Företagsevent - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiofem med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

FÖRETAGSEVENT VÄRDA ATT MINNAS

Ett viktigt budskap ska kommuniceras, ett jubileum firas, en produkt lanseras. Vi bygger era företagsevent, allt från idé till genomförande, i linje med syfte och budget. BokningsBolaget skapar event värda att minnas.

Bokningsbolagets formulär för förfrågningar

Beskriv dina önskemål här nedan så hör våra bokare av sig med förslag på lösningar skräddarsydda efter just er. Vi hjälper er kostnadsfritt med allt från att boka lokal till att ordna med mat, logik och underhållning.

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofyra med siffror i fältet här

Företagsevent

Det gäller inte bara att hitta en lämplig plats för ert företagsevent och evenemang, du skall också ha ett varierande, roligt program innehållande detaljer om allt från teambuilding, aktiviteter och artister till tidtabeller och annan logistik.

Vi ordnar transporten och hjälper till att boka aktiviteter, föreläsare och underhållning. Vi kan även hjälpa till med planering, administration och logistik. Vi har ett stort kontaktnät i bransch och har många samarbetspartners som vi arbetar tillsammans med.

OLIKA EVENT

Låt oss hjälpa er att skapa upplevelser utöver det vanliga!

Som eventbolag bidrar vi med kompetens, idéer och personella resurser. Vi tar hjälp av våra stora kunskapsbank med konferensanläggningar, konferenslokaler och udda miljöer för events. Självklart finns vi på plats under genomförandet och ser till att ert företagsevent ska bli lyckat.

Sommarfester, kundarrangemang, kick-off, incentiveresa – vid alla typer av möten då du behöver hjälp med lite mer – då finns vi där för att hjälpa dig. Våra erfarna projektledare håller i hela processen från idé till genomförande. Föreläsare, underhållning, teambuildande aktiviteter, val av plats eller destination, logistik, profilmaterial… Vi sätter kommunikationen på plats och bygger eventet utifrån ert syfte.

Vår metod

Behovsanalysen är alltid utgångspunkten i vårt arbete. Hela planeringen av ett projekt utgår från syfte och mål med eventet. Med event menar vi alla former av möten och företagsresor som har ett budskap att förmedla till deltagarna.

Det kan röra sig om kundevent som en del i marknadsföringen, för att stärka varumärket eller lansera en ny produkt eller tjänst. Det kan också vara interna arrangemang för den egna personalen med syfte att stärka teamkänslan, uppmuntra eller belöna.

En styrgrupp skapas utifrån projektets behov och storlek. Ofta behövs många kompetenser: innehåll, kommunikation, design, logistik, administration, underhållning, bokning av lokaler, hotell, resa och aktivitetsprogram.

Gruppen i fokus

En bensträckare eller ett äventyr på flera dagar? På kontoret eller andra sidan jordklotet? Vi hittar rätt aktivitet utefter era önskemål och behov.

Nästan alla konferenser har någon aktivitet på programmet. Ibland är det till och med aktiviteten som är själva syftet med mötet.

Ofta har övningen något inslag av teambuilding. Då är syftet att lära känna varandra, lösa konflikter och få samman gruppen. Vid ett tillfälle räcker det med en klurig femkamp vid ett annat krävs konsulter som hjälper gruppen att hitta lösningar.

Transporten

Alla måste ta sig till och från mötesplatsen. Buss, tåg, båt eller limousin? Vi fixar det!

Ska ni ut i skärgården är RIB-båt ett fartigt sätt, har ni inte så långt att förflytta er kan Segway vara ett kul alternativ. Hundspann eller skoter i fjällen, häst och vagn eller för er som verkligen vill kosta på – värsting sportbilar.
"Jag tycker att man ska ta proffs till hjälp om man vill få till ett proffsigt arrangemang"
Anna Grahn, vd-sekreterare på Awapatent