Elite Plaza Hotel Malmö

Malmö - Malmö

På bekvämt promenadavstånd från Centralstationen ligger Elite Plaza Hotel. Den vackra fasaden ut mot den soliga sidan av Gustav Adolfs torg har med sin säregna arkitektur bidragit till smeknamnet "Lilla Rivieran". Innanför det klassiska skalet döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Trots att hotellet är nytt har fastigheten en rik historia. Olika verksamheter har bedrivits här genom åren, trävaruexport, försäkringsbolag och revisionsbolag för att nämna några. Hotellet är utsmyckat med mycket konst, foaljen och frukostmatsalen är designade av arkitekten Thomas Sandell.

Nyheter

Elite Plaza Hotel öppnade på den soliga sidan av Gustav Adolfs torg den 6 september 2010.

Konferenslokaler

På Elite Plaza Hotel anordnas er konferens av kompetent personal. Våra 6 konferenslokaler har en kapacitet för upp till 150 personer. Lokalerna är välutrustade med bland annat nätverkskoppling samt trådlöst internet, dataprojektor, ljudsystem, laserpekare, blädderblock, whiteboard, block och pennor.

Aktiviteter

Malmö har massor att erbjuda! Passa på att uppleva Elite Plaza Hotel i kombination med exempelvis shopping i Malmös många butiker och köpcentrum. Du kan även besöka stans alla sevärdheter, spela golf i Sveriges bantätaste område eller varför inte ta en tur över sundet till Köpenhamn.

Logi

Våra 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkonditionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt. Genom det trådlösa och fasta nätverket ges möjlighet till uppkoppling mot Internet och goda förutsättningar för arbete.

Festvåning

Övrigt

Efter en dags arbete, en skön dag med shopping på stan eller en rundtur kring Malmös alla sevärdheter är det tid för avkoppling. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym.

Antal rum och bäddar

116 rum
232 bäddar
116 dubbelrum
116 rum med wc & dusch
116 rum med TV & telefon

Konferenslokaler

6 lokaler
150 platser i största lokalen
85 platser totalt restaurang

Kommunikationer

Buss: Gustav Adolfs torg 0 m
Tåg: Centralstationen 0 m
Flyg: Malmö Airport (Sturup) 35 km

Avstånd

Stockholm: 614 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 273 km
Jönköping: 293 km
Sundsvall: 987 km

Övrigt

- Porrfritt

Utbud

Bar
Bastu
Cyklar
Dryckesprovning
Gym
Motionsspår

Bokning: 08-506 285 00