Arenabolaget i Linköping

Linköping - Östergötland

Välkommen att boka din konferens i Linköping. Vi på Arenabolaget har erfarenhet av att ordna lyckade möten. Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver de vanliga och service som överträffar förväntningarna. Arrangera din konferens i Linköping - hjärtat av ÖstergötlandVill du arrangera en konferens i Östergötland är Linköping en bra stad att välja och Arenabolagets konferensanläggningar ett val med upplevelser och service utöver det vanliga. Både Saab Arena och Konsert & Kongress är centralt belägna och lätta att nå. Shopping, hotell och restauranger – det mesta finns på promenadavstånd.

Konferenslokaler

Varje år besöks våra anläggningar och möteslokaler av 500 000 gäster som kommer för att konferera, njuta av en konsert, besöka en mässa eller kanske bara mötas över en lunch. Med anläggningar som Saab Arena och Konsert & Kongress är flexibiliteten näst intill oändlig. Vi erbjuder också obegränsade möjligheter att kombinera era önskemål med våra egna arrangemang. Lägg till exempel gärna ett möte eller en konferens i någon av våra möteslokaler på Konsert & Kongress och avsluta dagen med en konsert på Saab Arena.

Aktiviteter

Vi älskar en grand finale! Att sätta punkt för en inspirerande dag kan man göra på olika sätt. Vill du att avslutningen ska bli något det pratas om i fikarummet framöver ser vi till att det händer. Vi skräddarsyr dina evenemang och kan arrangera en privat spelning för ett slutet sällskap, en inspirerande talare eller en intim vinprvning i anslutning till ditt möte. Vi har både lokaler, kontakter och erfarenhet för att göra det riktigt minnesvärt. Det ska vara enkelt att mötas hos oss på Arenabolaget. Och roligt! Så låt oss ta hand om helheten och skapa en värdefull upplevelse som ger inspiration och glädje långt efteråt. Förena nytta och nöje, vi ger er allt från skräddarsydda events, provningar och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket. För dig som vill arrangera ett möte eller event ska det vara enkelt att få helheten. Låt oss på Arenabolaget ta bollen. Endast fantasin sätter gränser!

Logi

Samtliga hotell ligger på gångavstånd mellan 5-9 minuter från Konsert & Kongress

Festvåning

Vår bankettmatsal GARDEN, inbjuder till härlig samvaro med god mat och dryck för stora sällskap. Vår restuarang sköter allt från den stora banketten till det viktiga kaffemålet för 2 - 1200 personer.

Kommunikationer

Linköping är nära. Tack vare tåg, bussar, flygplats och E4:n är det bara ett par timmar från eller till Sveriges storstäder. Kommer Du med bil ligger Linköping perfekt utmed E4:an.

Övrigt

Vi ordnar allt! Små möten, konferenser och stora kongresser, underhållning, konserter, events, kickoffer, temafester och banketter för hela koncernen. Vi har teknik, hotellservice och konferensservice.

Antal rum och bäddar

1229 rum
1875 bäddar
Handikappanpassat

Konferenslokaler

20 lokaler
11 grupprum
1200 platser i största lokalen
1500 platser totalt restaurang

Festvåning

5 festvåningslokaler
600 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Resecentrum 1 km
Tåg: Resecentrum 1 km
Flyg: Linköpings Flygplats 3 km

Avstånd

Stockholm: 200 km
Malmö: 400 km
Göteborg: 280 km
Jönköping: 120 km
Sundsvall: 550 km

Miljö

City

Landet

Övrigt

- Svanmärkt
- Green Key

Utbud

Dryckesprovning
Bar
Matlagning
Vandringar
Femkamp

Bokning: 08-506 285 00