ENGAGEMANG – KVALITET – PERSONLIGHET – KREATIVITET

Vi startade 1984 och idag är vi 21 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg.
Vi bokar ca 5 000 konferenser per år. BokningsBolaget är ett privat och helt fristående företag i vilket de tre delägarna är verksamma.

Vår vision

BokningsBolaget är din totalleverantör av konferenser och events i hela världen. Utifrån mötets syfte och mål bygger vi kreativa lösningar med kvalitet så att er investering blir lönsam.
Med stort engagemang hittar vi rätt miljö till bästa pris och kan hjälpa dig med allt från idé till genomförande. Vi är lyhörda för era behov och genom vår kunskap och personliga service skapar vi upplevelser i linje med ert budskap.
BokningsBolaget ska nå framgång genom att bli det självklara valet, first in mind, för alla konferenser och events.

Vi sätter framgång högt då den är till gagn för andra:
• Vi vill vara en stimulerande och positiv arbetsplats för många medarbetare
• Vi vill verka för en bättre värld genom att skänka pengar till välgörande ändamål – ju större framgång desto mer kan vi bidra med.

BokningsBolagets Samhällsansvar – CSR

Bokar du konferensen genom BokningsBolaget ger du samtidigt ditt stöd till tre utvalda organisationer:
• Rädda Barnen
• Röda Korset
• Världsnaturfonden WWF

För 18 år sedan införde BokningsBolaget ett lojalitetsprogram i syfte att stödja humanitära och miljöinrikade insatser. 0,3% av omsättningen på allt som bokas genom oss skänker vi till dessa tre hjälporganisationer. Det blir årligen 25-50% av vår vinst som går till viktiga hjälpinsatser. Sedan starten år 2000 har det resulterat i att närmare 10 miljoner av vinsten har gått till organisationernas arbete för en bättre värld. Eftersom det är tack vare dig som vi har denna möjlighet tycker vi att det är viktigt att du får vara med och påverka hur pengarna fördelas mellan dem.
Fördelningen för 2018 års bokningar såg ut så här:
Rädda Barnen 149 632:-
Röda Korset 131 233:-
WWF 146 827:-
Totalt har 427 692:- kronor fördelats.

Vi är ett klimatneutralt företag vilket innebär att våra utsläpp beräknas och minskas systematiskt. För de utsläpp som trots allt sker kompenserar vi varje år i ett internationellt klimatprojekt.

Vi kan även hjälpa ditt företag att genomföra klimatneutrala möten och event. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

BBConferences

BBConferences (BokningsBolaget) has been offering professional Incoming assistance for organizing events, conferences, meetings and incentive trips for almost 30 years. We operate not only in Sweden, but also in the entire Scandinavian region as well as worldwide.
For more information in English, visit BBConferences.

Inspireras av vår miljövänliga konferenskatalog

Vi bryr oss om miljön och vill verka för ett hållbart samhälle och har så gjort sen 2008. När det kommer till Konferenskatalogens miljöpåverkan så trycks den på ett tryckeri och bokbinderi i Turin som är miljöcertifierade enligt ISO-14001. Pappret är miljömärkt FSC och all elektricitet som använts kommer 100% från solenergi. Katalogen transporteras med tåg från Turin till Sverige.

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.