Erbjudanden - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiosex med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden och konferenspaket från konferensanläggningar runt om i Sverige.

Julpaket med konferens
Aronsborgs Konferenshotell

Välkommen till Aronsborg! Utvalda dagar under december serverar vi vårt uppskattade julbord när du har din konferens hos oss. På julbordet finns allas favoriter och självklart vårt fantastiska dessertbord med choklad i alla former.

Läs mer
Julbord med Christof Jeppsson
ProfilHotels Halmstad Plaza

Den 1, 8 samt 15 december dukar vi upp i Plaza Ballroom, för en härlig kväll tillsammans med julstämning. Avnjut Halmstad Plazas generösa julbordsbuffé samtidigt som Christof Jeppsson står för kvällens underhållning. Christof kommer att bjuda på stämningsfull julmusik som övergår till festligare låtar med härligt drag framåt kvällen!

Läs mer
Julbord med sagolik buffé
Fabrikören, Kajen Nacka Strand

Fabrikören bjuder in till ett klassiskt svenskt julbord med stor dessertbuffé i en vacker miljö med underbar utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Glögg vid ankomst och kaffe ingår. Vi har möjlighet att ta emot upp till 200 gäster samtidigt.

Läs mer
JulBBQ Där Skogen och Havet möts
Bokenäset Hotell & Konferens

Gillar ni idén av en mix på "en mysig stund framför brasan-jul" och en klassisk American BBQ? Då ska ni boka er plats hos oss på Destination Bokenäset. Låt oss ge er en magisk kväll, med lite hjälp av våra vänner på Holy Smoke BBQ.

Läs mer
Julen handlar om att ge, eller hur?
Hotel Statt Hässleholm

Boka vårt fina konferenskoncept Dandelion Deal i december och bidra till att ett barns framtid blir lite bättre. Under december ökar vi summan som vi skänker till 30 kr per person istället för 20 kr.

Läs mer
Smakrik och stämningsfull julkonferens
Grand Hotel Marstrand

Julbord, julfest eller julkonferens. Oavsett slag ser vi på Grand Hotel Marstrand till att du får ditt arrangemang så som du önskar. Mysigt, hemtrevligt och genuint så tycker vi att en äkta julupplevelse ska vara. Här är vackert pyntat, riktigt god hemlagad julmat, egenkryddad snaps och massor av kärlek. I Paradisparken framför hotellet sprakar eldarna och i den vackert upplysta paviljongen serveras rykande het glögg.

Läs mer
Jul på Hotel Riverton
Hotel Riverton

De mest uppskattade julminnena skapas samlade kring ett bord... Vi dukar upp ett julbord och en julinspirerad lunch med noga utvalda och hemlagade rätter som passar alla. Boka in det som en paus under konferens eller som en trevlig avrundning inför juluppehållet.

Läs mer
Magisk Julbordskonferens i hjärtat av Värmland
Dömle Herrgård Spa & Resort

En konferens på Dömle Herrgård är något utöver det vanliga. Under perioden 24 november – 16 december så kan ni även kombinera er konferens med årets magiska julbord med allt du vill ha och lite till. Allt i klassisk herrgårdsstil, både traditionellt och med vegetariska alternativ.

Läs mer
Julkonferens i Skärgårdens Hjärta
Grinda Wärdshus

En konferens på Grinda är alltid speciell. Naturen, havet och den friska luften gör något med kreativiteten och inspirationen. Och under julen får ni dessutom en mysig gemenskap som går utanpå det mesta. När brasan sprakar i öppna spisen efter vinterpromenaden uppstår en teambuilding som är svår att slå.

Läs mer
Avsluta året med en fest
Runö Möten & Events

Vi ger er 20 % rabatt på konferenslokalen i samband med julmiddagen och vill dessutom slå ett slag för att addera en gemensam aktivitet, kanske en isskulptering eller bygga pepparkakshus tillsammans? Varmt välkommen till vår halvö!

Läs mer
En magisk jul på natursköna Fågelbrohus
FågelbroHus

Lämna stan och ta med kollegorna till Fågelbrohus, under juletid blir stämningen något alldeles extra på hotellet och här njuter ni av ett helt dygn i julens tecken. Den lantliga känslan omfamnar er redan i entrén och i en av salongerna brinner den öppna spisen.

