Luftkastellet vid Bron

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Precis vid brofästet till Öresundsbron hittar du oss. Här har du möjlighet att skapa konferenser, middagar, utställningar, produktlanseringar och events. Det enastående läget ut mot Öresund och bron kombinerar på bästa sätt den råa naturen med ett futuristiskt uttryck i arkitekturen av bron och byggnaden. Luftkastellet har stor erfarenhet av att arrangera och genomföra arrangemang i nära samarbete med kunden. Inte bara när det gäller mat, dryck och logistik. Oavsett om du vill bjuda dina gäster på en spännande lunch, en formell affärsmeny eller ett praktfullt jubileum, ger vi dig ett löfte: Att alltid ge dig det där lilla extra som förvandlar speciellt till minnesvärt och förträffligt till avundsvärt. Vi skulle kunna tala oss varma om alla stora och spektakulära events vi arrangerat men för oss är det mycket mer spännande att i dialog med dig skapa just ditt drömarrangemang. Vår affärsidé bygger på att utveckla varje engagemang i samarbete med dig som kund.

Konferens

Luftkastellet, i kanten av Öresundsbron, är förmodligen Sveriges intressantaste kongressanläggningar, som gjord för lyckosamma utställningar och kongresser. Fullt utnyttjad rymmer vi upp till 800 personer i biosittning.

En underbart vacker inramning i unika lokaler som är idealisk för konferenser, kongresser, kick-off, mässor, events, seminarier, presentation eller fester. Forma mötet till något extra med oss och vinn i kreativitet, genomslag och uppskattning.

Flera lokaler kan kombineras med varandra och skapar en perfekt yta för utställningar och seminarier. Våra duktiga konferensvärdar kan ge dig tips och råd för ett lyckat och väl genomtänkt arrangemang.

Utbud

Malmö, havet och kulturen är ett. I Malmö hittar du på olika scener teater, musikaler, operor och konserter. Skön konst kan också vara vår underbara utsikt över havet, en stund för avkoppling bara det. Den underbara naturen finns bara runt hörnet. Hos oss är det bara fantasin som sätter begränsningarna för vad eller vilka aktiviteter du vill ha eller göra - utmana oss gärna!

Fest

Luftkastellet kan erbjuda lokaler som lämpar sig från 20- och upp till 700 personer. Restaurangen erbjuder dig alltid spännande lösningar oavsett tema eller inriktning. Detta gör vi tillsammans med dig som gäst såklart. Vi erbjuder dig också ett väl utrustat auditorium med plats för ca 90 personer. Vår totala utställningsyta är ca 1000kvm.

Kommunikation

Luftkastellet är lätt att hitta. Vi finns i princip vid foten av Öresundsbron. Närheten till Katrup och Sturup gör det dessutom enkelt för dig med långväga gäster.

Övrigt

Vi på Luftkastellet hjälper er skräddarsy ert arrangemang till att bli något utöver det förväntade. Oavsett om du vill ha en konferens, fackmässa, kick off, utställning, bankett, så löser vi det på bästa sätt för dig.
Handikappanpassat

Konferenslokaler

4 lokaler
3 grupprum
1000 platser i största lokalen
750 platser totalt i restaurang

Festvåning

2 festvåningslokaler
750 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Malmö Central 8 km
Tåg: Malmö Central 8 km
Flyg: Kastrup och Sturup 20 minuter

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 250 km
Jönköping 250 km
Sundsvall: 1000 km

Miljö

City
Kust/skärgård