Digitala möten - | BokningsBolaget.se
Användarnamn: 
Lösenord:
Kom ihåg inloggningen

Ta kontakt

För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.

Bokningsförfrågan

   
   
(Kom ihåg att ange i vilken region som mötet ska äga rum)

I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet här

Stockholm

Tel: 08-506 285 00
E-post: info@bokningsbolaget.se
Industrivägen 1
171 48 Solna

Göteborg

Tel: 031-701 01 10
E-post: gbg@bokningsbolaget.se
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Digitala möten, konferenser & event

Ibland är det både praktiskt och nödvändigt att hålla möten digitalt eller som hybridmöte, en blandning mellan ett fysiskt och digitalt möte med deltagare både på plats och på distans. Flera av landets konferensanläggningar har under den senaste tiden storsatsat på digitala möteslösningar och erbjuder numera alltifrån videokonferensrum till moderna studios med komplett teknisk utrustning som gör det möjligt att arrangera digitala möten av världsklass. Nedan finner du en beskrivning av olika digitala mötesalternativ samt vilka anläggningar som erbjuder digitala möten.

Digitala mötesformer

Digital studio

Hyr en studio för inspelning eller videosändning med en eller flera talare på plats. Här finns möjlighet för företag att sända från en studio där deltagare kopplar upp sig digitalt med eller utan mjukvara. Passar för allt från presentationer och debatter till professionella uppsättningar för företagsevent eller produktlanseringar.
Anläggningar som erbjuder digital studio»

Digitala events och produktioner

Större evenemang, kickoffer eller galor som sänds digitalt kräver rätt teknik, projektledning och guidning för dig som kund. Här finns proffs som hjälper dig hela vägen från projektstart till genomförande. Tänk tv-sändningar med förinspelade inslag som till exempel Melodifestivalen eller Guldbaggegalan.
Anläggningar som erbjuder digitala events och produktioner»

Hybridmöte

Behöver ni mötas med möjlighet till hybridmöte, där några sitter i möteslokalen fysiskt och några kopplar upp sig digitalt? Här finns telefon/mikrofon, tv-skärm med kamera och högtalare för lyckade hybridmöten. Passar vid exempelvis interna avstämningsmöten med fokus på interaktion mellan deltagarna på distans och på plats.

Anläggningar som erbjuder hybridmöte»

Livestream

Evenemang som äger rum fysiskt men även sänder hela eller delar av programmet digitalt, till exempel föreläsningar, seminarier eller frågestunder, behöver en lokal med möjlighet till livestreaming till ett obegränsat antal deltagare på distans.

Anläggningar som erbjuder livestream»

Videokonferens/digitalt möte

Uppstartsmöte med en ny kund eller konferens med kollegor på annan ort? Led viktiga möten för många deltagare från ett mötesrum med tekniker på plats. Välj digital mötesplattform utifrån dina preferenser, till exempel Teams, Zoom eller Skype, och få hjälp med allt från mötesanteckningar, skärmdelning, mötesinspelning och snabbmeddelanden.

Anläggningar som erbjuder videokonferens/digitalt möte»

Webinar

Vid ett webinar är kommunikationen vanligtvis begränsad så att endast den som presenterar är den som syns och hörs på skärmen. Deltagarna på distans kopplar upp sig via en dator eller mobil – och kan sedan ställa frågor via en chatt. Passar utmärkt vid exempelvis interna avstämningsmöten och snabba möten där envägs information står i centrum.

Anläggningar som erbjuder webinar»