Quality Hotel Konserthuset

Malmö - Malmö

VISA KARTA

Om anläggningen

Du gör ett smart val av hotell när Du väljer Quality Hotel Konserthuset! Vi erbjuder Dig ett centralt, bekvämt och hemtrevligt boende på ett hotell i en spännande och charmig stad. I samband med Din konferens finns det spännande aktiviteter att utföra både i och utanför hotellet. Vi är det musikaliska hotellet där Du är i centrum och där man gärna möts mer än en gång!

Konferens

I vår ljusa och nyrenoverade konferensavdelning tar vi emot 2 - 180 personer. Tillsammans med Malmö Konserthus ordnar vi arrangemang för upp till 1200 personer. För oss är en lyckad konferens inte bara modern teknik och bra lokaler, utan även omtanke och god mat.

Utbud

Konsert och teater. Golf 5 km

Tema middagar. Crown Nightclub

Relaxavdelning med bastu och bubbelpool.

Quality Hotel Power Sessions by SATS är ett skräddarsytt workoutupplägg på

45 minuter som ska bidra till ny energi och sammanhållning för våra mötesdeltagare, oavsett nivå. Deltagarna väljer själva om de vill ta ett pass innan konferensstart, mitt på dagen, på eftermiddagen, inomhus eller utomhus.

Logi

Quality Hotel Konserthuset står för bekvämlighet i ordets rätta bemärkelse. Vi har 155 moderna rum, alla med bad/dusch, strykbräda, hårfön, telefon, radio och Tv med ett stort utbud av kanaler.

Hotellet har 155 rökfria rum varav det finns 12 hörnrum som är extra rymliga.
Trådlöst internet, Telia Homerun finns på hela hotellet.

Garage finns i anslutning till hotellet.

Fest

Vår restaurang är mycket bra anpassad som festvåning där man kan hyra hela restaurangen eller på ett smart sätt dela upp så att även mindre sällskap tycker det känns intimt och bra. Flexibel festvåning som kan användas för många olika syften, frukostmöten, minimässa, middagsarrangmenag och dans. Oändliga möjligheter!

Hotellet ordnar även med all mat och dryck till Konserthuset. Direktingång från hotellet ut till foajéerna i Konserthuset där man kan ordna större mässor, kongresser upp till 1200 personer och större middagar för upp till 500 sittande och 1200 i mingel. Vackra, ljusa lokaler med många möjligheter allt från modevisning till festarrangemang och mingel.

Kommunikation

Följ skyltarna mot centrum - Nobeltorget.Kör ner på Amiralsgatan. Följ Amiralsgatan tills ni ser Malmö Konserthus och Quality Hotel Konserthuset. Tag vänster i korsningen och sedan höger in på Gustav Möllers gata för att komma runt huset till receptionen/garagenedfart.

Övrigt

Öppet året runt. Weekendpriser.
Minimässor och utställningar
Banketter & festmiddagr för upp till 1200 personer. Ingår i Nordic Choice Hotels.

Antal rum och bäddar

155 rum
260 bäddar
62 enkelrum
93 dubbelrum
154 rum med wc & dusch
154 rum med TV & telefon
Handikapanpassat
Allergisanerat

Konferenslokaler

5 lokaler
5 grupprum
150 platser i största lokalen
250 platser totalt i restaurang

Festvåning

1 festvåningslokaler
250 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Konserthuset 0 m
Tåg: Station Triangeln 1 km
Flyg: Sturup 28 km

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 300 km
Jönköping 300 km

Miljö

City

Övrigt

- ISO 14001 miljö
- KRAV

Utbud

Bar
Bastu
Dryckesprovning
Fiske
Inomhuspool
Kanoter/kajaker
Karaoke
Minigolf
Skytte
Vandringar