En teambuildande dag

Här erbjuds en engagerande teambuildande dag som ger resultat. Programmet är utformat utifrån de fyra områden som forskningen visat är värdefull för teamet/gruppen vid teambuilding. Utformningen av dagen anpassas till er grupps behov och förutsättningar inom;

1. Målsättningsarbete (att skapa effektiva mål)
2. Feedback (betydelsen av feedback och hur jobba med det)
3. Hur påverkar individen gruppen? (att förstå sin egen roll i grupprocessen)
4. Gruppens utvecklingsfaser (att förstå läget och hur grupper utvecklas)

Gruppen kommer att utvecklas utifrån dessa frågor på ett praktiskt sätt genom konkreta engagerande upplevelser som vi följer upp med reflektioner, teoretisk input och genom att koppla och ta med lärdomarna till arbetet i vardagen. Teambuildingdagen kan genomföras för att starta upp en ny grupp, ge gruppen en nystart, inspirera eller utveckla en etablerad grupp.

Upplägg:

09.00 – 10.00        En lärorik upplevelse som förklarar dagens tema.
Fika
10.00 – 12.00         Gruppen arbetar med engagerande uppgifter utformade utifrån de fyra områdena ovan.
12.00 – 13.00         God friluftslunch som ni lagar tillsammans
13.00 – 15.00         Fortsatt arbete
15.00 – 15.30         Fika
15.30 – 16.30         Vi sammanfattar dagen. Går igenom de insikter och lärdomar dagen gett och som ni tar med er för ett framgångsrikt samarbete och mer arbetsglädje.

Uppgifterna under dagen kräver samarbete, problemlösning, kommunikation och fokus för att utföra. Uppgifterna följs upp med återblick, fördjupning och lärdomar vi kan dra för att utveckla samarbetet.

Ta kontakt!

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.