Om oss - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttioåtta med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

ENGAGEMANG – KVALITET – PERSONLIGHET – KREATIVITET

Vi startade 1984 och idag har vi kontor i Stockholm och Göteborg. Vi bokar ca 5 000 konferenser per år. BokningsBolaget är ett privat och helt fristående företag.

Vår vision

BokningsBolaget är din totalleverantör av konferenser, möten och event i hela Norden och Baltikum. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och bokningshjälp med konferenser, aktiviteter och underhållning. Du får alltid en snabb, tydlig och digital offert där du kan jämföra anläggningar och priser innan du gör ditt val.

Vi arbetar även med marknadsföring av konferensanläggningar och hotell i olika kanaler. Vi tror att starka relationer är vägen till framgång. Vi erbjuder därför även säljdrivande kundaktiviteter i form av mässor och events.

Läs mer om våra produkter och tjänster här>>