Scandic S:t Jörgen

Malmö - Malmö

Välkommen till Scandic S:t Jörgen i hjärtat av Malmö. S:t Jörgen är med sina 288 rum Malmös största affärshotell och sedan hösten 2006 kan vi dessutom erbjuda tolv toppmoderna möteslokaler för 2-100 personer. I vår ljusa och trevliga matsal serverar vi frukost samt lunch- och middagar för förbokade grupper. Till vår lobbyrestaurang är du välkommen för något att äta eller dricka. Tid för återhämtning på hotellet erbjuds i form av träningsmöjligheter och bastu. Vi samarbetar med flera av nöjesaktöreran i staden och hjälper dig gärna att boka kringaktiviteter till din vistesle hos oss. Hela hotellet är utrustat med fritt- trådlöst bredand. Garage i hotellets källare.

Konferenslokaler

Den moderna och populära konferensavdelningen på Scandic S:t Jörgen renoverades under 2006. De 12 ljusa och flexibla möteslokalerna är belägna på hotellets första och andra våning. Här kan du anordna möten och konferenser för upp till 110 deltagare. Alla hotellets möteslokaler är utrustade med LCD-projektor och trådlöst internet (även trådbundet finns tillgängligt). I de större möteslokalerna finns även tillgång till DVD och ljudanläggning. Kreativa och trevliga konferensmåltider serveras från buffé i konferenslobbyn respektive matsalen. Vår konferensservice finns tillhands under din vistelse och hjälper dig att genomföra ett lyckat möte.

Aktiviteter

Varva ner efter en dag med kreativa möten. Välkommen till hotellets bastu och träningslokal på våning två. Efter träningspasset är du välkommen ner till vår lobbyrestaurang för att fylla på med ny energi. Önskar ni en trevlig middag för ert sällskap eller kanske hitta på något utanför hotellet? Vi hjälper dig att skräddarsy ett arrangemang som passar just din grupp.

Logi

Scandic S:t Jörgen erbjuder 288 rum i flera olika rumskatagorier. Samtliga rum är inredda i nordisk stil med trägolv. Alla rum har eget badrum med dusch eller badkar, bord och en skön fåtölj (de större rummen är utrustade med sittgrupp), skrivbord, tillgång till fritt trådlöst Internet, filmkanaler, hårtork, strykmöjligheter och minibar. Endast ett fåtal rökrum finns att tillgå.

Festvåning

Vi har möjlighet att låta både stora och små sällskap arrangera sin högtid, fest eller kickoff i våra moderna festlokaler. Vid sittande middagar i vår restaurang kan vi ta emot ditt sällskap på upp till 180 personer. Vid mingelsammankomster kan vi sätta samman ett trevligt arrangemang för upp till 350 personer. Vi hjälper dig att forma ett minnesvärt arrangemang för dig och dina deltagare!

Kommunikationer

Kommer du i bil, kör mot centrum (Drottninggatan alternativt Amiralsgatan), höger över Amiralsbron, vänster vid Stora Nygatan. Hotellet ligger sedan på höger sida. Med flygbuss från Malmö-Sturup Flygplats; stig av vid hållplatsen Studentgatan. Korsa gatan över mot Hansacompagniet och tag där efter in på Stora Nygatan. Hotellet ligger på höger sida efter ca 200 meter. Från Malmö Centralstation (tåg från Sverige och Danmark inkl Kastrup Flygplats): Gå över bron vid kanalen och fortsätt på Hamngatan. Gå över Stortorget och följ sedan Södergatan (gågatan) ca 300 meter. Vid Gustav Adolfs torg sväng vänster. Hotellet ligger sedan på vänster sida.

Antal rum och bäddar

288 rum
570 bäddar
91 enkelrum
197 dubbelrum
182 kombirum
288 rum med wc & dusch
288 rum med TV & telefon
Handikappanpassat
Allergisanerat

Konferenslokaler

12 lokaler
120 platser i största lokalen
180 platser totalt restaurang

Festvåning

4 festvåningslokaler
180 platser i största lokalen

Kommunikationer

Buss: Gustav Adolfs Torg 0 m
Tåg: Malmö C 0 m
Flyg: Malmö Sturup Flygplats eller Kastrups Flygplats 30 km

Avstånd

Stockholm: 600 km
Malmö: 0 km
Göteborg: 275 km
Jönköping: 300 km
Sundsvall: 900 km

Miljö

City

Övrigt

- Svanmärkt
- Certifierad enligt KRAVs regler
- Porrfritt

Utbud

Bar
Bastu
Cyklar
Dryckesprovning
Femkamp
Friskvård
Golf
Gym
Inomhuspool
Karaoke
Klättring
Matlagning
Minigolf
Motionsspår
Ridning
Skytte
Tennis
Vandringar

Bokning: 08-506 285 00