Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2
Helsingfors - Finland

I oktober 2016 slog vi upp portarna till Clarion Hotel Helsinki – Helsingfors nya stolthet. Clarion Hotel Helsinki är en del av det nya urbana satsningsområdet Busholmen (Jätkäsaari) i västra hamnen i stan. Med Helsingfors city, butiker och företag en promenad bort och vattnet utanför dörren har du både storstad och vyer nära.

Välkommen upp till Roof Top Pool & Terrace, högst upp på våning 16 i ena tornet, och med en svindlande utsikt i tre riktningar. Närmare än så här kommer du inte till att ha hela Helsingfors vid dina fötter. Här finns en uppvärmd utomhuspool, bastur och ett toppmodernt gym. Inträdet är kostnadsfritt för dig som hotellgäst.

Kommunikation

Antal rum och bäddar

  • 425 bäddar

Konferenslokaler

  • 14 lokaler
  • 700 platser i största lokalen

Miljö

  • City
Visa fler detaljer

Om BokningsBolaget

Vi är en helhetsleverantör av konferenser och event i hela världen. Låt dig inspireras av de mötesplatser som vi förmedlar och skicka sedan en förfrågan till våra konferensexperter som hjälper dig med allt från bokning till innehåll. Vi kan hjälpa er med allt från idé till slutgiltigt utförande. Vi anordnar konferenser, företagsevent, kongresser, m.m.