ENGAGEMANG – KVALITET – PERSONLIGHET – KREATIVITET

Vi startade 1984 och idag har vi kontor i Stockholm och Göteborg.
Vi bokar ca 5 000 konferenser per år. BokningsBolaget är ett privat och helt fristående företag.

Vår vision

BokningsBolaget är din totalleverantör av konferenser och events i hela världen. Utifrån mötets syfte och mål bygger vi kreativa lösningar med kvalitet så att er investering blir lönsam.
Med stort engagemang hittar vi rätt miljö till bästa pris och kan hjälpa dig med allt från idé till genomförande. Vi är lyhörda för era behov och genom vår kunskap och personliga service skapar vi upplevelser i linje med ert budskap.
BokningsBolaget ska nå framgång genom att bli det självklara valet, first in mind, för alla konferenser och events.

Vi sätter framgång högt då den är till gagn för andra:
• Vi vill vara en stimulerande och positiv arbetsplats för många medarbetare.

BBConferences

BBConferences (BokningsBolaget) has been offering professional Incoming assistance for organizing events, conferences, meetings and incentive trips for almost 30 years. We operate not only in Sweden, but also in the entire Scandinavian region as well as worldwide.

For more information in English, visit BBConferences.

Inspireras av vår miljövänliga konferenskatalog

Vi bryr oss om miljön och vill verka för ett hållbart samhälle och har så gjort sen 2008. När det kommer till Konferenskatalogens miljöpåverkan så trycks den på ett tryckeri och bokbinderi i Turin som är miljöcertifierade enligt ISO-14001. Pappret är miljömärkt FSC och all elektricitet som använts kommer 100% från solenergi. Katalogen transporteras med tåg från Turin till Sverige.

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.