Läs mer
Vinterkonferens med julbord, show och övernattning
Skogshem & Wijk

I december är det återigen dags för vårt uppskattade julkoncept som går att boka i anslutning till en konferens, som julshow för hela gänget eller som privatgäst. Vårt traditionella julbord står som vanligt framdukat med hemlagade delikatesser och ett fantastiskt dessertbord. För årets underhållning står i år Made in Sweden och Remember.

Läs mer
Fira in julen på Courtyard by Marriott!
Courtyard by Marriott Kungsholmen

Kalkon och andra amerikanska influenser möter det traditionellt svenska på vår julbuffé som serveras från november till och med jul.

Läs mer
Unik julmiddag på Fornudden Mansion
Fornudden Mansion

Välkomna att boka en magisk julkväll på Fornudden Mansion. Fornudden är en exklusiv representationsvilla byggd 1965 med tidstypisk inredning. Ni har alltid hela huset för er själva.

Läs mer
Fira julen hos Uni3 på Lindholmen!
Uni3 by Geely

Hos oss hittar ni julstämningen. På Uni3 skräddarsyr vi julfesten för er, oavsett om ni är 4 eller 400 personer. Vi serverar traditionellt svenskt julbord, 685 sek/person, eller bordsserverad 4-rätters julmeny, 715 sek/person, priser exkl.moms.

Läs mer
Ett klassiskt julbord vid havet
Varbergs Kusthotell

Ta med dig företaget och kollegorna och njut av Kusthotellets klassiska julbord i en varm och mysig miljö. Här knastrar elden i den öppna spisen när vi lägger på ett vedträ till och doften av gran ger en alldeles särskild känsla. Kvällen börjar med värmande glögg och fortsätter med ett gediget julbord där klassiska smaker möter kockens specialiteter och mat och dryck blir en upplevelse att minnas.

Läs mer
Årets julbordsupplevelse på Tekniska!
Tekniska museet

Fira jul med hela företaget på Djurgården och avrunda året med klassiskt julbord eller storslagen julfest. På Tekniska kan du upptäcka alltifrån framtidens stad och människa till att utforska möjligheterna och riskerna med generativ AI.

Läs mer
Konferens med julstämning
Hooks Herrgård

Från första advent erbjuds konferens med traditionell julmat på herrgården. Här sitter du ner och vi serverar julens favoriter till bords, både till lunch och middag. Konferensen kan kryddas med aktiviteter som pepparkaksbygge eller klappjakt för att jobba på teamkänslan.

Läs mer
Naturnära julbord på Bommersvik
Bommersvik hotell & konferens

Med julens dofter välkomnas du till vårt stämningsfulla julbord. Klassiskt och traditionellt balanseras med mycket grönt och nya smaksensationer. För en skön start på kvällen föreslår vi att ni bokar på badtunna eller 45 min i ljusterapirummet! Ta en julbastu och kanske ett uppfriskande dopp. En lugn stund i bastubistron med dryck och snacks innan det är tid att svida om till middagsstassen.

Läs mer
Julen på 1910 Event
1910 Event / MFF Event

Välkommen till 1910 Event & MFF Event för årets julfirande!
Vi har eventytor för alla oavsett om ni är ett större eller mindre sällskap. Planerar ni en julfest med traditionellt, hemlagat julbord och underhållning? Vi ordnar det! Uppge Konferensguiden för att få 15% rabatt på lokalhyran.

Läs mer
3-5-rätters julgourmet på Gullmarsstrand
Gullmarsstrand Fiskebäckskil

Upplev nya härliga smakkombinationer i en 3-5 rätters julgourmet på Gullmarsstrand! Innan gourmetmiddagen avnjuter du och ditt team en härlig juldrink och läckra snittar vid brasan på Verandan.

Läs mer
Konferens med lunchjulbord, övernattning och poolbad
Elite Stadshotellet Karlstad

Avsluta året med en konferens på vackra Elite Stadshotellet i Karlstad och njut av ett julbord utöver det vanliga.

Läs mer
Stämningsfullt julbord på Bjärsjölagårds Slott
Bjärsjölagårds Slott

Även om sensommaren är underbar börjar det bli dags att planera inför det kommande julbordet med kollegorna. Från den första december sprakar det i kakelugnarna och det sprider sig en välbekant doft från slottets kök.

