ”Testa Gärdet” vid bokning. Gäller konferenser som genomförs senast 30 juni 2022.

Läs mer
Vår- & sommarkonferens på Dannegården – Trelleborgs personliga Boutiquehotell
Hotell Dannegården & Restaurang Strandgatan 32

Välkommen att boka din vår & sommarkonferens på det familjära Dannegården på Sydkusten med utsikt över Trelleborgs hamn. Bo mellan 14 februari- 31 mars samt 1 juni-23 juni.

Läs mer
Konferens eller kick-off med matlagning över öppen eld!
Isaberg Höganloft Hestra

Välkommen till Isaberg Höganloft, vi kan konferens med aktivitet! Närheten till storslagen natur gör oss till möjligheternas mötesplats. Krydda er konferens eller kick-off med matlagning i vår matstudio under vägledning från en av våra duktiga kockar. Ett roligt kreativt sätt att lära känna kunder och kollegor. Låt lägerelden blir er verkstad och vår smålandsluft ett verktyg för
energi och nya idéer!

Läs mer
Möt våren på vår plats på jorden!
TanumStrand - By The Sea

Utanför fönstret har ni den vackra bohuslänska skärgården som ger inspiration och energi till nya idéer och boostar teamet. Kombinera ert möte med korta icebreakes, mindre aktiviteter eller större underhållningskoncept – TanumStrand skräddarsyr för att passa just er. För bokningar med ankomst under april och maj så bjuder vi på kräftkok eller ostronprovning.

Läs mer
Konferenspaket med helpension
Öijared Resort

När du möts av den vackra naturen är det svårt att tro att det bara är 35 minuter till Göteborg. Nära naturen, nära stan. Öijared Resort skräddarsyr konferenspaket som passar just dina önskemål. Här finns gott om möjligheter till en aktiv konferens med olika konferensaktiviteter. Perfekt för vårens eller sommarens kickoff. Oavsett om ni är ute efter aktiviteter med fysisk träning, avslappnande bad eller inspirerande föreläsningar så hittar ni det hos Öijared Resort.

Läs mer
Konferens i skärgården
Utö Värdshus Hotell & Konferens

Hämta inspiration och idéer vid havet med paus för goda måltider. Här presenterar Utö Värdshus 2022 års konferenspaket och erbjudanden!

Läs mer
Spakonferens i solstaden
Elite Stadshotellet Karlstad

Ta del av vårt av unika konferenspaket där ni får lära känna staden via aktiviteten Karlstad City Challenge kombinerat med en skön stund i Vana Spa.

Läs mer