Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiosju med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Lunch - Lunch paket & vi bjuder på konferenslokalen!
Hotell Dannegården & Restaurang Strandgatan 32

Ta er konferens till en ny nivå hos oss i härlig och inspirerande miljö med tillgång till mysig innergård, spa (relaxpool, bastu & jacuzzi), boulebana med mera. Vi bjuder på lokalen!

Läs mer
Vi bjuder på boule & bar i sommar
Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Boka in en sommarkonferens med boule och bar! Ni samlas i vår lummiga Tingshuspark intill Wärdshuset Lasse Maja. Under 1,5 timmar får ni kasta era bouleklot och tävla mot varandra i en atmosfär av skratt och tävlingsanda. Under spelets gång serveras snacks till skön musik. Vi bemannar vår utomhusbar och ser till att ni har en trevlig kväll.

Läs mer
Mötesplatsen vid vattnet
Hotel Riverton

Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi på Hotel Riverton en väldesignad och flexibel miljö för konferenser. Boka konferens hos oss under våren eller sommaren och få 10% rabatt på lokalhyran.

Läs mer
Boka vårens konferens på totalrenoverade Hotel Statt i Hässleholm
Hotel Statt Hässleholm

Hotell Statt i Hässleholm är beläget 100 meter från centralstationen i knutpunkten som förbinder södra Sverige med tåg. Här finns fem vackra mötesrum och plats för 230 personer, samt 93 hotellrum.

Läs mer
Ta med ditt team till Grå Gåsen
Grå Gåsen

Vill du och ditt team konferera i unik och välkänd miljö - bara ni?
När ljuset kommer åter så öppnar Gotland upp. April och maj är en härlig tid på Gotland. Vi har därför satt ihop ett vårpaket till dig och ditt team.

Läs mer
Lugnet, 10 minuter från Göteborg
Råda Rum

För oss är en bra konferens en kombination av flera upplevelser. I Råda Rum kan du promenera i naturskön omgivning, ta en powernap i en av våra hängmattor, kika på fåren i hagen, utmana dina kollegor i vår låghöjdsbana och äta och dricka gott i vår restaurang & bar. Du kan också kombinera din hel/halvdag med att gå på konsert, after work, teater, eller en föreställning.

Läs mer
Cykla mountainbike i Järvsö!
Bergshotellet i Järvsö

När du bokar konferens under perioden 17/5 till 30/9 bjuder vi er konferensgrupp på ledavgifterna om ni vill cykla mountainbike på Järvsös fina MTB-leder. Det finns leder för både nybörjare och den lite mer erfarna cyklisten och de flesta leder startar bara en bit från hotellet.

Läs mer
Vår-sommar-hösterbjudande
Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är så otroligt vackert denna tid med marinan, sandstranden, bokskogen – ett paradis omgivet av Mälarens glittrande vatten. Det är också vår högsäsong, en hektisk tid med många gäster. Helpensionspriserna varierar dag för dag. Om du är flexibel med dina datum kan vi ge förslag på rabatterade dagar.

Läs mer
Konferera på Hälsingevis i Orbaden
Orbaden Spa & Resort

Upplev Hälsingland under er nästa konferens eller kick-off. Ta tåget till Orbaden, 3 timmar norr om Stockholm, och njut av ett lyxigt dygn på vårt unika spahotell överblickande en av Norrlands vackraste vyer. Välj till en aktivitet med hälsingeprägel, t.ex. ölprovning på Stormare Bryggeri, en rundtur bland våra världsarv Hälsingegårdarna eller kyrkbåtsrodd till byns eget vikingahus.

Läs mer
Konferens med spa på Grand Hotel Saltsjöbaden
Grand Hotel Saltsjöbaden

Boka konferens på Grand Hotel Saltsjöbaden fram till maj 2024 så bjuder vi er på inträde till Grand Spa. Överraska medarbetarna med årets mest avkopplande konferens!

Läs mer
Vår- och sommarkickoff på Wik – en plats för insikter och utsikter
Wiks Slott

Boka er kickoff på Wiks slott och upplev en fantastisk plats för natur och kultur. Att mötas i en vacker och spännande miljö är en bra början på en lyckad konferens. Här finns det mesta som behövs för att göra era möten minnesvärda. Lugna och inspirerande omgivningar, god mat och stora möjligheter till avkoppling när dagen är slut.

Läs mer
Försommarkickoff på Sörbyn Lodge
Sörbyn Lodge

Upplev en erfarenhetsrik försommarkickoff på Sörbyn Lodge - där arbete och nöje förenas i en naturskön miljö. Konferera i vår moderna lokal med natursköna vyer och avsluta dagen i bekväma hotellrum eller stugor. En perfekt kombination av produktivitet och avkoppling. Boka nu för en minnesvärd upplevelse!

Läs mer
Prova på rabatt!
Centralhuset Konferens

Känn dig välkommen till Göteborgs mest centrala mötesplats.

Läs mer
Vårkonferens på Grand Hotel i Kaféstaden Alingsås
Grand Hotel Alingsås

I hjärtat av Västra Götaland bland skog och sjöar ligger mysiga Kaféstaden Alingsås. Tåget mellan Göteborg och Stockholm stannar bara ett "bullkast" från stationen. Våra diplomerade mötesrådgivare hjälper dig att skapa ett effektfullt möte som hålls i några av Västsveriges vackraste konferensvåningar på familjeägda Grand Hotel.