Läs mer
Konferens med julgourmet på Nynäs Havsbad
Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad erbjuder ett fint helpensionspaket med bland annat en lyxig julgourmet och entré till spaavdelningen.

Läs mer
Juligt bouleerbjudande från Skåvsjöholm
Skåvsjöholm konferens & möten

Höj stämningen i teamet med vårt glöggdoftande bouleerbjudande! När ni bokar er konferens, möte eller julavslutning hos oss i december så bjuder vi er på boulespel i vårt fina boulerum. Där serveras även lite juligt och välsmakande tilltugg.

Läs mer
Konferens & Julbord i Eskilstuna
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Boka in en heldagskonferens på Elite Stadshotellet Eskilstuna. Lokalhyra samt två fikabufféer och lunch ingår. Hotellet har Eskilstunas bästa läge med utsikt mot Eskilstunaån. Efter avslutat möte får ni uppleva och njuta av vårt klassiska julbord i en stämningsfull miljö.

Läs mer
Heldagskonferens på SWING by Golfbaren med ”Not your ordinary Julbord”
Swing by Golfbaren

Få den unika möjligheten att kombinera heldagskonferensen med vår charmiga julmiddag till priset av ordinarie heldagskonferens. Swing by Golfbaren är motsatsen till en klassisk konferensanläggning och med det sagt, kreativ och helt klart mycket roligare. Höj stämningen ytterligare med en elegant och fartfylld runda minigolf, före eller efter middagen.

Läs mer
Julkonferens på Långholmen i Stockholm
Långholmen Hotell & Konferens

Avsluta året med kollegorna på topp med en julkonferens på Långholmen i Stockholm. Konferera under en eller flera dagar och välj om ni vill äta julbord vid lunch, eftermiddag eller kväll. Vi erbjuder ljusa konferenssalar, personlig service och ett klassiskt hemlagat julbord på Långholmens Wärdshus.

Läs mer
Jul på Rivieran!
Ad Astra by Elite

Varmt välkomna till Ad Astra by Elite, Rivieran 28 minuter söder om Stockholm, för att fira in julen med ett svenskt julbord med italienska inslag! Besöket inkluderar ett härligt glöggmingel på vår La Piazza med värmande eldkorgar, julig och bildskön dekoration samt julinspirerade tilltugg.

Läs mer
Boka ett konferenspaket som gör gott för vår planet
Helsingborg Arena

Dags för konferens? Välj ett hållbart alternativ när ni träffas i samband med konferenser, möten och evenemang. Låt Helsingborg Arena stå för menyn med vällagade, klimatsmarta alternativ.

Läs mer
Välkomna julen hos oss på Hotell Mårtenson
Hotell Mårtenson

Här bjuds ni in till en gastronomisk upplevelse som väcker alla dina sinnen och fyller ditt hjärta med glädje och smaker som får dig att längta lite extra till julafton.

Läs mer
Julbord på Hotell Furusund
Hotell Furusund

Kom och njut av ett fantastiskt julbord i skärgårdsmiljö. Vi använder oss av lokala råvaror och lagar vår mat från grunden med stor passion och kärlek. Vid bokning på onsdagar och torsdagar ger vi er 10% rabatt om ni bokar före den 30 / 10.

Läs mer
Julshow med Götz kalas på Ullevi Lounge
Ullevi Restaurang & Konferens

”Fest, kalas, party, partaj är ett högtidligt socialt evenemang” Götz kalas erbjuder en helkväll med mingelmusik, middagsunderhållning, partymusik samt DJ.

Läs mer
15% på julbord på Usine när ni bokar konferens
Usine Conference

När ni konfererar hos oss i november och december kan ni boka julbord till rabatterat pris i samband med konferensen. 15% rabatt på julbord i slutet av dagen eller 10% rabatt på julbordslunch.

Läs mer
Boka Pelarsalen med 40% rabatt
Nalen Möten & Fest

För alla dagkonferenser som äger rum i Pelarsalen, måndag till onsdag, den 1 augusti till 31 oktober så erbjuder Nalen hela 40% rabatt på lokalhyran.

