ENGAGEMANG – KVALITET – PERSONLIGHET – KREATIVITET

Vi startade 1984 och idag är vi närmare 30 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg.
Vi bokar ca 5 000 konferenser per år. BokningsBolaget är ett privat och helt fristående företag i vilket de tre delägarna är verksamma.

Vår vision

BokningsBolaget är din totalleverantör av konferenser och events i hela världen. Utifrån mötets syfte och mål bygger vi kreativa lösningar med kvalitet så att er investering blir lönsam.
Med stort engagemang hittar vi rätt miljö till bästa pris och kan hjälpa dig med allt från idé till genomförande. Vi är lyhörda för era behov och genom vår kunskap och personliga service skapar vi upplevelser i linje med ert budskap.
BokningsBolaget ska nå framgång genom att bli det självklara valet, first in mind, för alla konferenser och events.

Vi sätter framgång högt då den är till gagn för andra:
• Vi vill vara en stimulerande och positiv arbetsplats för många medarbetare
• Vi vill verka för en bättre värld genom att skänka pengar till välgörande ändamål – ju större framgång desto mer kan vi bidra med.

BokningsBolagets Samhällsansvar – CSR

Bokar du konferensen genom BokningsBolaget ger du samtidigt ditt stöd till tre utvalda organisationer:
• Rädda Barnen
• Röda Korset
• Världsnaturfonden WWF

För 17 år sedan införde BokningsBolaget ett lojalitetsprogram i syfte att stödja humanitära och miljöinrikade insatser. 0,3% av omsättningen på allt som bokas genom oss skänker vi till dessa tre hjälporganisationer. Det har resulterat i att närmare 10 miljoner av vinsten har gått till organisationerna arbete för en bättre värld. Eftersom det är tack vare dig som vi har denna möjlighet tycker vi att det är viktigt att du får vara med och påverka hur pengarna fördelas mellan dem.
Fördelningen för 2017 års bokningar såg ut så här:
Rädda Barnen 145 101:-
Röda Korset 134 830:-
WWF 139 402:-
Totalt har 419 333 kronor fördelats.

BBConferences

BBConferences (BokningsBolaget) has been offering professional Incoming assistance for organizing events, conferences, meetings and incentive trips for almost 30 years. We operate not only in Sweden, but also in the entire Scandinavian region as well as worldwide.
For more information in English, visit BBConferences.