Escape Room

Ett ”Escape Room-spel” handlar om att ta sig ut ur ett rum/klara ett uppdrag inom en given tidsram – 60 minuter. Låsta dörrar och andra hinder står mellan er och uppdragens slutmål men med samarbete, kreativitet och logiskt tänkande kommer ni framåt. Ca 50 % av teamen klarar uppdragen på utsatt tid men frågan är om just ditt lag ingår i den skaran.

Uppdrag Valhall: Er tappra vikingahär har precis dött i strid och vaknar upp i en grav. Trångt, mörkt, tyst och TRÅKIGT – Ni vill förstås in i Valhall och festa i stället. Ta reda på hur ni får evigt liv och bli belönade med kött och mjöd i överflöd. Men många faror står i vägen och misslyckas ni kommer den onda gudinnan Hel och tar er till helvetet i stället.

Uppdrag Farmor: För 20 år sedan försvann vår kära farmor. Nu har vi uppsnappat svaga livssignaler från henne – hon lever! Kidnapparna har dock tagit väl hand om henne och tar bl a med henne på utflykter i Gamla stan. Då passar hon på att lägga ut ledtrådar så att räddningsteamen kan hitta henne när hon är ensam. Men det är inte enkelt – att tänka utanför boxen har fått en helt ny nivå. Hinner ni innan kidnapparna är tillbaka?

Få mötesinspiration direkt i din inkorg!

Anmäl dig till vårt månatliga nyhetsbrev för att ta del av förmånliga erbjudanden, inspirerande artiklar och tips på hur ni skapar en kreativ och produktiv konferens.