Linköping Konsert & Kongress

Linköping - Östergötland

VISA KARTA

Om anläggningen

Linköping Konsert & Kongress
Välkommen till en av Sveriges största kongress- och konsertanläggningar. En Svanenmärkt anläggning mitt i hjärtat av Linköping, med ett brett och levande utbud av möten, konserter och event. Utifrån gästens önskemål skapar vi unika events för alla – företag, privatpersoner och arrangörer.
Vi är en del av Visit Linköping & Co, Linköpings besöksnäringsbolag.

Aktuellt

NY KOSTYM - F LER UPPLEVELSER
Arenabolaget blir Visit Linköping & Co – Linköpings besöksnäringsbolag. I samband med namnbyte byter vi profil på vår anläggning Linköping Konsert & Kongress.

Konferens

Varje år besöks våra anläggningar och möteslokaler av 500 000 gäster som kommer för att konferera, njuta av en konsert, besöka en mässa eller kanske bara mötas över en lunch. Med anläggningar som Saab Arena och Konsert & Kongress är flexibiliteten näst intill oändlig. Vi erbjuder också obegränsade möjligheter att kombinera era önskemål med våra egna arrangemang. Lägg till exempel gärna ett möte eller en konferens i någon av våra möteslokaler på Konsert & Kongress och avsluta dagen med en konsert på Saab Arena.

Utbud

Vi älskar en grand finale! Att sätta punkt för en inspirerande dag kan man göra på olika sätt. Vill du att avslutningen ska bli något det pratas om i fikarummet framöver ser vi till att det händer.

Vi skräddarsyr dina evenemang och kan arrangera en privat spelning för ett slutet sällskap, en inspirerande talare eller en intim vinprvning i anslutning till ditt möte. Vi har både lokaler, kontakter och erfarenhet för att göra det riktigt minnesvärt. Det ska vara enkelt att mötas hos oss på Arenabolaget. Och roligt! Så låt oss ta hand om helheten och skapa en värdefull upplevelse som ger inspiration och glädje långt efteråt.

Förena nytta och nöje, vi ger er allt från skräddarsydda events, provningar och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket. För dig som vill arrangera ett möte eller event ska det vara enkelt att få helheten. Låt oss på Arenabolaget ta bollen.

Endast fantasin sätter gränser!

Logi

Samtliga hotell ligger på gångavstånd mellan 5-9 minuter från Konsert & Kongress

Fest

Vår bankettmatsal GARDEN, inbjuder till härlig samvaro med god mat och dryck för stora sällskap. Vår restuarang sköter allt från den stora banketten till det viktiga kaffemålet för 2 - 1200 personer.

Kommunikation

Linköping är nära. Tack vare tåg, bussar, flygplats och E4:n är det bara ett par timmar från eller till Sveriges storstäder. Kommer Du med bil ligger Linköping perfekt utmed E4:an.

Övrigt

Vi ordnar allt! Små möten, konferenser och stora kongresser, underhållning, konserter, events, kickoffer, temafester och banketter för hela koncernen. Vi har teknik, hotellservice och konferensservice.

Antal rum och bäddar

Handikappanpassat

Konferenslokaler

20 lokaler
11 grupprum
1200 platser i största lokalen
1500 platser totalt i restaurang

Festvåning

5 festvåningslokaler
600 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Resecentrum 1 km
Tåg: Resecentrum 1 km
Flyg: Linköpings Flygplats 3 km

Avstånd

Stockholm: 200 km
Malmö: 400 km
Göteborg: 280 km
Jönköping 120 km
Sundsvall: 550 km

Miljö

City

Landet

Övrigt

- Svanmärkt
- Green Key

Utbud

Dryckesprovning
Bar
Matlagning
Vandringar
Femkamp