Läs mer
Höstkonferens i historisk miljö!
Thorskogs Slott & Konferens

Sommaren går mot sitt slut och med regnet som faller ner, ser vi nu fram emot mysiga höstdagar, då vi promenerar i skog och mark och återigen tänds brasan inne på slottet. Samla ihop arbetsgruppen och konferera i historisk slottsmiljö med guldkant på tillvaron.

Läs mer
Julbord och julshow i härlig skärgårdsmiljö
Djurönäset konferens & hotell

I en mysig skärgårdsmiljö dukas Djurönäsets klassiska julbord upp. Vad får man inte missa? Sillen, laxen, köttbullarna eller dessertbordet? Vilken tur att man inte behöver välja. Det kommer att dukas upp traditionella delikatesser och nya rätter. Stämningsfullt och ombonat, varmt och välkomnande. Och väldigt gott! Julbordet serveras i Matsalen eller Banketten.

Läs mer
Julkonferens på Elite Grand Hotel i Gävle
Elite Grand Hotel Gävle

Ta chansen att avnjuta ett fantastiskt julbord i klassisk miljö i samband med er decemberkonferens. Vi erbjuder er 20% rabatt på lokalen om ni bokar en konferens med julbord mellan 25/11–23/12.

Läs mer
Drömjulbord på Strana
Strana Hotell & Restaurang

I slutet av november förvandlas Hotel Strana utanför Hälleviksstrand vid dem bohuslänska klipporna till en juldröm. Stranas julbord är en perfekt blandning av att gå själv och plocka från buffé till att ha en del av julbordet som kommer till er medan ni sitter och njuter vid bordet. Som vanligt avslutas kvällen med det uppdukade dessertbord där du kan handplocka dina egna favoriter.

Läs mer
Konferera i fantastisk julmiljö
Kullagårdens Wärdshus

Låt oss på Kullagårdens Wärdshus få er i riktig julstämning under konferensen i december. Vi erbjuder vår 20% rabatt på vår 5-rätters julmiddag i samband med en bokad konferens med vårt konferenspaket, dessutom bjuder vi på konferenslokalen.

Läs mer
Konferens i eget hus eller julbordskonferens
Siggesta Gård

Är det dags för att boka höstens möten? Önskar ni avskildhet och ostört läge? Då är Siggesta Gård på Värmdö en perfekt plats för er. Här kan ni konferera i unika lokaler, fika gott och bo i mysiga boutique-hotellrum - allt under samma tak. Är ni många deltagare så kan ni till och med boka hela gården. Siggesta Gård erbjuder även ett fint julkonferenspaket.

Läs mer
Julbordskonferens på mysiga 32 Rum & Kök i lilla Sigtuna
32 Rum & Kök Sigtuna

32 rum & kök ligger perfekt vid Mälarens strand nära Arlanda och Stockholm. Vi serverar ett litet men mer exklusivt julbord under perioden 30 nov-22 dec.

Läs mer
Julkonferens med 25% rabatt
Elite Hotel Savoy Malmö

Välkommen att boka er julkonferens på något av våra fina Elitehotell i Malmö eller Lund. Vi erbjuder upp till 25% rabatt på lokalhyran måndagar och fredagar under perioden 1 augusti - 31 december 2023.

Läs mer
Julkonferens med 25% rabatt
Elite Hotel Ideon Lund

Välkommen att boka er julkonferens på något av våra fina Elitehotell i Malmö eller Lund. Vi erbjuder upp till 25% rabatt på lokalhyran måndagar och fredagar under perioden 1 augusti - 31 december 2023.

Läs mer
Julkonferens på Elite Hotel Knaust i Sundsvall
Elite Hotel Knaust Sundsvall

Ta chansen att avnjuta ett fantastiskt julbord i klassisk miljö i samband med er decemberkonferens. Vi erbjuder er 20% rabatt på lokalen om ni bokar en konferens med julbord mellan 25/11–23/12.

Läs mer
Julkonferens på Fredriksborg – Historiskt och makalös utsikt
Fredriksborg Hotell

Fredriksborg Hotell vid 1700-tals fästningen vid Oxdjupet bjuder på familjär miljö, hemlagad mat och fantastisk utsikt över skärgård och passerande kryssningsfartyg. Just nu erbjuder man ett fint konferenspaket inklusive julbord. Exklusivitet till låg eller ingen kostnad - för en sittning, en dag eller för hela hotellet.

