Läppstiftet Konferens

Göteborg - Göteborg

VISA KARTA

Om anläggningen

Välkommen till Läppstiftet Konferens! Läppstiftet Konferens är en konferensanläggning skräddarsydd för mindre och medelstora möten i en miljö som andas exklusivitet. Med en hörsal för 140 personer, två medelstora konferenslokaler och två lounger på 21:a våningen med panoramavy över Göteborgs stad erbjuder vi en stor variation. Restaurang Läppstiftet är hjärtat i hela anläggningen och rymmer 400 gäster. Utbudet är rikt och varierat. Med sin rymd och storlek är restaurangen en flexibel lokal, idealisk för middagar, events och minimässor.

Konferens

För de större mötena finns Götheborg Salen med plats för 140 personer och för styrelsemötet eller kundträffen föreslår vi våra exklusiva lokaler Lounge och Suite på 21:a våningen.

Utbud

Tillsammans med våra partners inom Events tar vi fram förslag på olika aktiviteter. Vad sägs om en matskola, eller att locka fram nya smaker på en vin- eller chokladprovning, kittla nerverna ordentligt med en RIB-tur eller upplev mental avslappning med poweryoga! Våra aktiviteter ger energi till din konferensdag och tillsammans hittar vi och tillgodoser just din grupps behov.

Fest

Restaurang Läppstiftet, precis vid vattnet, med sina ljusa lokaler inbjuder till härlig fest, middag eller mingel och bildar en perfekt utgångspunkt för alla typer av arrangemang. Vi erbjuder allt från mässor, företagsfester och galamiddagar till vinprovningar, matlagningskvällar och julbord. Vi strävar alltid efter att upplevelsen hos oss ska bli något alldeles speciellt och hoppas kunna inspirera dig i valet av festvåning i samband med ditt kommande arrangemang, oavsett om det är litet eller stort, i tjänsten eller privat.

Utkiken på plan 22 är ett tornrum klätt i glas från golv till tak passar perfekt för förfriskningar, representationsluncher, middagar och mingel.
Handikappanpassat

Konferenslokaler

7 lokaler
2 grupprum
150 platser i största lokalen
400 platser totalt i restaurang

Festvåning

4 festvåningslokaler
400 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Nils Erikssonsterminalen 1 km
Tåg: Göteborgs Central 1 km
Flyg: Landvetter flygplats 30 km

Avstånd

Stockholm: 472 km
Malmö: 274 km
Göteborg: 0 km
Jönköping 147 km
Sundsvall: 721 km

Miljö

City

Övrigt

- ISO 9001 kvalitet
- ISO 14001 miljö

Utbud

Dryckesprovning
Bar
Matlagning