Lindö Hotell & Konferens

Vallentuna - Stockholm Norr

VISA KARTA

Om anläggningen

Upptäck LINDÖ - endast 25 min från Arlanda /Stockholm!


Våra ledord är personlighet, service och relationer


Vi gör det enkelt för dig som bokar.
Vi erbjuder attraktiva mötespaket med valmöjligheter som tillfredsställer ditt behov med allt ifrån mat till aktiviteter.
Varmt välkommen till oss för ett personligt möte så vi kan visa er runt på anläggningen innan ni kommer till oss. Lindö Hotell & Konferens som ligger bara 25 min från Arlanda / Stockholm central, här konfererar ni i en underbart vacker, rogivande miljö och med 3 golfbanor inpå knuten.
Lindö är nordens största golfanläggning
Hos oss bjuder vi alltid dig som konferensgäst på en valfri runda golf på någon av våra 3 18 hålsbanor innan eller efter din konferens, vi har även en bana öppen under hela vintern. Så för oss är golf ett självklart alternativ om ni vill krydda er konferens, men vi har många andra aktiviteter vi kan offerera separat.

Hotellet har 63 ljusa, moderna och mycket rymliga rum i smakfull skandinavisk stil, som alla har balkong eller uteplats, 6 konferensrum + vårt eventtält, relaxavdelning med 3 bubbelpooler, tennisbanor, promenadstråk, joggingspår.


Äta och dricka gott i vår restaurang gör man och all stress rinner av en när man sätter sig till bords, med rogivande, gröna omgivningar för ögonen. Restaurangen med fullständiga rättigheter har plats för 100 personer inne och över 200 på vår ute-del sommartid.

Önskas hjälp med transport till och från oss så hjälper vi självklart till med det och offereras separat

Konferens

Totalt har vi sju konferensrum på anläggningen.
Rummen lämpar sig för grupper från 4 till 70 personer, och vår totala konferenskapacitet är 120 personer plus event tältet som utnyttjas frekvent sommartid för olika evenemang.
Eventtältets kapacitet, upp till 200 personer med bio-sittning och 150 för lunch eller middag.

Mötesrum (kvm)
Lindö Dal (40) 22 30 28 30 5.000 / 3.500 kr
Lindö Park (30) 16 20 22 - 3.000 / 2.000 kr
Lindö Äng (10) - 6 - - 2 000 / 1 500 kr
Lindö lokalen (60) 25 50 50 70 7.000 / 4.500 kr
Lövsättra (25) 12 20 18 - 3.000 / 2.000 kr
Riksten (25) - 10 - - 3.000 / 2.000 kr
Tältet (160) - 150 - 200 10.000 / 7.000 kr

Samtiga konferensrum är fullt utrustade med bland annat bredbands-uppkoppling och stora TV-/LCD-skärmar på väggarna.

Tillkommer gör konferenslokal till helpension, ingår i varje lokal:
Wifi / 55” LCD-skäm / Whiteboard / Blädderblock / Block / Penna /
Vatten / Frukt / Tillgång till projektor
Under din vistelse finns alltid tillgång att fylla på din kaffe eller te kopp

Konferenspaket
1 650 kr per person/natt
Logi: Del i dubbelrum
Frukostbuffé alt energigivande förmiddagsfika
Lunch, måltidsdryck och kaffe
Glädjerikt eftermiddagsfika
Trerättersmiddag

Enkelrumstillägg på 300 kr

Dagkonferenspaket
425 kr per person
Frukostbuffé alt energigivande förmiddagsfika
Lunch med det bästa av säsongens råvaror, måltidsdryck och kaffe
Glädjerikt eftermiddagsfikaUtbud

Förutom att vi alltid erbjuder våra konferensgäster en GRATIS runda golf på någon av våra 3 18 hålsbanor kan vi - på förfrågan - även erbjuda mängder av andra aktiviteter som förgyller er konferens under hela året.
Vi genomför både personal- och kundaktiviteter, såväl inne som ute, morgon, eftermiddag eller kväll - allt efter ert önskemål. Vi vill vi ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga och det genom att ge högklassig service, ha sinne för detaljer och ett noga utvalt kontaktnät, erfarenhet och en god portion kreativitet.

Ingen konferensvistelse här är komplett utan ett besök i vår mysiga relaxavdelning, brukar vi säga. Här kopplar ni av i vår bastu eller något av de tre bubbelbaden. I relaxhörnan kan man njuta av något gott att äta eller dricka, kanske en nyttig smoothie eller iskall öl efter bubblet?


Logi

Hotellet omfattar 63 fräscha och generösa rum i tre olika rumskategorier; Standard superior, Deluxe och Suite.

Ledande designers står för inredningen i alla rum, i ljusa behagliga färger, stilrena möbler och gedigna material i linje med vad du förväntas hitta i ett hotell av hög standard.

Allt för att din vistelse ska bli så bekväm och avkopplande som möjligt.

Utvändigt harmonierar hotellets träfasad väl med den omgivande naturen medan den sobra interiören ger en passande inramning till rummen.

Gemensamt för alla rum är att de är mycket ljusa med stora fönsterytor och att samtliga har en generös, terrassliknande balkong eller uteplats om minst åtta kvadratmeter - merparten av dem har dessutom med härlig utsikt över våra golfbanor.

Fest

Vår restaurang och festvåning är belägen i direkt anslutning till hotellet.

God mat och dryck och personlig service får du oavsett om du besöker restaurangen som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en god lunch eller middag.

Från ditt bord så har du en härlig utsikt över några av våra golfhål. Restaurangen har fullständiga rättigheter och möjlighet till förbokningar vid speciella tillfällen är en självklarhet.

Vi har totalt plats för 100 sittande matgäster inomhus och 100 sittande gäster på vår ute terrass.
På gräsmattan framför restaurangen står eventtältet som under sommarmånaderna är vår största lokal och tar upp till 200 personer med bio-sittning och 150 för lunch och/eller middag, eller större lokal för konferensen/festen

Kommunikation

Från Stockholm, ca 30 min med bil/taxi: kör E4 mot Uppsala, ta av mot Vallentuna vid Upplands Väsby. Sväng höger i rondellen, tag därefter första vänster vid trafikljuset och sedan första höger. Följ väg 268 ca 9 km, sväng sedan vänster vid skylt Lindö Golf och Konferens.

Från Arlanda, ca 25 min med bil/taxi: kör E4 mot Stockholm, ta av mot Vallentuna vid Upplands Väsby. Sväng vänster i rondellen, tag därefter första vänster vid trafikljuset och sedan första höger. Följ väg 268 ca 9 km, sväng sedan vänster vid skylt Lindö Golf och Konferens.

GPS: 59 33.2667N 18 01.8858E

Vi samarbetar med både taxi och bussbolag som vi kan erbjuda bra priser på, och gör det enkelt för gruppen att ta sig till/ifrån oss.

Antal rum och bäddar

63 rum
126 bäddar

Konferenslokaler

6 lokaler
70 platser i största lokalen
100 platser totalt i restaurang

Festvåning

1 festvåningslokaler
100 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: 10 minuter
Tåg: 25 minuter
Flyg: Arlanda 20 minuter

Avstånd

Stockholm: 32 km
Malmö: 645 km
Göteborg: 500 km
Jönköping 355 km
Sundsvall: 360 km

Utbud

Bar
Bastu
Boule
Dryckesprovning
Femkamp
Friskvård
Golf
Gåstavar
Jacuzzi
Massage
Skytte
Spa
Tennis
Vandringar
Vildmarksarrangemang
Yoga/mindfulness
Äventyrsarrangemang