Bodyflight

Vem har inte drömt om att flyga? Bodyflight är en kul och spännande aktivitet där du får känna på hur det är att flyga din kropp. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Bodyflight Stockholm i Bromma simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger man på hastigheter kring 200km/h.

Kom i god tid – Ankomst 45min innana aktivitetens startar för att hinna checka in, träffa er instruktör, genomföra en säkerhetsgenomgång samt prova ut utrustning.
Säkerhetsgenomgång och ombyte – 30 minuter innan er flygtid hämtar en av våra instruktörer upp er för att hålla en säkerhetsgenomgång och grundläggande flyglektion. Efter genomgången går ni tillsammans ner till flygkammaren där ni får all utrustning (overall, google, hörselskydd och hjälm).

Äntligen är det dags att flyga! Er instruktör tar nu med er in i flygkammaren där ni ska få uppleva det härliga med att flyga! Instruktören är med hela flygturen och gör flygningen till en säker och rolig upplevelse.
Debrief – Kort utvärdering av er upplevelse med instruktören.

Alla flygningar inkluderar:
All nödvändig utrustning
Professionell instruktör
Säkerhetsgenomgång
Flyglektion
Feedback efter flygningen
Försäkring

Säkerhet/Vem kan inte flyga?
Personer som väger över 120kg
Personer som är påverkade av alkohol eller droger
Gravida
Personer som lider av ryggproblem eller axlar som lätt hoppar ur led
Personer med hjärtbesvär/har pacemaker

Ta kontakt!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

 

 

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.