Kick Off - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttionio med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Kickoff med företaget

Vad är en kickoff? Begreppet och aktiviteten står för en avspark och en nystart. En kickoff med företaget är ett roligt och värdefullt sätt peppa och informera personalen, presentera målen samt trimma och svetsa samman teamet som skapar minnen för livet.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiotvå med siffror i fältet här

Exklusivt eller lågbudget, nära kontoret eller utomlands? Vi hjälper er att skapa en kickoff helt efter era förutsättningar och önskemål. Kickoffen har blivit företagens kanske viktigaste informationskanal och motivationshöjare. Med en välplanerad kickoff kan hela företaget styras att dra åt samma håll mot gemensamma mål. Vi hjälper dig med hela arrangemanget eller valda delar beroende på vad ni har för behov. Det kan vara allt från att hitta en lämplig lokal för kickoffen till att göra hela programupplägg.

Kombinera er kickoff med roliga aktiviteter

Det är mycket planering kring logistik, resor och upplägg som krävs inför en kick off, både vad gäller stora och små företagsgrupper. Men för att göra kickoffen till ett riktigt lyckat evenemang gäller det framför allt att hitta rätt aktivitet som uppskattas av alla inblandade. Spela boule mitt i stan, paddla havskajak i Stockholms skärgård, laga mat med en mästerkock, bestig Kebnekaise, fiska hummer på Västkusten, besök en äventyrsbana eller rid islandshästar på Island. Endast fantasin sätter gränser för vilka aktiviteter som går att göra på kick offen och BokningsBolaget har alltid en mängd idéer och förslag för olika typer av upplägg som självklart skräddarsys efter era behov. Under en kick off finns möjligheten att delge information till hela personalstyrkan när alla är samlade. Därför kan en kick off också behöva en driven föredragshållare eller säljcoach. Vi hjälper er att hitta rätt föreläsare, rätt underhållning och även rätt aktivitet för bensträckaren och kvällen. Kombinera kickoffens innehåll med en företagsaktivitet som skapar sammanhållning, arbetsglädje och minnen att dela.

Kickoff i Sverige eller utomlands

Ett bra sätt att göra er kickoff till något extra är att kombinera företagseventet med ett miljöombyte. Ni behöver inte begränsa er till aktiviteter i närheten utan många väljer att åka utanför Sveriges gränser. Man behöver inte åka så långt, utan vi rekommenderar våra grannländer i Norden eller Baltikum. Ett miljöombyte ger energi och bidrar ofta till att svetsa samman kollegorna. Skidåkning i svenska fjällen eller i alperna är också en uppskattad typ av kickoff med äventyrstema. Letar ni efter något extra för årets företagshändelse så är ni mer än välkomna att höra av er till BokningsBolaget så tar vi fram förslag på destinationer och givande aktiviteter!

Vill du veta mer?

Kontakta BokningsBolaget för mer information om företagets kickoff. Skicka en förfrågan eller ring 08-506 285 00 så hjälper vi er att hitta en ett bra upplägg med aktiviteter som passar era behov. BokningsBolaget har över 30 års erfarenheter av företagsevent och kommunikation. Vi är Sveriges ledande konferensbyrå sedan 1984 med alla konferens- och kommunikationstjänster under ett tak. Vi förmedlar, skräddarsyr och administrerar möten, konferensresor, events och kongresser i Sverige och i övriga världen.