Konferens Göteborg

Konferens i Göteborg? Utbudet av konferensanläggningar och hotell i Göteborg är stort och Sveriges framsida lockar ständigt till olika företagsevents och konferenser. Vilket syfte och mål ni än har med konferens i Göteborg, finns det ni behöver i staden. Här finns alla förutsättningar för en lyckat konferens och möte. Göteborg lämpar sig perfekt för olika typer av företagsevent och konferenser, vare sig det gäller små möten, stora kongresser, teambuilding eller en företagsresa. Planera in en kick off på Ullevi med sport på agendan, bo på Gothia Towers där allt ni kan tänkas behöva finns under samma tak eller välj att hålla er konferens i en vacker och anrik miljö vid havet. Boka konferens i Göteborg med BokningsBolaget.

Hitta konferenslokaler via BokningsBolaget

Närheten till Landvetter, havet och turistattraktioner som Liseberg och Universeum gör att Göteborg är en perfekt plats för konferenser och företagsevents. Många av konferensanläggningarna i staden ligger centralt och det korta avståndet till den berömda avenyn gör att det efter avslutade möten finns ett stort utbud av restauranger och aktiviteter att välja emellan. Här kommer ni inte att gå sysslolösa. Vi ser till att ni får en fantastisk konferens i Göteborg som lever upp till era förväntningar och blir en minnesvärd upplevelse.

Boka konferens i Göteborg via oss

Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som gör att er konferens i Göteborg blir en succé. Boka enkelt via vårt bokningsformulär eller ring oss så hjälper vi er att sätta ihop ett paket som möter ditt företags behov.

Om inte Göteborg lockar, hjälper vi även för konferenser i Stockholm och i Malmö.

Filter:

Regioner

Anläggningsegenskaper

Logi

Antal personer

Antal enkelrum

Antal dubbelrum

Konferenslokaler

Antal platser

Antal grupprum

Extra tillval

Utbud

Miljö

Pris per person

Ange min & max
Regioner

Visar