Alla konferensanläggningar

Här kan du söka bland över 700 konferensanläggningar. Men detta är bara ett litet urval av allt det som vi kan boka. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att boka en konferens som passar just era förutsättningar.

Du kan också läsa mer om olika konferensanläggningar indelade efter region i Sverige och olika platser utomlands. Använd gärna kartan för att se hur många konferensanläggningar som finns i olika områden och länder.
Hittar du flera konferensanläggningar som du tycker verkar intressanta finns möjligheten att spara anläggningen när du är inne på deras sida. Ett enkelt sätt att hålla koll på dina favoriter.

Konferenslokaler Stockholm

Stockholm är den perfekta platsen för en konferens, här hittar ni allt ni kan tänkas behöva för lyckade möten. Den gröna och sjönära huvudstaden erbjuder fantastiska mötesplatser och miljöer, allt från lugnet i skärgården till pulsen i city. Se samtliga konferensanläggningar i Stockholm.

Konferenslokaler Göteborg

Utbudet av konferensanläggningar och hotell i Göteborg är stort och Sveriges framsida lockar ständigt till olika företagsevents och konferenser. Vilket syfte och mål ni än har med konferensen finns det ni behöver i staden, här finns alla förutsättningar för ett lyckat evenemang och möte. Boka konferens i Göteborg med BokningsBolaget.

Konferenslokaler Malmö

Sveriges tredje största stad, den lilla storstaden Malmö, är en populär plats för konferenser och företagsevents. Havet, de mysiga kvarteren och närheten till Danmark och Europa gör att det finns alla möjligheter för lyckade möten i södra Sveriges hjärta. Boka konferens i Malmö hos BokningsBolaget.

Filter:

Regioner

Anläggningsegenskaper

Logi

Antal personer

Antal enkelrum

Antal dubbelrum

Konferenslokaler

Antal platser

Antal grupprum

Extra tillval

Utbud

Miljö

Pris per person

Ange min & max
Regioner

Visar