Elite Plaza Hotel Malmö

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Den vackra fasaden på solsidan av Gustav Adolfs Torg är från förra seklets slut och har med sin arkitektur bidragit till smeknamnet ”Lilla Rivieran”. Innanför det klassiska skalet finns ett modernt hotell i toppklass på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Entréplanet med reception, lobby och matsal är designat av den välkände arkitekten Thomas Sandell.

De 116 luftkonditionerade rummen, relaxavdelningen med gym och bastu samt det privata garaget är några av de bekvämligheter som hotellet erbjuder. I anslutning till hotellet finns även den brittiskinspirerade puben The Bishops Arms som serverar en populär meny samt Malmös största sortiment av öl och whisky.

Hotellet erbjuder sex toppmoderna mötesrum, mingelytor och flexibla lokallösningar med närhet till stadens utbud och förbindelser. Varmt välkomna!

Aktuellt

Elite Plaza Hotel öppnade en helt ny konferensavdelning med en flexibel lokal på 166 kvm som kan säljas i sin helhet men också delas av till tre separata lokaler i oktober 2014.

Konferens

Elite Plaza Hotel erbjuder flexibla konferensmöjligheter i en toppmodern miljö mitt i centrala Malmö. Hotellet har sex lokaler i varierande storlek från 18 kvm till 166 kvm. Lokalerna är utrustade med blädderblock, whiteboard, fritt Wifi, projektor och inbyggt ljudsystem - headset med mygga kan även bokas utan kostnad i mån av plats. Lokalhyran inkluderar frukt, vatten, block och pennor till alla deltagare.

Utbud

Elite Plaza Hotel har ett stort gym som är fritt för alla hotellgäster. Träna på egen hand bland våra maskiner och fria vikter - eller hyr vår egna PT för att få hjälp med ditt pass. Efter träningspasset finns möjligheten att få en välgörande massage.

Om ni är sugna på att lära er mer om dryck så är ett hett tips att ta sig in till vår engelska pub The Bishops Arms som har Malmös bredaste utbud av öl och whisky. Pubens erfarna personal anordnar även privata dryckesprovningar som kan skräddarsys efter era önskemål.

Logi

Våra 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Rummen utrustade med 32 tum platt-TV, strykbräda, safe och minibar samt luftkonditionering. Alla rum har fritt Wifi.

Fest

Vi anordar alla typer av mingel, lanseringsfester eller after work i våra lokaler. Privata fester hålls med fördel vår avskilda konferensavdelning där ytorna är stora och flexibla lösningar möjliggör en skräddarsydd lösning enligt era önskemål. Middagar för stora sällskap kan ordnas exklusivt i vår matsal där ni sitter för er själva, men möjligheten för en livlig pubmiddag eller after work på Bishops Arms finns alltid till hands.

Kommunikation

Elite Plaza Hotel ligger 7 minuters promenad från Centralstationen där alla förbindelser till resten av Sverige samt Köpenhamn avgår. Utanför hotellet ligger även en stor busshållsplats där större delen av stadsbussarna passerar.

Antal rum och bäddar

116 rum
232 bäddar
116 dubbelrum
116 rum med wc & dusch
116 rum med TV & telefon

Konferenslokaler

6 lokaler
150 platser i största lokalen
80 platser totalt i restaurang

Festvåning

4 festvåningslokaler
150 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Gustav Adolfs torg 0 m
Tåg: Centralstationen 0 m
Flyg: Malmö Airport (Sturup) 35 km

Avstånd

Stockholm: 614 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 273 km
Jönköping 293 km
Sundsvall: 987 km

Utbud

Bar
Cyklar
Dryckesprovning