Avtalskunder - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

LÅT OSS BLI ER AVTALSPARTNER FÖR KONFERENSER OCH EVENT

Företag och organisationer har mycket att vinna på att teckna ett samarbetsavtal med BokningsBolaget. Ett effektivt sätt att få kontroll över alla möteskostnader är att styra dem till en enda leverantör.

Med oss som er samarbetspartner får ni en helhetsbild som ökar er lönsamhet. Dessutom är ett samarbetsavtal med BokningsBolaget kostnadsfritt. Nedan berättar vi om några av alla de fördelar ni får genom att ingå ett djupare samarbete med oss.

Fördelarna att vara avtalskund hos BokningsBolaget innebär följande:
• Vi förhandlar fram de bästa priserna. Ni får ta del av våra rabatter och avtalspriser.
• Ni gör stora tidsbesparingar genom att vi med vår expertis hjälper er genom hela processen. Ni slipper lägga arbetstid på att göra research och sammanställa offertförfrågningar ifrån olika anläggningar.
• Som er samarbetspartner styr vi bokningarna så att de följer er interna policy i fråga om pris, kvalitet och miljö.
• Som er samarbetspartner har vi stor kunskap om ert företags mötesbehov och matchar dem mot rätt anläggning samt er budget.

• Vi hjälper er även att boka bl.a aktiviteter, talare, artister och transporter samt konferenser och event i hela världen.
• Ni behöver inte lägga upp nya leverantörer i ert ekonomisystem. Alla fakturor går via oss vilka vi sammanställer och skickar vidare till er som en samlad faktura.
• Som er konferenspartner kan vi styra bokningarna så att de följer er interna policy i fråga om pris, kvalitet och miljö.
• Vi står till förfogande för ert företag att vara behjälplig med den interna implementeringen, såsom utbildning för era beställare av möten och event.
• Genom statistik och uppföljning får ni kontroll över era totala möteskostnader.
• Ni får ett eget bokningsdokument med kontaktinformation till era dedikerade kontaktpersoner hos oss. Ett samarbetsavtal med BokningsBolaget är kostnadsfritt. Det enda ni behöver göra är att ni kanaliserar era bokningar via oss och vårt dedikerade team för er. Vi kan då på en strategisk nivå hjälpa er att få kontroll över era möten, sänka era kostnader och spara er tid.

Välkommen som avtalskund till BokningsBolaget. Ni har allt att vinna!

(I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.)