Läs mer
Möt våren i hjärtat av Skåne
Bjärsjölagårds Slott

Snart kan vi återigen uppleva vårens efterlängtade fågelkvitter och njuta av när naturen sjunger ut i en färgsprakande vårglädje. Passa på att ta en avstickare från kontoret och njuta av grönskan från första parkett samtidigt som ni konfererar i historisk slottsmiljö, avskilt och exklusivt för såväl den mindre som större gruppen.

Läs mer
Exklusiva möten på ProfilHotels Halmstad Plaza
ProfilHotels Halmstad Plaza

Välkommen till ProfilHotels Halmstad Plaza! Boka in vårens möte hos oss och få 10% rabatt på heldagsmöte inklusive lokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika under april och maj (gäller från 10 personer).

Läs mer
Vårerbjudande med aktiviteter
Kviberg Park Hotel & Conference

Kviberg Park Hotell & Conference ligger endast 11 min med spårvagn från Göteborgs centrum. Närheten till Landvetter gör att det även blir enkelt med logistiken för er Kick Off! Vi erbjuder både dags- och dygnskonferenser.

Läs mer
Fira in våren på Winterviken!
Winterviken

Fira in våren på Winterviken med en härlig vårmiddag tillsammans med kollegorna!

Läs mer
Invig våra lokaler under våren!
Kämpasten

Vi har tre nybyggda konferenslokaler; Insikten, Utsikten och Visionen. Du får 20% rabatt på lokalkostnaden och helpensionspriset. Vi inkluderar även en fördrink som serveras med snittar innan kvällens middag.

Läs mer
Eget hotell på historiska Fredriksborg
Fredriksborg Hotell

Full exklusivitet till hela Fredriksborg Hotell utan kostnad erbjuds under perioden 1 feb-20 maj 2024.

Läs mer
Två- alternativt tredagars konferenspaket i Bergslagen
Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård är beläget 7 km från Nora i Bergslagens magiska natur där skogar, sjöar, höjder och dalar skapar upplevelser utöver det vanliga. Här erbjuds skräddarsydda konferenspaket där man under två eller tre dagar bor bra och äter gott, har tillgång till lokaler och miljöer. Anläggningen har stor kapacitet och kan ta upp till 150 boende och har lokaler för 2–400 personer. Aktiviteter finns som berikar.

Läs mer
Konferens: Lärorik
Gripsholms Värdshus

Med vårt konferenspaket speciellt framtaget för lärorika utbildningar ger vi er en möjlighet att samlas på Gripsholms Värdshus i Mariefred, en historisk plats strategiskt placerad i hjärtat av Sörmland.

Läs mer
Konferens: Lärorik
Södertuna Slott

Med vårt konferenspaket speciellt framtaget för lärorika utbildningar ger vi er en möjlighet att samlas på Södertuna Slott i Gnesta, en historisk plats strategiskt placerad i hjärtat av Sörmland.

Läs mer
Vårkonferenserbjudande
Balingsholm Herrgård

Genomför din vårkonferens med logi före den sista april så bjuder vi på vårens ost- & charkbricka vid vår relaxavdelningen där du kan bada i utomhus stilla SPA-bad.

Läs mer
Konferens och kickoff med fri aktivitet!
Vadstena Klosterhotel

Kom till Vadstena Klosterhotel för din konferens och kickoff. Passa på att få en extra upplevelse på köpet.

Läs mer
Dags att boka årets sommarfest?
Elite Hotel Arcadia

Den genomförs såklart allra bäst på Elite Hotel Arcadias sommarterass. En grön oas mitt i Stockholm City, där ni kan vara helt för er själva.

Läs mer
Hälsosamt och hållbart på Lillsved i Stockholms skärgård
Lillsved

På Lillsved konfererar ni i skärgården ett stenkast från storstaden. Här upplever ni tystnad och det fantastiska lugn som genomsyrar området, skratt och utmaningar i teamaktiviteter eller unika möjligheter till härlig träning både ute och inne*. Vår strävan är att ha hållbara och hälsosamma människor i fokus och är stolta över det vi på ett lättillgängligt och prisvärt sätt kan erbjuda vår mångfald av gäster i Stockholms vackra skärgård. Något utöver det vanliga tycker många - kanske ni också!

Läs mer
Vårerbjudande på Dockyard Hotel
Dockyard Hotel

Dockyard Hotel ligger i en havsnära vacker miljö på historiska Nya Varvet strax utanför Göteborg city. Ta en paus från vardagen tillsammans med dina kollegor och låt kreativiteten flöda. Boka heldagskonferens för minst 15 personer så får ni 30% rabatt på konferenslokal.

Läs mer
Konferenserbjudande måndag & fredag
Svenska Institutet för Standarder, SIS Konferens & Möten

Bokar du ditt möte en måndag eller fredag erbjuder vi rabatterade priser! Vi ger dig 1 000 kr rabatt för halvdagar och 2 000 kr rabatt för heldagar vid bokningar som läggs på måndagar och fredagar.

Läs mer
Boka ett konferenspaket som gör gott för vår planet
Helsingborg Arena

Dags för konferens? Välj ett hållbart alternativ när ni träffas i samband med konferenser, möten och evenemang. Låt Helsingborg Arena stå för menyn med vällagade, klimatsmarta alternativ.

Läs mer