Malmö Börshus

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Malmö Börhus är en dagkonferensavdelning i traditionell stil. Här finns det lilla rummet med plats för max sex personer, upp till Stora Börssalen med plats för max 350 personer. Allt i en representativ miljö, Caterevents välrenommerande kök och konferensvärdar som förstår kundernas krav på service. Malmö Börshus ebjuder en produktiv, högstimulerande miljö mitt i stan nära alla kommunikationer och andra väsentliga kontaktpunkter.

Konferens

Vi har det lilla rummet med plats för sex personer upp till Stora Börssalen med plats för max 350 personer. En vacker ljusgård som är idealisk för större fester. Flera lokaler kan kombineras med varandra och skapar en perfekt yta för utställningar och seminarier. Våra duktiga konferensvärdar kan ge dig tips och råd för ett lyckat och väl genomtänkt arrangemang.

Utbud

I närheten finns nattklubbar, teatrar, biografer, shoppingstråk, restauranger, motionsanläggningar, golfbanor, stränder mm. Vi hjälper gärna till med kvällsaktiviteter såsom vin- eller whiskyprovning, chokladfondue, casinobiljetter eller teambuilding. Vår krögare anordnar matlagningskurser kombinerat med vinprovning för grupper upp till 30 personer.

Logi

Vi samarbetar med fyra närliggande hotell och kan erbjuda logi i samband med konferensbokning för en rimlig summa. Hotellen håller en god standard i tre olika kategorier, från ett något enklare hotel till ett fyrstjärningt hotell.

Fest

Med Caterevent som restauratör är du garanterad en kulinarisk upplevelse på din fest. Det är en extra frestelse i din förväntan, att middagen bygger på Caterevents olika färska råvaror och är tilltalande för både gom och öga. De skånska traditionerna med ål, gås och jul görs utan knussel, och att festen blir en gastronomisk högtid. Lägg Din fest i den vackraste av salar: Gamla Börssalen. Vill Du göra något riktigt extra kan vi tömma hörsalen från bänkar och genast har vi ett riktigt "balroom" där vi dukar med stora runda bord. Ljusgården med högt i tak och brinnande fontän ger Din fest en extra touch.

Kommunikation

25 meter från centralstationen. På 30 minuter är du på Malmö Börshus om du kommer med snabbtåg från Köpenhamn.
Taxihållplats 50m. Busshållplatser 0 m. Bra parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil.Två stora parkeringsplatser på mindre än 200m från Börshuset.

Övrigt

Mässor, utställningar, konferenser, seminarier, företagsfester, företagspresentationer, lancering av nya produkter .... etcetera etcetera .... alla typer av arrangemang är välkomna till oss 24 timmar om dagen 365 dagar om året. Vi har även tekniker på plats.

Antal rum och bäddar

Konferenslokaler

9 lokaler
5 grupprum
350 platser i största lokalen
400 platser totalt i restaurang

Festvåning

4 festvåningslokaler
400 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Malmö C 1 minuter
Tåg: Malmö C 1 minuter
Flyg: Sturup och Kastrup 20 minuter

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 300 km
Jönköping 330 km
Sundsvall: 920 km

Miljö

City
Kust/skärgård

Utbud

Bar
Bastu
Dryckesprovning
Femkamp
Golf
Gym
Matlagning
Motionsspår
Ridning
Vandringar