Hotel Riverton - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioett med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Hotel Riverton

Västergötland

Välkommen till Göteborgs personliga designhotell

Hotel Riverton är ett modernt designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg med 210 rum, hotellet är helt och hållet familjeägt- och drivet sedan 1991. Vi erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn.

Möten & Events hos oss är alltid skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål, vilket gör hotellet till ett utmärkt konferenshotell i Göteborg. Oavsett om du behöver ett rum för ett möte, mingel eller utställningsplats, har vi kapaciteten att tillgodose dina behov. Hos oss finner du 16 flexibla konferensrum för möten, frukostseminarium eller evenemang inklusive fyra mindre grupprum och en större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta upp till 400 deltagare. Vår största lokal, Kongressen, kan även användas som en Streaming Studio för de som vill live streama sin konferens, föreläsning, seminarie etc.

Vi erbjuder olika paket för frukost, lunch eller fika med varierande godsaker efter säsong som serveras utanför lokalen, i vår konferenslobby eller i vår eventrestaurang, Restaurant ONE.

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning. Hela vår konferensavdelning är nyrenoverad och utrustad med den senaste tekniken med enkel tillgång till Wi-Fi. Väl på plats tar våra konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll! Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett lyckat event från början till slut.

På hotellet finns två restauranger, en skybar och en lobbybar. På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink eller upplev vår á la carte meny till en spektakulär utsikt över hamninloppet. Du finner även, Restaurant ONE på första våningen samt en lobbybar, The Livingroom med god dryck och lite lättare mat på entré plan.

Våra 210 rum och sviter är omsorgsfullt inredda med en modern, elegant design och är utrustade för att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjligt. För längre vistelser erbjuder vi även 6 fullt utrustade lägenheter.

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss i Göteborg. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. Vi erbjuder också ett helt nytt gym med de senaste cardiomaskinerna från Precor, fria vikter och cardioteknologi från Preva.

Varmt välkommen till oss på Hotel Riverton!

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioåtta med siffror i fältet här

Mötesplatsen vid vattnet

Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi på Hotel Riverton en väldesignad och flexibel miljö för konferenser. Boka konferens hos oss under våren eller sommaren och få 10% rabatt på lokalhyran.Vi har 16 flexibla konferensrum inklusive 4 mindre grupprum och en större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta upp till 400 deltagare. Boka konferens hos oss under våren eller sommaren och få 10% rabatt på lokalhyran. Uppge koden: VÅR10 vid bokning.

Datum: 1 april – 31 augusti 2024

Villkor: Gäller endast för nya bokningar.

Bokningsförfrågan


   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiotre med siffror i fältet här

Konferens

Konferens
På Hotel Riverton finns 16 mångsidiga möteslokaler i varierande storlek med allt som behövs för en lyckad konferens. Vi har en bemannad konferensreception i anslutning till konferenslobbyn där vår trevliga personal ser till att er konferens flyter smidigt. Behöver du hjälp med det tekniska finns alltid en av våra tekniker nära till hands.Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning. Väl på plats tar våra konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll.

Utbud

Gruppaktiviteter & teambuilding
Vi hjälper gärna till att organisera aktiviteter som ett komplement till en konferens, möte eller Kickoff. Aktiviteterna organiseras av våra samarbetspartners som är experter på att skapa roliga och inspirerande teambuilding aktiviteter. De flesta aktiviteter kan dessutom anpassas för att återspegla ett företag och dess mål på ett inspirerande sätt!

Logi

Hotel Rivertons 210 rum är alla anpassade för såväl avkoppling som arbete.

Rum
Alla rum är rökfria, har fri Internet-uppkoppling via bredband eller WiFi, tv, telefon, A/C, mörkläggningsjalusier, värdeskåp, lyxiga DUX sängar, lakan i 100% Egyptisk bomull samt ett fluffigt täcke och ett val av två olika dunkuddar från Norsk Dun, Rituals produkter, hårtork, vattenkokare samt strykjärn och strykbräda. När man bokar direkt med oss ingår alltid tillgång till Serenity Gym och hotellfrukost.

Lägenheter
För längre vistelser eller då det behövs lite extra utrymme med hög komfort erbjuder Hotel Riverton välplanerade lägenheter i anslutning till hotellet. Lägenheterna är fullt utrustade med glas, porslin, diskmaskin, microvågsugn, spis, kyl och frys, tvättmaskin och allt annat som krävs för att göra boendet så bekvämt som möjligt.

