Om oss - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotvå med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

ENGAGEMANG – KVALITET – PERSONLIGHET – KREATIVITET

Vi startade 1984 och idag har vi kontor i Stockholm och Göteborg. Vi bokar ca 5 000 konferenser per år. BokningsBolaget är ett privat och helt fristående företag.

Vår vision

BokningsBolaget är din totalleverantör av konferenser och event i hela världen. Utifrån mötets syfte och mål bygger vi kreativa lösningar med kvalitet så att er investering blir lönsam. Med stort engagemang hittar vi rätt miljö till bästa pris och kan hjälpa dig med allt från idé till genomförande. Vi är lyhörda för era behov och genom vår kunskap och personliga service skapar vi upplevelser i linje med ert budskap. BokningsBolaget ska nå framgång genom att bli det självklara valet, first in mind, för alla konferenser och event. Vi sätter framgång högt då den är till gagn för andra: Vi vill vara en stimulerande och positiv arbetsplats för många medarbetare.

Läs mer om våra produkter och tjänster här>>