Läs mer
Julmiddag på Winterviken 2023
Winterviken

Julfest med dans natten lång eller en stilla middag för att fira att julen är på ingång? I Alfred Nobels gamla dynamitfabrik fungerar både och lika bra. Vi dukar upp vår vackra sal med runda bord med vitt linne för sällskap från 150 upp till 500 personer och låter levande ljus, god mat och dryck skapa stämningen. (Serveras 24 nov t o m 22 dec).

Läs mer
Hösterbjudanden
Hotell Dannegården & Restaurang Strandgatan 32

Hotel Dannegården i Trelleborg erbjuder flera fina konferenserbjudanden under hösten.

Läs mer
Kickoff special
Rånäs Slott

Ett perfekt erbjudande för er som skall kicka igång teamet för nya mål och visioner under hösten 2023! Bokar ni specialerbjudandet under augusti – november, bjuder vi på Sjöbastun 1 timme + 1 Fyspass med vår utbildade instruktör Annica. (Värde totalt ca 6500 kr)

Läs mer
Konferens med gratis guldkant på 1909 Sigtuna Stadshotell
1909 Sigtuna Stadshotell

Med 114 års erfarenhet av riktigt bra möten & prisade som Sveriges bästa konferenshotell, vet vi vikten av att ses och att uppleva tillsammans! Under oktober till februari bjuder vi på en fri uppgradering av ert möte under hösten och till vårvintern ger vi 50% på ert möteslokal.

Läs mer
Skaldjurskonferens eller julfest
Scandic Laholmen

Passa på att boka något av Laholmens fina erbjudanden. Just nu erbjuds en härlig skaldjurskonferens samt julbord. Höst och vår är den absolut bästa tiden för att kunna njuta av färska skaldjur direkt från Kosterhavet. En genuin skaldjursnjutning med en mix av läckra råvaror och hemlagade tillbehör. Vill ni hellre avnjuta en smakfull buffé full av både havets och landets julklassiker ska ni välja Laholmens fantastiska julbord.

Läs mer
Konferenserbjudande med walk & talk på Vildriket
Bergshotellet i Järvsö

Konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, utöva en rolig aktivitet ihop, äta, dricka och skratta tillsammans! På Bergshotellet i Järvsö bor ni mitt bland alla aktiviteter – helt enkelt den perfekta platsen för er nästa aktiva konferens!

Läs mer
Konferens i magisk bergslagsnatur
Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård har mycket att erbjuda för konferens, läger och kurser. Våra miljöer, den natursköna omgivningen, bra boende och god mat berikar och ger mervärden.

Läs mer
Mötesdag med spa
Elite Palace Hotel

Vi har tagit fram ett framgångsrikt recept för ett lyckat möte! Nu kan ni kombinera en effektiv konferens med god mat och en avkopplande spaupplevelse under samma tak. Samla energi efter en produktiv förmiddag med ett härligt träningspass följt av ett lyxigt besök i vårt fantastiska VANA Spa. Vi ser fram emot att välkomna er hit!

Läs mer
En kväll i Miss T-bone – grillstugan med magisk stämning
Såstaholm Hotell & Konferens

I Såstaholms grillstuga Miss T-bone avrundas herrgårdskonferensen och magkrampsskratt tar vid – under en smakrik middag med vacker sjöutsikt över Vallentunasjön, strax norr om Stockholm.

Läs mer
Lyxig heldag i skärgården
Viking Line

Upplev den moderna konferensen ombord på nya Viking Glory. Tänk dig ett flytande femstjärnigt hotell där allt är förberett för att maxa mötesdagen. Välkommen ombord!

Läs mer
Möt naturupplevelsen - och hotellmyset - på Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell Sandviken

Två upplevelserika dygn på Högbo Brukshotell. Först bland skog och sjö avskilt ute på Digerön – med egen kock, skogsmiddag och bastu – för att sedan uppleva en annan typ av lyx på hotellet dagen därpå.

Läs mer
Klassiskt julbord med modern twist i Norrköping
Elite Grand Hotel Norrköping

Njut av ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö. I år får vi uppleva såväl klassiskt som färgsprakande underhållning av Hanna Rydman från Joyvoice.

Läs mer