Fest

Med plats för upp till 250 sittande gäster är våra festlokaler väl anpassade för fest och underhållning i stor skala. Maten utgör ofta det centrala vid ett event och våra kockar komponerar ihop säsongsanpassade menyer för större sällskap med stor omsorg.

Vår restaurang, ONE, ligger på första våningen med en modern och varm inredning. Lokalen rymmer upp till 250 sittandes gäster för middag och här skapas en stämningsfull och avslappnad känsla med mindre grupper av bord. Här finns det även möjlighet att lägga till en scen, dansgolv och en bemannad bar.

I direkt anslutning till vår matsal ligger lokalen Kongressen som kan användas separat eller slås ihop med ONE till en festvåning med nästan obegränsade möjligheter. I den här festlokalen kan ni ha mingel för 300+ personer. Skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord och plats för underhållning.

Kommunikation

Vägbeskrivning
Med bil:
E6 söderifrån (Malmö/Helsingborg): Följ skyltar mot Göteborg och E6 norrut,
Innan Tingstadstunneln följ skyltar mot Fredrikshavn E45,
I Götatunneln lägger du dig i höger fil och följer skyltar mot Rosenlund. Efter ett par 100 meter ser du Hotel Riverton på höger sida.
E6/E20 norrifrån (Oslo/Stockholm): Följ skyltar mot Göteborg och E6 söderut,
Innan Tingstadstunneln följ skyltar mot Fredrikshavn E45,
I Götatunneln lägger du dig i höger fil och följer skyltar mot Rosenlund. Efter ett par 100 meter ser du Hotel Riverton på höger sida.
Parkeringsplatser finns mitt emot hotellet.
Med tåg: Från Centralen tar du spårvagn 1 eller 9 vid Drottningtorget och går av vid Stenpiren som ligger ca 3 minuters promenad från hotellet.
Med flyg: Från Landvetter flygplats går flygbuss som stannar vid Nils Ericson terminalen. Byt till spårvagn, se ovan.
Buss Stenpiren
Tåg Göteborgs C: 1.4 km
Buss Landvetter: 27 km

Övrigt

EN PERFEKT JUL FÖR HELA FÖRETAGET


Med en svårslagen utsikt över vattnet i centrala Göteborg är Hotel Riverton en perfekt plats att runda av året på. I vår nyrenoverade restaurang och festvåning som rymmer upp till 250 gäster lovas en stämningsfull och modern miljö. Julen är matens största högtid och på vårt hemlagade, klassiska julbord med julens alla smaker hittar du sillar, ostar, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, vegetariskt och mycket mer. Julbordet avslutas med ett fantastiskt dessertbord skapade av våra duktiga konditorer.


Just nu bjuder vi på abonneringskostnaden för bokningar för minst 180 personer (måndag - onsdag). Vid abonnering stänger vi för övriga gäster och ert sällskap kan njuta av julbord, fest eller underhållning helt själva.
Antal rum och bäddar
 • 210 rum
 • 401 bäddar
 • 27 enkelrum
 • 141 dubbelrum
 • Allergisanerat
 • Handikapanpassat
Konferenslokaler
 • 16 lokaler
 • 4 grupprum
 • 250 platser i största lokalen
 • 250 platser totalt i restaurang
Festvåningar
 • 2 festvåningslokaler
 • 250 platser i största lokalen
Avstånd
 • Stockholm: 500 km
 • Sundsvall: 731 km
 • Jönköping: 153 km
Karaktär
 • Hotell
Läge
 • Centralt
Logi/Restaurang
 • Allergivänligt
 • Fullständiga rättigheter
Lokaler/Utrustning
 • Hybridmöte
 • Fritt trådlöst Internet
 • Livestream
 • Internet
 • Videokonferens
 • Ljus-och ljudanläggning
 • Webinar
 • Projektor
 • Digital studio
 • Storbildsskärm
Medlemskap/Märkning
 • Medlem i Visita
 • CovidClean™ certifiering
 • Övrig miljö/kvalitetsmärkning
 • Svanenmärkt
Hälsa & Skönhet
 • Gym
Mat & Dryck
 • Bar
 • Julbord
 • Matlagning
Pool & Relax
 • Bastu
 • Inomhuspool
Sport & Fritid
 • Teambuilding
Hotellklassificering enligt Visita
 • ****

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med din bokning. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sexton med siffror i fältet här