Arenabolaget i Linköping

Linköping - Östergötland

Konsert & Kongress i Linköping är en av Sveriges största konferens- och konsertanläggningar. Anläggningen är Linköpings klara mötesplats mitt i centrum för såväl konferensgäster, festivalbesökare, konsertbesökare som mässdeltagare. Vår flexibilitet visar sig i det breda utbudet av varierande lokaler både för seminarier, mindre mötesgrupper, stora konsertsalsarrangemang samt intima spelningar. Utifrån gästens önskemål kan vi skapa unika event och koncept för alla - företag, privatpersoner och arrangörer. Från 2000 kvm utställningsyta, Crusellhallen med en kapacitet på 1200 personer samt restaurangkök med möjlighet att servera 1500 personer varm mat samtidigt till ett flertal grupprum för 10 personer och den intima Atmosfär för 200 konsertbesökare, erbjuder vi just det du söker!

Konferenslokaler

Kongress, Mässa, Seminarier - allt under samma tak! Kongressal för 1200 personer, stora mässytor samt flertalet andra trivsamma lokaler - allt med bästa komfort och teknik. Vi hjälper Dig med all hotellservice.

Aktiviteter

På Konsert & Kongress förenar vi gärna nytta med nöje. Vi ordnar förstklassig underhållning till Era kringaktiviteter. Utflykter till Flygvapenmuseum, Gamla Linköping eller en tur på Göta Kanal/Kinda Kanal.

Logi

Samtliga hotell ligger på gångavstånd mellan 5-9 minuter från Konsert & Kongress

Festvåning

Vår bankettmatsal GARDEN, inbjuder till härlig samvaro med god mat och dryck för stora sällskap. Vår restuarang sköter allt från den stora banketten till det viktiga kaffemålet för 2 - 1200 personer.

Kommunikationer

Linköping är nära. Tack vare tåg, bussar, flygplats och E4:n är det bara ett par timmar från eller till Sveriges storstäder. Kommer Du med bil ligger Linköping perfekt utmed E4:an.

Övrigt

Vi ordnar allt! Små möten, konferenser och stora kongresser, underhållning, konserter, events, kickoffer, temafester och banketter för hela koncernen. Vi har teknik, hotellservice och konferensservice.


Antal rum och bäddar

1229 rum
1875 bäddar
Handikappanpassat

Konferenslokaler

20 lokaler
11 grupprum
1200 platser i största lokalen
1500 platser totalt restaurang

Festvåning

5 festvåningslokaler
600 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: 0 m
Tåg: Resecentrum 0 m
Flyg: Linköpings Flygplats 2 km

Avstånd

Stockholm: 200 km
Malmö: 400 km
Göteborg: 280 km
Jönköping: 120 km
Sundsvall: 550 km

Miljö

City

Landet

Övrigt

- Svanmärkt
- Green Key

Aktiviteter

Bar
Bubbelpool
Gokart
Lerduveskytte
Matlagning
Styrketräning
Temafester
Vanlig femkamp
Vattenaktiviteter
Whiskyprovning
Vinprovning
Ölprovning

Bokning: 08-506 285 00